סיכום שבועי:

just adiki

New member
../images/Emo173.gif../images/Emo189.gifסיכום שבועי:

שיר השבוע בכללי: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: קליפ/סרטון השבוע: בילוי השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הבא:
סופ"ש נעים
.

Robin Sparkles

New member
עונה

שיר השבוע בכללי:chris brown-superhuman , The Solids - Hey Beautifu דבר טוב שקרה השבוע: הפספוסים של איך פגשתי את אמא היו קורעים!! דבר לא טוב שקרה השבוע:נגמרו השידורים החוזרים של איך פגשתי את אמא תוכנית השבוע:שידורים חוזרים של האו.סי (סת' כהן
) סרט השבוע:היום אני אראה "לשכוח את שרה מרשל" (וואו אני מושפעת מאיך פגשתי את אמא לגמרי!) קליפ/סרטון השבוע:הרבה סרטונים של "איך פגשתי את אמא". הנה אחד שאהבתי שאנשים שמו כמו באחד הפרקים שהיו: http://www.youtube.com/watch?v=e0MMkNkRhWY ואתה זה אתם חייבים לראות: http://www.youtube.com/watch?v=XHNG_483yyo בילוי השבוע: בגרויות יאיי תכנונים לסופ"ש: אין תכנונים לשבוע הבא: אין

just adiki

New member
עונה:../images/Emo181.gif

שיר השבוע בכללי:ill be there for you של בון ג'ובי דבר טוב שקרה השבוע:נגמר ספרות דבר לא טוב שקרה השבוע:לא היה לי מחשב
... זה היה מבאס. תוכנית השבוע:"חברים" ו-"סקס והעיר הגדולה" סרט השבוע:"אסקימו לימון" קליפ/סרטון השבוע:אין בילוי השבוע:בית הפנקייק היום עם חברות [אני כבר יודעת שיהיה כיף
] תכנונים לסופ"ש:בערב אני יוצאת עם חברות ומחר אני נכה תכנונים לשבוע הבא:יש לי בגרות באנגלית [זה נראהלי יהיה אחד הימים העצובים בחיי חח] ויש לי מתכונת בג"ג. אחרי זה צריך להתחיל לחזור שוב על היסטוריה ומתמטיקה.

Robin Sparkles

New member
חחחח אהבתי את שרלוט בפרק הזה..

ואני לא אוהבת את בן הזוג שלה. אה אם כבר מדברים על זה..אפשר לומר שהעלילה של הסרט היא סוג של המשך לפרק האחרון (כי לא יצא לי לראות אותו חח)???

NITSAN6

New member
מחר את נכה?:-*../images/Emo110.gif

יש לך לו"ז לזה?
חח יום את עם כיסא גלגלים יום את בלי

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שיר השבוע בכללי:אממ לא יודעת דבר טוב שקרה השבוע:דיי סיימנו ללמוד.. דבר לא טוב שקרה השבוע:אין תוכנית השבוע:CSI סרט השבוע:לא ראיתי קליפ/סרטון השבוע:אין בילוי השבוע:הפעולה המעולה שהייתה היום..היה ממש כיף
תכנונים לסופ"ש:היום בערב אני ועוד כמה חברים שלי עושים ערב סרטים לכבוד יום שישי ה-13
ומחר אני נוסעת לסבתא שלי.. תכנונים לשבוע הבא:אין

just adiki

New member
פעולה? במה את?

צופים? שמו"צ? נוער עובד? רציתי לעשות ערב יום שישי ה-13 אבל בסוף העדפנו ללכת על אוכל
.

NITSAN6

New member
אני בבני המושבים../images/Emo110.gif

חח ראינו המסור 3 אצל חברה שלי והיה בסלון שלה דיוקן ממש מפחיד של סבא רבה שלה ואף אחד לא רצה לשבת לידו
חח זה היה כמו התמונות האלה שיש בטירות בסרטים שפתאום האיש מזיז את העיניים

RayoDeLuz

New member
עונה

שיר השבוע בכללי: אין דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 4 פרסי הצטיינות ביום חמישי... דבר לא טוב שקרה השבוע: יש מריבה גדולה בין 6-7 בתי ספר באיזור שכולל את הבית ספר שאני למדתי (יאיי למדתי זה נשמע מוזר...><) תוכנית השבוע: ימי חיינו כי זו התוכנית היחידה שראיתי סרט השבוע: נרניה 2!!! קליפ/סרטון השבוע: כל מיני קליפים של מה קשור ביוטיוב בילוי השבוע: אין תכנונים לסופ"ש: לנוח ולעבוד חח ניגודים.. תכנונים לשבוע הבא: לנוח לנוח לישון לישון לנוח לנוח לישון לישון ולעבור את המבחן באנגלית חחח... ועכשיו לידיעה שעוד לא החלטתי עם זה שמח או עצוב.. אין יותר בית ספר!

למעלה