היום ב-
אנשים

../images/Emo174.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo218.gif

הערב, בשעה 20:30, הרכב ההיפ היפ השבט יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/forums/main/viewMsg.asp?id=1488&msgid=72682528
הסקסולוג עידן מיליצר יתארח הערב בשעה 21:00 בפורום זוגיות פתוחה ואחרת ויענה על שאלות הגולשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=1441
פורום מוזיקה שחורה בתפוז
אנשים עורך את מצעד המוזיקה השחורה הראשון בארץ. אתם מוזמנים לדרג: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=43370
מחר ב-18:00 תתארח המיסטיקנית רגינה טוהר בפורום חוכמת הקבלה ותענה לשאלות הגולשים בנושא שבועי. והפעם: הסרת עין הרע. שרשרו לה שאלות כבר מעכשיו בפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=685&msgid=72806288 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

Hip Hop star

New member
../images/Emo207.gifשאלון

שנלקח מפורום "אבודים"(איזה כיף!זה חוזר בקרוב
) שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג קעקועים? אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

m i c k e y 15

New member
אני ודילגתי על קצת..זה ארוךךךך

שם: מיכל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן על שם מישו מיקום: קרית ביאליק סיטי האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? סער..חח רצו לקרוא לי ככה אז זה מתאים גם לבן ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אממ..חברה שלי בר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לאאא מין:
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 9.8.90 גיל: 15 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 19 כיתה: י' מצבך החברתי: טוב למה את/ה בפורום? כי אני חולה על הלהקה המושלמת הזאתיייי
גובה: 1.67 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום כהה.. אוהב אותו? כן לפעמים אומרים לי שזה שחור..חח צבע אהוב: אדום שחור וכחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי ככה מכנים אותי בבית פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: גוד שארלוט,גרין דיי,סאן אוף דורק,סאם41,בלינק,מכושפות,סימפל פלאן,דיסני וסרטים מצויירים,סרטים,סרטי אימה ומתח,זיהוי שירים,אנגלית ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימיני חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? אממ..תלמידה? יש פירסינג? באוזניים קעקועים? לא אבל רוצה אובססיות? לדאגי ודני,ולחלומות הזויים לגמריי, אני לא חייה במציאות התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? אנגלית ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: חייה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? אממ איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה ויפה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לחלום בהקיץ מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות אתה יודע לשיר? ..לא יודעת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? קצת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? נממ יש לך יומן/ ג'ורנל? כן יומן מה החולשה הכי גדולה שלך? מאוד רגשנית ושברירית..חח כן כן מה החוזק הכי גדול שלך? לא נראה לי שיש לי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? מלא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? פשוט לחיות את הרגע ולא לחשוב על העבר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השפתיים ואת הבטן ומה הכי פחות אוהב? יריכיים אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שלגייה? שמפתים אותה האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? כן מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן חח נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן..ת'אמת כן החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לאא הרגת חיה בכוונה? לאאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן מי החבר שלך? בר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? בר הכי מעט זמן? טל הכי מצחיק? שני הכי קרוב? ברברה הכי מוזר? חח אח שלי הכי חכם? אח שלי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אריה ידיד שלי שנהרג הכי נחמד? טל הזמר הכי טוב? גלי הכי רועש? רחלי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? בר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? טל על מי אתה סומך הכי הרבה? בר מי מקשיב לבעיות שלך? בר עם מי אתה רב הכי הרבה? אח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? בר האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לאא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? בר ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? סרט ששימח אותך? טל שראית איתו סרט? בר וטל שדיברת איתו בטלפון? בר שראית? בר מה אתה לובש כרגע? ג'קט וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ירך איזה ספר אתה קורא? כלום מה יש על הפד לעכבר שלך? סתם שחור תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמח, עליז,מבולבל,ועייף אין לי עוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

סוף סוף סימתי זה מזה ארוך בעע...

שם: שרון האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא נירא לי מיקום: ראש העין האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אני לא מפגרת=\ אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה =\ אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נירא לי מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 5.5.92 גיל: 13 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: אותו גיל כיתה: ח מצבך החברתי: ? למה את/ה בפורום? למה לאא? גובה: בערך מטר 63 צבע עיניים: חום/ירוק אוהב אותו? יאפ צבע שער: שטני אוהב אותו? יאפ צבע אהוב: אמממ אדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? חברה שלי כתבה את הכינוי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:יש הרבה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית חיות מחמד? אחותי =\ מה העבודה שלך? מממ? יש פירסינג: בא לי קעקועים? גם אובססיות? דאגי ועוד הרבה התמכרויות: דאגי ועוד הרבה איזה שפות אתה דובר:עברית אנגלית ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם אתה חי את הרגע? כן אפשר להגיד יש לך סודות? יאפ אתה שונא את עצמך? נופ האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא יכול להיות יותר טוב יש לך הרגלים רעים? לא נירא לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו השיעמום גובר מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? אני מקווה שכן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא מה אני מפגרת(שאלה רטורית) האם אתה מתבודד? יאפ מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? מאיפה לי לדעת האם אתה פועל בפזיזות? יאפפפ האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יודעת האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? נופ יש לי חיים(בלי להעליב) מה החולשה הכי גדולה שלך? netx מה החוזק הכי גדול שלך? next אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? נופ יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יאפ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? NEXT מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא דעת ומה הכי פחות אוהב? האף אתה חושב שאתה נראה טוב? יאפ יש לך ביטחון עצמי? יאפ לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? בוב ספוג האם אתה: מעשן? נופ על סמים? נופ קורא עיתון? יאפ מתפלל? נופ הולך לבית כנסת? נופ מדבר עם זרים? יאפ ישן עם בובות פרווה? יאפ יוצא לטיול בגשם? ברור מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? יאפ נוהג? נופ אוהב לנסוע מהר? יאפ אוהב את הקול שלך? נופ האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא נירא לי יצאת מהמדינה? יאפ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? נופ היית מאוהב? יאפ היית על סמים? נופ שחית בעירום? נופ היה לך מקרה חירום רפואי? נופ עברת ניתוח? נופ ברחת מהבית? לחצר זה נחשב? שחקת "strip poker"? נופ חטפת מכות? יאפ החטפת מכות למישהו? יאפ התחילו איתך? יאפ היית על במה? יאפ ישנת מחוץ לבית? יאפ חשבת על התאבדות? יאפ נשארת ער כל הלילה? יאפ לא אכלת יום שלם? נופ דיברת בטלפון כל הלילה? יאפ ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא נירא לי ישנת כל היום? יאפ הרגת מישהו? נמלה זה נחשב? חשבת שאתה משתגע? אני לא חושבת זה נכון סתאםםם נישקת מישהו מאותו מין? netx בגדו בך? נופ היה לך חלום שהתגשם? יאפ עברת על החוק? יאפ פגשת מישהו מפורסם? יאפ הרגת חיה בטעות? יאפ הרגת חיה בכוונה? יאפ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נופ גנבת משהו? לא שאני זוכרת היית ברדיו/ טלוויזיה? עיתול זה נחשב? היתה לך התמוטטות עצבים? יאפ קפצת בנג'י? נופ אבל בא לי היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? נופ בקסם? יאפ באלוהים? - בשטן? נופ בסנטה קלאוס? נופ ברוחות? יאפ בפיות? נופ במזל? יאפ באהבה ממבט ראשון? יאפ ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? נופ במכשפות? יאפ האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? יאפ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? יאפ בדת מאורגנת? נופ אתה חושב שלאלוהים יש מין? אולי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן/גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? אני מכירה משהו מי החבר הכי טוב שלך? לוטם/רותם מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לשתוק מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יור ביוטיפול (עזבו לא תבינו) מי החבר שלך? אין לי=\ שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רותם הכי מעט זמן? שרון הכי מצחיק? רותם הכי קרוב? רותם הכי מוזר? לוטם הכי חכם? זה קשה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חברים בארה"ב הכי נחמד? לוטם/רותם הזמר הכי טוב? דני הכי רועש? ג'רארד האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם הברה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לוטם על מי אתה סומך הכי הרבה? לוטם/רותם/אמא מי מקשיב לבעיות שלך? מיכל עם מי אתה רב הכי הרבה? תותי(רעות) האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא תמיד בבית של מי היית אחרון? שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן מן הסתאם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא למה? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת תשאלו אתם מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ניר גיי שצחקת עליו? אחותי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? -- שאיכזב אותך? רותם שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? לוטם שראית איתו סרט? לוטם שדיברת איתו בטלפון? עכשיו עם לוטם שראית? אח שלי מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אניי בטלפון איזה ספר אתה קורא? אני לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? קישקושים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: משעמם לי אז אני פותרת ת'שאלון האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? יאפ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?יאפ סיימתיי יששש

חלק א' עונה

שם: ליטל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: גבעת זאב האם תקראי לבת שלך על שמך? לאא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? דאגיי.. לאהייתי מיתנגדת.. אמ.. הייתי רוצה טים ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אמ.... לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.. מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? לא עם ילד אחד בשם דאגי אימצתי אותו!!! ותפנימו הוא שלי!!! וכן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 27.7.1990 גיל: 15 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה:ט' מצבך החברתי: טובבב למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת אתהפורום והמויקה של מקפליי כובשת אותי וגם דאגי כובש אותיטוב הוא כבר כבש אותיי גובה: לא ידועע צבע עיניים: חום אוהב אותו? את הצבע!? לא כל כך צבע שער: כרגע?! חום שחור בלונדי כזה עם אדום ג'ינג'י כתום כזה אוהב אותו? קצת צבע אהוב: שחור אדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זה השם שלי מן הסתם.. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אלישע מויאל סקעת ועוד רבים אחרים ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): הצב ה< חיות מחמד? כן 4 כלבים ועוד כמה בדרך מה העבודה שלך? לא עובדת.. יש פירסינג קעקועים? רוצההה ויהיה אובססיות? לדאגי!!! התמכרויות לדאגי איזה שפות אתה דובר. אנגלית ממש טיפההה ועברית... וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אל תיסתכל בקנקן אלה על המלצרית או המלצר שמגישים אותו האם אתה חי את הרגע? ?! יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך? טיפה האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? אולי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני מקסימה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו החיים של ליטל מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות אתה יודע לשיר? לא אבל אני רוצה להיות זמרת כלומר זה החלום שלי האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אולי האם אתה מתבודד? אולי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה אני דאגי מרשמלו וכל השאר אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן... האם אתה פועל בפזיזות? ?! האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן וכן האם אתה פסיבי או פעיל? ?! יש לך יומן/ ג'ורנל? !? מה החולשה הכי גדולה שלך? להומואים שמיתנשקים... מה החוזק הכי גדול שלך? ... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? השיער.. המבין יבין אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? קצת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאזור לוותר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הפה ומה הכי פחות אוהב? הבטן אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? קצת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אמ... האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? ליפעמים הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? שצריך ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? אמ.. אולי החלק הבא עוד מעט

חלק ב' עונה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית?ניסיתי שחקת "strip poker"? ? חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? אולי בשטן?אולי בסנטה קלאוס? אולי ברוחות?אולי בפיות?אולי במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? אולי האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? קודם שיפול באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? ? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאן ששהוא יש לך חברים הומואים/לסביות?כן ואני לא מושפעת מהם למי ששואל!!1 מי החבר הכי טוב שלך מרשמלו!!! מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמ.... ניראלי מרשמלו יותר מההורים מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אמ... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אמ... מי החבר שלך?אין לי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמ... הכי מעט זמן? אמץץ הכי מצחיק? מורצ' הכי קרוב? מרשמלו הכי מוזר? מרשמלו הכי חכם? דאגי שלי!!! הכוונה אלה) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אמ.. חוץ מדאגי!? אמ.... לא יודעת הכי נחמד? דאגי (אלה) הזמר הכי טוב? דאגי רק שהוא בלהקה... הכי רועש? אמ... מוזיקה רועשת האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? !? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מרשמלו עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מרשמלו על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעת מי מקשיב לבעיות שלך? אני ואנוכי ואולי גם מרשמלו עם מי אתה רב הכי הרבה? עם... אח שלי אבל הפסקנו האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן ניראלי אולי.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא כל כך.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אמ.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת ולא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מרשמלו שצחקת עליו? אמ.. שהלכת איתו לקניות? סיגלית חברה שלי ששבר את הלב שלך? רן האקס שלי שאיכזב אותך? מרשמלו שגרם לך לבכות? השיר ששמתי של קלי קלארסון ששימח אותך? מרשמלו שראית איתו סרט? אח שלי שחר שדיברת איתו בטלפון? אח שלי יניב שראית? אמא שלי מה אתה לובש כרגע? חולצת ספורט של בית ספר מכנס ותחתונים וחזיה וחולצה וגרביים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ביד איזה ספר אתה קורא? אמ.. מה יש על הפד לעכבר שלך? רק מסך כחול חחחחחחחחחחחח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: טוב נחמד מאוהב אדיוט ועוד משו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לאא מרשמלו הלכה לייי האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

vered131

New member
../images/Emo2.gif איזה ארוך!! תודה :]

שם: ורד האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אהא, סבתא מיקום: אור יהודה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שחר. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? נועם
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? משובש?! מה הכוונה? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי
כשאני אהיה מפורסמת נדבר.. מין:
סטרייט/גיי/ביי: גיי כאילו
רווק? אהא אם לא, רוצה להיות?
אני כן תאריך לידה: 1 למאי גיל: 14 עוד מעט גיל שהיית רוצה להיות: 14 כיתה: ח' מצבך החברתי:
טוב טוב.. למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את מקפליי
גובה: אין לי מושג צבע עיניים: חום אוהב אותו? בסדר, כבר התרגלתי צבע שער: חום בהיר. אוהב אותו? אהא צבע אהוב: ירוק, בורדו. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי ככה קוראים לי. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: באסטד ודורק וצופים. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני. חיות מחמד? אין. מה העבודה שלך? אין
יש פירסינג? היה לי, למעלה באוזן אבל היה לי אינפקציה בגללו. קעקועים? אין, אבל יהיה. אובססיות? כסיסת ציפורניים. התמכרויות: מחשב. איזה שפות אתה דובר. ערבית, עברית, אנגלית וספרדית קצת. ציטוט מועדף/ מוטו:
האם אתה חי את הרגע?
לאאאא יש לך סודות?
כן אתה שונא את עצמך? לפעמים
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מה אכפת לי?! העיקר שאני הבין. יש לך הרגלים רעים?
אהא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
לא יודעת. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים של ורד. מה הפחד הגדול ביותר שלך? חושך. אתה יודע לשיר? לא כדאי שתשמעו.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
אולי בכתה יותר נמוכה. האם אתה מתבודד? כשעצוב לי. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? מה זאת אומרת? האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי?! מה זה
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מבחינת מראה חיצונ או פנימי? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא, ממש לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
יש הרבההה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת :\ מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת. ומה הכי פחות אוהב? בטן. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא ממש. יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? נראה פטריק מבובספוג
האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? רק בחגים מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? בערך היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"?
לא מכירה חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן:\ ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? נמלה
בלי כוונה חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות?
אותה נמלה הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? מסטוק
היית ברדיו/ טלוויזיה? טלוויזיה היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא, אבל אני ממש רוצה!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמיים. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך: יש לי כמה :\ מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? נתנו לי הרבה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כל הזמן מתחלף. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ענבר, חברה שלי מת"א הכי מעט זמן? רוני. הכי מצחיק? שחר ונועם. הכי קרוב? כולן הכי מוזר? שחר הכי חכם? שירה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כולן
הכי נחמד? כולן הזמר הכי טוב? רוני P: הכי רועש? שחר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא :\ אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הילה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נראה לי ש.. לא יודעת :\ על מי אתה סומך הכי הרבה? כולן מי מקשיב לבעיות שלך? ירדן עם מי אתה רב הכי הרבה? אברום. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? הילה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זכור לי שצחקת עליו? בוטן שהלכת איתו לקניות? נמנמנ.. לא יזוכרת. ששבר את הלב שלך? לא זוכרת. שאיכזב אותך? לא זוכרת. שגרם לך לבכות? לא יודעת :\ ששימח אותך? נועם ונופר D: שראית איתו סרט? אברום. שדיברת איתו בטלפון? נועם שראית? נועם נופר בוטן ותום. מה אתה לובש כרגע? חולצה רחבה ומכנס פיג'מה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יד :\ איזה ספר אתה קורא? באנגלית
אנחנו צריכים לגמור ספרון. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אהא

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo189.gif

תודה רבה לעצמי ולפורום אבודים
שם:אלה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?עץ אלה מיקום:ת"א האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?צ'ארלי,אשטון..לא יודעת למה.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?נמנמנמנמנמ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?אכן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?חס וחלילה מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:ישרה רווק?כן אם לא, רוצה להיות?חחחחחח תאריך לידה:28/3/1991 גיל:חודש הבא 15 גיל שהיית רוצה להיות:60 כיתה:ט' מצבך החברתי:טוב,תודה
למה את/ה בפורום?כי יש פה אנשים נחמדים,ואני אוהבת את מקפליי גובה:1.69 צבע עיניים:חום אוהב אותו?את מי? צבע שער:חום אוהב אותו?את מי? צבע אהוב:שחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז?שיר יפה של ביונסה
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:דסטניז צ'יילד ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?אלכס
מה העבודה שלך?שמרטפות יש פירסינג?חס וחלילה קעקועים?חס וחלילה אובססיות?אולי התמכרויות?לא יודעת איזה שפות אתה דובר?עברית,פורטוגזית,אנגלית,ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו:"היום הוא המחר שפחדת ממנו אתמול" האם אתה חי את הרגע?מניחה שכן יש לך סודות?סביר להניח אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?כנראה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?אמממממממממ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו:"האין זה נהדר?" מה הפחד הגדול ביותר שלך?גיהנום אתה יודע לשיר?כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לצערי האם אתה מתבודד?לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אלוהים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?בהחלט האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?שאני לפעמים לא שולטת בעצמי או לא מסבירה טוב האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה אולי יש לך יומן/ ג'ורנל?לא.היה מה החולשה הכי גדולה שלך?אממממממ....כנות? מה החוזק הכי גדול שלך?אמ...סבלנות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?שום דבר אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?לפעמים יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?סביר להניח אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?בהחלט
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לאוהב אותם מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?ציפורניים/ידיים ומה הכי פחות אוהב?לא ידוע אתה חושב שאתה נראה טוב?בעיניי כן,בעיניי העולם החיצון לא ממש יש לך ביטחון עצמי?לפעמים לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?חחחחחחחחחחח.....שרון,שאלה טובה אה?
האם אתה: מעשן?
על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?כרגע לא מדבר עם זרים?לפעמים ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם?לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לפעמים נוהג?עוד לא אוהב לנסוע מהר?..... אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?לא נראה לי עברת ניתוח?חס וחלילה תודה לאל לא!
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?...........במה? חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?.
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
3 ימים ברצף ליתר דיוק הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?לא נראה לי בגדו בך?נמנמנמנמנמנמנמ היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?ננמנמנמנמנמ הרגת חיה בכוונה?מנמנמנמנמנמנמנמנ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?יכול להיות היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
. קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?קצת בקסם?לא באלוהים?בהחלט בשטן?כן בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?מנמנמ..גורל יותר באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?.........אה?! במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?במה.........? אתה חושב שלאלוהים יש מין?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?תלוי איזה בנאדם היית כשהיית עוד בחיים..לרוב לשום מקום או לגיהנום. יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי מי החבר הכי טוב שלך?נמנמנמנמנ מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?להאמין מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לצחוק מדברים לא מצחיקים...? מי החבר שלך?אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אנכי הכי מעט זמן?נוווווווווווו הכי מצחיק?אממממממממממממ הכי קרוב?גרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הכי מוזר?וואלה הכי חכם?חהחהחהחה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?רום
הכי נחמד?..... הזמר הכי טוב?דני ג'ונס הכי רועש?אמממממממממממ האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?WTF?!..........לא.... עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?שרון
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?מעיין
על מי אתה סומך הכי הרבה?שרון,מעיין,מור,איילת,מיכל
מי מקשיב לבעיות שלך?אמ....אנכי עם מי אתה רב הכי הרבה?כרגע קוקה מקרונה...
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
האם אתה סומך על אחרים בקלות?
בבית של מי היית אחרון?לירון
האם החברים שלך מכירים אותך?בערך האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?סוג של... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא חושבת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?............. שצחקת עליו?אורי חזקיה
שהלכת איתו לקניות?לירון ששבר את הלב שלך?נמנמנמנמנ שאיכזב אותך?אלכס שגרם לך לבכות?אלכס ששימח אותך?לירון,שרון..חברות שלי..מור
שראית איתו סרט?דין שדיברת איתו בטלפון?אמ.....יולי שראית?שרית מה אתה לובש כרגע?מגבת באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?...............אה?אני לא נוגעת בעצמי,אני מקלידה איזה ספר אתה קורא?Queen Of The Big Time...ממליצה עליו מאוד! מה יש על הפד לעכבר שלך?את העכבר.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:נהדר,בסדר,מאושרת,שלווה,רגועה האם אתה מדבר עם

oriaaaa

New member
וואי בדיוק בזמן..משעמם!

תודה אלוש!! שם: אוריה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבתא ז"ל
האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אממ לא יודעת
ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אוראל
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? בטח: אורי,אור,אויקוש וכו וכו אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא!! מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט לחלוטין רווק? אכן אם לא, רוצה להיות? ^^ תאריך לידה: 6 ל12 גיל: 15 וקצת גיל שהיית רוצה להיות: 6 כיתה: י' מצבך החברתי: ב"ה נייס למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את מקפליי
גובה: לא יודעת..אבל נמוכה צבע עיניים: חום אוהב אותו? אמממ אני חושבת צבע שער: חום אוהב אותו? לאאאא צבע אהוב: ירוק למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זה השם שלי
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: מדי פעם מבקרת ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין יש פירסינג אין קעקועים? אסור!!!
אובססיות? ניקיון
התמכרויות מקפליי איזה שפות אתה דובר. עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: "ואהבת לרעך כמוך" האם אתה חי את הרגע? אמממ לא יודעת יש לך סודות? כמו לכל אחד אתה שונא את עצמך? לא ממש האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? תלוי מתי..בבוקר לא! יש לך הרגלים רעים? אמממ ישנה המון המון המון המון איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו: אממ לא יודעת..יש משו עם ישנונית אני חושבת.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? במקלחת כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לפני כמה שנים כן האם אתה מתבודד? קרה כמה פעמים..מומלץ! מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אני חושבת האם אתה פועל בפזיזות? כן! מאוד! האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שאני מטומטמת מול המראה האם אתה פסיבי או פעיל? טיפה מזה וטיפה מזה יש לך יומן/ ג'ורנל? ומן מה החולשה הכי גדולה שלך? סחוג
מה החוזק הכי גדול שלך? לא הבנתי את השאלה.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שיהיה לי אומץ להתמודד עם הפחד אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אפשר להגיד שכן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בטח אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא כ"כ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תנ"ך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? צבע עור ומה הכי פחות אוהב? הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? אולי יש לך ביטחון עצמי? לא ממש לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? הרמיוני האם אתה: מעשן? נוור אוור! על סמים? לאאאא קורא עיתון? כן מתפלל? ברור הולך לבית כנסת? ימי שישי משתדלת מדבר עם זרים? חח אמממממ ישן עם בובות פרווה? תלוי מתי יוצא לטיול בגשם? אממממ מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן.....
נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? ^^ אוהב את הקול שלך? לא ממש האם אי פעם: פגעת בעצמך? פיזית? לא יצאת מהמדינה? לא
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אממממ היית מאוהב? אמיתי לא היית על סמים? לא שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי? לא..ב"ה עברת ניתוח? לא ב"ה ברחת מהבית? לא תודה לאל שחקת "strip poker"? לאא חטפת מכות? לא ב"ה החטפת מכות למישהו? אחותי? התחילו איתך? אממממ היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? אור אדום? פגשת מישהו מפורסם? אממ לא נראה לי הרגת חיה בטעות? נמלה? הרגת חיה בכוונה? ג'וק? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זכור לי גנבת משהו? כן
היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא ב"ה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן..המוןןן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן! בשטן? יודעת שקיים בסנטה קלאוס? לא ברוחות? בחו"ל כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא כ"כ ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא הבנתי במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בטח בדת מאורגנת? יהדות אתה חושב שלאלוהים יש מין? שאלה מפגרת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עולם הבא יש לך חברים הומואים/לסביות? הומו
מי החבר הכי טוב שלך: אפי
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אפי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא בפורום זה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חוראייייי מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רותם הכי מעט זמן? לירון הכי מצחיק? מור הכי קרוב? אפי והודיה הכי מוזר? הודיה הכי חכם? המורה שלי לתנ"ך! שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? סימוני
הכי נחמד? אפי הזמר הכי טוב? אמממ הכי רועש? שיראליייייייייייי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רון, אפי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? אפי עם מי אתה רב הכי הרבה? מור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא בבית של מי היית אחרון? אפי האם החברים שלך מכירים אותך? תלוי איזה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? אממ לא נראה לי האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? חח לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת..תשאלו אותם מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מור שצחקת עליו? אחותי שהלכת איתו לקניות? אבא ששבר את הלב שלך? -- שאיכזב אותך? מור שגרם לך לבכות? מור ששימח אותך? לר זכור לי שראית איתו סרט? אפי ביילע הודיה אושרת ענבל והדס שדיברת איתו בטלפון? אפי שראית? אבא מה אתה לובש כרגע? טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? חח רגל איזה ספר אתה קורא? הארי פוטרר מה יש על הפד לעכבר שלך? איןןן תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?יאפ..מקפלע

bar jones

New member
תודה אלה

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג קעקועים? אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא ידועת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא ידועת שצחקת עליו?לא יודעת שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? ... לא מדברים עליו.. שאיכזב אותך? לא מדברים עליו שגרם לך לבכות? לא מדברים עליו ששימח אותך? לא יודעת שראית איתו סרט? לא ידועת שדיברת איתו בטלפון? לא ידועת שראית? לא יודעת מה אתה לובש כרגע? סתם באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת איזה ספר אתה קורא? אין כרגע מה יש על הפד לעכבר שלך? hp תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בא לי להתאבד ולמות מהר האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

shircherry

New member
שלי

שם: שירלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: פ"ת האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מאיפה לי אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא רוצה את השמות שלהם... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נ' סטרייט/גיי/ביי: סטרייט עד כמה שיגוע לי רווק? כן אם לא, רוצה להיות? אמרתי שאני כן לא? תאריך לידה: 23.9.88 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 6 כיתה: יב מצבך החברתי: מאיפה אני אמורה לדעת?! למה את/ה בפורום? כי משעמם לי גובה: חסוי צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע שער: חום שחור אוהב אותו? לא מפריע לי צבע אהוב: כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זה שילוב של כינוי והשם שלי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: באסטד ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? 2 כלבים מה העבודה שלך? אין עבודה. תלמידה יש פירסינג לא קעקועים? לא אובססיות? לשעבר התמכרויות מחשב איזה שפות אתה דובר. אנגלית (שפת אם), עברית, פיליפינית, ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: if you love someone let him go. if he truly loves you he'll find the way back האם אתה חי את הרגע? לא יודעת. לפעמים יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו the saddest girl story מה הפחד הגדול ביותר שלך? גבהים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? הכלבים שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אהבה מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אחרים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אין ומה הכי פחות אוהב? מאיפה להתחיל? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת... האם אתה: מעשן? לא על סמים? טבעי קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ממש ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן... המון עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? בערך היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמינה שיש אחד בכלל לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת ולא אכפת לי יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך לא יודעת... ליטל... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? לא יודעת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "יש לו מעיל כמו של אבא שלי" מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לא יודעת.... כרמית? הכי מעט זמן? לא יודעת הכי מצחיק? זוהר? הכי קרוב? ליטל? מור? הכי מוזר? ליטל הכי חכם? לא יודעת שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? מור הכי נחמד? לא יודעת הזמר הכי טוב? לא יודעת.... הכי רועש? ליטל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ליטל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ליטל על מי אתה סומך הכי הרבה? מור מי מקשיב לבעיות שלך? ליטל עם מי אתה רב הכי הרבה? ליטל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? מור האם החברים שלך מכירים אותך? לא ממש האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ליטל שצחקת עליו? חסוי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? חסוי שאיכזב אותך? חסוי שגרם לך לבכות? חסוי ששימח אותך? חסוי שראית איתו סרט? לא יודעת... שדיברת איתו בטלפון? ליטל שראית? אבא? מה אתה לובש כרגע? חולצה וג'ינס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? לא נוגעת בכלום איזה ספר אתה קורא? לא קוראת שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא יודעת... מבולבלת, מאוהבת, סתומה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

simpsonit

New member
עונה... טנקס אלה ../images/Emo99.gif

שם: ספיר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא... מיקום: אופקים... האם תקראי לבת שלך על שמך? לא..!! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?לא דעת.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי רוצה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? חחח לא.. ספיר זה שם נפוץ.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חחח דנן.. זה השם משפחה.. ולא! מין: נקבה.. סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות?? תאריך לידה: 3.7.91 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 16!!!! כיתה:ט' מצבך החברתי: טוב!חולע על חברותיייייייייי ממוואאאהה
למה את/ה בפורום? .. מילה אחת.. מקפליי!! גובה: 1.69 בערך.. צבע עיניים: ירוק תכלת.. אוהב אותו? כןןןןןןןןןן צבע שער: שטני בהיר... אוהב אותו? כן..!!!! צבע אהוב: שחור.. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי השם משפחה של צ'ארלי זה סימפסון.. ואני אוהבת אותו אז סימפסונית.. חחחחחח פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:באסטד וסאן אוף דורק.. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית חיות מחמד? כלבה .. חחח
מה העבודה שלך? ????? יש פירסינג? לא ממש.. זה 5 עגילים על אותה אוזן.. קעקועים? לא.. אובססיות? חחח אובססיווית על כל מה שקשור במוזיקה טובה!!
התמכרויות ? ... קולההההההההההההההההההההההההה איזה שפות אתה דובר. עברית.. ציטוט מועדף/ מוטו: אין לי ממש.. האם אתה חי את הרגע? .... יש לך סודות? כן... אתה שונא את עצמך? לפעמים.. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן!!! חחחח מאוד! יש לך הרגלים רעים? לא שזכור לי.. תשאלו את אמא שלי.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עיינים יפות.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?כשבא לכם למות משעמום! מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד מישהו יקר לי.. אתה יודע לשיר? כן
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא! האם אתה מתבודד? כנראה שכן.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חחח לא דעת אני פשוט תמיד חושבת על העתיד להתקדם האלה.. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? ?????????????????????? האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא דעת.. האם אתה פסיבי או פעיל? ? יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן... מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אמונה..ויושר.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות פחות ביישנית וחסרת ביטחון עצמי
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אז זהו שלא! יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא שזכור לי.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאתה החבר הכי טוב של עצמך!! מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? מבנה פנים.. ומה הכי פחות אוהב? פצעים
אתה חושב שאתה נראה טוב? לא.. לא ממש אבל לא נראית רע.. יש לך ביטחון עצמי? ממש לא............... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא דעתתתתת.. האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן.. חחח מתפלל? כן!! הולך לבית כנסת?כן!! מדבר עם זרים? כנראה.. ישן עם בובות פרווה? חחח כן.. אחת.. יוצא לטיול בגשם? כן במיוחד בקיץ... חחח סתם.. כן.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא.. נוהג?לא ... אוהב לנסוע מהר? לא .. אוהב את הקול שלך?כן.!!!!! האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן.. יצאת מהמדינה? כן.. צרפת,קפריסין,טורקיה,יוון... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא.. היית מאוהב? כן.. היית על סמים? לא.. שחית בעירום? לא.. היה לך מקרה חירום רפואי? לא... עברת ניתוח? לא חס וחלילה! ברחת מהבית? כן.. שחקת "strip poker"? הא?? חטפת מכות? לא.. החטפת מכות למישהו? כן.. התחילו איתך? כן.. היית על במה?.כן.. ישנת מחוץ לבית? כן.. חשבת על התאבדות? כן.. נשארת ער כל הלילה? כן.. לא אכלת יום שלם? כן.. דיברת בטלפון כל הלילה? לא.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן.. ישנת כל היום? לא.. הרגת מישהו? כן.. את הג'וק שמעון שהיה בגינה שלי.. חח לא!!!! חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? לא.. בגדו בך? לא.. היה לך חלום שהתגשם? כן..חלום רע
עברת על החוק? לא.. פגשת מישהו מפורסם? כן.. הרגת חיה בטעות? יכול להיות.. הרגת חיה בכוונה? לא.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? לא.. היית ברדיו/ טלוויזיה? טלוויזיה.. ורדיו.. היתה לך התמוטטות עצבים?.לא.. קפצת בנג'י? לא.. אמן עליי!!!!!!!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? יכול להיות.. בקסם? לא.. באלוהים? כן! בשטן?לא.. בסנטה קלאוס?לא.. ברוחות?יכול להיות.. בפיות?לא.. במזל? לא.. באהבה ממבט ראשון? יכול להיות.. לא דעת.. לא ממש ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ??????... במכשפות? לא.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי כוכב נופל. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא.. בדת מאורגנת? ??? אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא דעת.. כנראה לגן עדן או נשמות נודדות... יש לך חברים הומואים/לסביות?כן..הומואים.. מי החבר הכי טוב שלך ? אני עצמי אנוכיץץ מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אין אחד כזה.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא דעת.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? וואו המון.. מי החבר שלך? אין.. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אלדה.. הכי מעט זמן? קרין.. הכי מצחיק? אני.. חח ואלדה.. הכי קרוב? לא דעת.. הכי מוזר? חחח כ-ו-ל-ם! הכי חכם? דניאל.. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?אושרי.. הכי נחמד? אלהההההההההה
חחח לאב יו הזמר הכי טוב? דני ג'ונס!! קול כל כך יפה!!וצ'ארלי סימפסון. הכי רועש? צ'ארלי סימפסון קול יפה ורועש זה מה שאני אוהת!! חח האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא.. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?עדן.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?עם כולם.. על מי אתה סומך הכי הרבה?אף אחד! מי מקשיב לבעיות שלך? אלה.. תודה לך.. ועדן!! חחח עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי צליל.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא ממש :\ האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא! בבית של מי היית אחרון? סבא.. האם החברים שלך מכירים אותך?כן.. אבל לא יודעים עליי הרבה.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא דעת.. תשאלו אותו.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? דור.. קרוב משפחה אררררררר שצחקת עליו? לא צחקתי על אף אחד.. שהלכת איתו לקניות?אמא.. ששבר את הלב שלך? אף אחד לא שבר אותו.. שאיכזב אותך? חברה שלי נופר.. שגרם לך לבכות? סבתא
ששימח אותך? אבא
שראית איתו סרט? צליל.. ראינו ספיידרמן!!
שדיברת איתו בטלפון?אבא.. לקח אותי מבצפר.. לא הרגשתי טוב.. שראית? שחר אוחתי.. מה אתה לובש כרגע?טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מחטטת באף חחח סתם.. שמה תיד על הרגל.. איזה ספר אתה קורא? רגעי האור.. מה יש על הפד לעכבר שלך? לוח אותיות של a b c ... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כרגע מאוד מאוד משועממת עייפה ! חח האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא.. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן.. חחח fall out boy

למעלה