פסטיבל גבינה 2009-מי מצטרף אלינו

../images/Emo174.gifפסטיבל גבינה 2009-מי מצטרף אלינו../images/Emo35.gif

"גבינה 2009" הוא פסטיבל ויריד גבינות ומחלבות שייערך לראשונה בפברואר 2009. הדגש בארוע, בו יוכל הקהל הרחב לדגום, לטעום וגם לקנות ממיטב גבינות הארץ, יהיה על גבינות מיוחדות ויחודיות ממחלבות בוטיק, לצד חידושים ומוצרים ותיקים ומוכרים מחלבות מסחריות גדולות. במשך יומיים, יציגו במקווה ישראל מיטב המחלבות בישראל, שיביאו איתן גבינות ומוצרי חלב, חלקם בחשיפה ראשונה או בייצור מיוחד ליריד. מחצית היום הראשון תוקדש לקהל המקצועי בלבד – שפים, בעלי מסעדות וחנויות – וכך יוכלו המציגים להחשף ולחשוף את המוצרים שלהם לקניינים ולסיטונאים מכל הארץ. שאר הזמן יהיה חשיפה צרכנית, לקהל הרחב: הכניסה ל- "גבינה 2009" תהיה בתשלום של 25 ש"ח לאדם, והיא תכלול קופון למגש טעימות גבינה באחד מהדוכנים בפסטיבל. טעימות הגבינה יהיו בתשלום של 10 ש"ח למגש טעימות, בתאום עם המארגנים. לא יהיו טעימות חינם. כמו כן ישתתפו בארוע יקב ישראלי, מבשלת בירה ישראלית ובית בד, שיציג משמני הזית שלו, ומוצרי הזיתים. יריד "גבינה 2009" – יריד אמיתי! לא רק טעימות! במסגרת "גבינה 2009" יוכלו המציגים למכור ממגוון הגבינות שלהם, יין, שמן זית ובירה ועוד. עלות כניסה: 25 ש"ח לאדם כולל מגש טעימות גבינה. 30 ש"ח, כולל כוס יין לטעימות. זמני הפעילות: 18-19 בפברואר: יום ד' בין השעות 18:00-23:00(כניסה עד 22:00), יום ה' בין השעות 16:00-23:00(כניסה עד 22:00). תחרות "גבינה 2009"במקביל לפסטיבל "גבינה 2009" תערך תחרות "גבינה 2009". בתחרות בינלאומית זאת ישתתפו גבינות מכל רחבי הארץ, שישפטו בקטגוריות שונות לגבינות בקר, עיזים, כבשים, גבינות כחולות ועוד. בין השופטים: שפים שונים ממסעדות היוקרה של ישראל, טכנולוגים וגבנים, אנשי תקשורת וקולינריה אחרים ועוד. יום חמישי בשעות אחר הצהריים/ערב חורזת קטנה, TALf2007 ואנוכי נוסעות לפסטיבל ואתם מוזמנים להצטרף אלינו! מי שבא לו להצטרף אלינו שישרשר להודעה ונקבע לנו בכניסה או בנסיעה משותפת.

../images/Emo24.gifרונה יקרה נשמח להיפגש

לגבי השעה נקבע יום לפני ברביעי בערב שעה מדוייקת נכון לעכשיו אנחנו מתכננות לצאת מאזור השרון בשעה 16:00 בטח עד שנגיע לחולון זה יהיה 17 או 17:30 פלוס מינוס

אני גם מתכוונת ללכת, לא יודעת עדיין

אם ברביעי או חמישי, אבל קחו אותי בחשבון. כבר דיברתי אתם והם מתחילים בשעה 6, ואמרו לי שיש שם קצת הליכה.... כי ההגשה והמוצרים מוצגים באתרים שונים במקום.

נושי, פסטיבל הגבינה בחולון - מתי

נפגשים אם בכלל? ואם אפשר אנא שלחי לי את הנייד שלך, אם אגיע ואאחר או משהו כזה - שאוכל למצוא אותך.

למעלה