הריבוע התקוע אלה, הכנת לוח משחק או שאני אשים את הלוח שהכנתי
P perrinat New member 2/6/03 #1 ../images/Emo174.gifהריבוע התקוע../images/Emo103.gif אלה, הכנת לוח משחק או שאני אשים את הלוח שהכנתי
S Shakira paradise New member 2/6/03 #2 הכנותי מראש ../images/Emo26.gif חיחיחי רינתי אל תכעסי אבל השתמשתי באחד מהלוחות שלך אז איפה שאקי לא נמצאת
הכנותי מראש ../images/Emo26.gif חיחיחי רינתי אל תכעסי אבל השתמשתי באחד מהלוחות שלך אז איפה שאקי לא נמצאת
L LaUFmAn New member 2/6/03 #4 אמממממ......אני מתלבטתת../images/Emo110.gif בין....1....לבין 4!! אסבל ניראה לי שזה 4
T taltal girl New member 2/6/03 #5 אני יודעת../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif אבל אני לא אגיד, כי אני עזרתי לך
P perrinat New member 2/6/03 #7 ../images/Emo41.gifחחחח...טוב, אז:../images/Emo103.gif 1 ו-3 זו על בטוח שאקירה, ב-2 אני לא מזהה איזה חלק זה בדיוק בגוף האדם...... אז אני אלך על 4 ואלה- אחלה ריבוע עשית לנו כל הכבוד
../images/Emo41.gifחחחח...טוב, אז:../images/Emo103.gif 1 ו-3 זו על בטוח שאקירה, ב-2 אני לא מזהה איזה חלק זה בדיוק בגוף האדם...... אז אני אלך על 4 ואלה- אחלה ריבוע עשית לנו כל הכבוד
S Shakira paradise New member 2/6/03 #8 יחיחיח תודה רנתתקה ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif עודד כמה ניחושים ואנוכי יחשוף את התוצאות ההילוליות
יחיחיח תודה רנתתקה ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif עודד כמה ניחושים ואנוכי יחשוף את התוצאות ההילוליות
S Shakira paradise New member 2/6/03 #10 ../images/Emo26.gif התשובהה ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif ובכןןןן גאונים כולכםם צדקתםםםם זה היה 4 ~ כל הכבוד :I בעע אני לא מכינה את הלוח הבא.. זה מאוד קשה כאילו זה דיי מעצבן! אתם יודעים רינתי עובדת על זה חצי שעההה אני חושבת שמגיע לה כל הכבוד אז כל הכבוד רינתי טוב אז התמונה הייתה זאתי
../images/Emo26.gif התשובהה ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif ובכןןןן גאונים כולכםם צדקתםםםם זה היה 4 ~ כל הכבוד :I בעע אני לא מכינה את הלוח הבא.. זה מאוד קשה כאילו זה דיי מעצבן! אתם יודעים רינתי עובדת על זה חצי שעההה אני חושבת שמגיע לה כל הכבוד אז כל הכבוד רינתי טוב אז התמונה הייתה זאתי
P perrinat New member 2/6/03 #13 ../images/Emo171.gifאוי, איזו תמונה יפה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif