מצרכים: 2 שקיות במבה אסם (הכי הכי קטנות) קערה מיקרוגל שלבי הכנה 1. שפיכת 1 במבה לקערה, לנסות לא למעוך (כמה שפחות פרורים), הכנסה למיקרו ל10 שניות ביצוע את אותה פעולה עם השקית השניה באותה קערה! ל12 שניות 2. אכילה. 3. הגעת לגן עדן.
אני מכורה לדבר הזהה.. לא משנה עם מה זה יהיה זה תמיד טעים ומשביע. חח חח לא ממש הבנתי מה ההבדל בין במבה רגילה לבמבה במיקרוגל? הטעם נשאר אותו טעם , לא?? וד"א במבה עם ממרח שוקולד זה שילוב ממש טוב.. תנסו זה ממש טעיםם.. יאמייי...