../images/Emo2.gif איזה ארוך!! תודה :]
שם: ורד האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אהא, סבתא מיקום: אור יהודה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שחר. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? נועם
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? משובש?! מה הכוונה? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי
כשאני אהיה מפורסמת נדבר.. מין:
סטרייט/גיי/ביי: גיי כאילו
רווק? אהא אם לא, רוצה להיות?
אני כן תאריך לידה: 1 למאי גיל: 14 עוד מעט גיל שהיית רוצה להיות: 14 כיתה: ח' מצבך החברתי:
טוב טוב.. למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את מקפליי
גובה: אין לי מושג צבע עיניים: חום אוהב אותו? בסדר, כבר התרגלתי צבע שער: חום בהיר. אוהב אותו? אהא צבע אהוב: ירוק, בורדו. למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי ככה קוראים לי. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: באסטד ודורק וצופים. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני. חיות מחמד? אין. מה העבודה שלך? אין
יש פירסינג? היה לי, למעלה באוזן אבל היה לי אינפקציה בגללו. קעקועים? אין, אבל יהיה. אובססיות? כסיסת ציפורניים. התמכרויות: מחשב. איזה שפות אתה דובר. ערבית, עברית, אנגלית וספרדית קצת. ציטוט מועדף/ מוטו:
האם אתה חי את הרגע?
לאאאא יש לך סודות?
כן אתה שונא את עצמך? לפעמים
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מה אכפת לי?! העיקר שאני הבין. יש לך הרגלים רעים?
אהא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
לא יודעת. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים של ורד. מה הפחד הגדול ביותר שלך? חושך. אתה יודע לשיר? לא כדאי שתשמעו.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
אולי בכתה יותר נמוכה. האם אתה מתבודד? כשעצוב לי. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? מה זאת אומרת? האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי?! מה זה
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מבחינת מראה חיצונ או פנימי? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא, ממש לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?
יש הרבההה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבבה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת :\ מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת. ומה הכי פחות אוהב? בטן. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא ממש. יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? נראה פטריק מבובספוג
האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? רק בחגים מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? בערך היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"?
לא מכירה חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן:\ ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? נמלה
בלי כוונה חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות?
אותה נמלה הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? מסטוק
היית ברדיו/ טלוויזיה? טלוויזיה היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא, אבל אני ממש רוצה!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמיים. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך: יש לי כמה :\ מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? נתנו לי הרבה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? כל הזמן מתחלף. מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ענבר, חברה שלי מת"א הכי מעט זמן? רוני. הכי מצחיק? שחר ונועם. הכי קרוב? כולן הכי מוזר? שחר הכי חכם? שירה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? כולן
הכי נחמד? כולן הזמר הכי טוב? רוני P: הכי רועש? שחר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא :\ אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הילה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נראה לי ש.. לא יודעת :\ על מי אתה סומך הכי הרבה? כולן מי מקשיב לבעיות שלך? ירדן עם מי אתה רב הכי הרבה? אברום. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? הילה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זכור לי שצחקת עליו? בוטן שהלכת איתו לקניות? נמנמנ.. לא יזוכרת. ששבר את הלב שלך? לא זוכרת. שאיכזב אותך? לא זוכרת. שגרם לך לבכות? לא יודעת :\ ששימח אותך? נועם ונופר D: שראית איתו סרט? אברום. שדיברת איתו בטלפון? נועם שראית? נועם נופר בוטן ותום. מה אתה לובש כרגע? חולצה רחבה ומכנס פיג'מה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יד :\ איזה ספר אתה קורא? באנגלית
אנחנו צריכים לגמור ספרון. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אהא