בוטלגים

Another Girl

New member
../images/Emo175.gifבוטלגים

הנה נושא שעדיין לא יצא לנו לדון בו,לדעתי,והוא ה"בוטלגים"-שהם בעצם הקלטות שונות,חלקן די נדירות,שחלקן יצאו לקהל הרחב וחלקן לא. לי,למשל,יש שני בוטלגים שקיבלתי ברוב חסד ממעריץ של בוב דילן,והם: Decca Tapes- זוהי אסופה של הקלטות מוקדמות במיוחד שכוללת בעיקר קאברים לכל מיני שירים(רוק'נרול ועוד) של שנות ה-50. בולט כאן בעיקר הביצוע שלהם ל-Bessa me mucho(!) שבהחלט נשמע כאן לא קשור משהו. The Inner Revolution- כפי שאתם יכולים אולי לנחש מדובר מהקלטות מתקופת "האלבום הלבן" ובו קיימות גירסאות מוקדמות לשירים שהופיעו באלבום,וגם חלק שכנראה לא עברו אליו.בין השירים-גירסה אקוסטית נפלאה ל-While my guitar gently weeps,The inner light,Lady Madonna,Across the universe ועוד הרבה שירים(מעל ל-20) שסביר להניח שלא יצא לכם עדיין לשמוע.בין השאר אפשר למצוא כאן שיר בשם One of nature's children של לנון שהמנגינה שלו היא של שיר שלימים תכירו בתור Jealous guy...(השמועות אומרות שלנון ומקארטני התבקשו לכתוב שיר בסגנון "טבעוני" כזה...מקארטני כתב את Mother Nature's Son,לנון כתב את הנ"ל ומקארטני "ניצח".) בקיצור,פנינה אמיתית. איזה בוטלגים אתם מכירים והאם הם שווים משהו?

אני דורש הבהרה

חברי הלהקה החליטו שהם מעדיפים לשים באלבום הלבן את mother nature's son ולא מנגינה דמוית jealus guy??? ופעם חשבתי שהיה להם חוש מוזיקלי

Another Girl

New member
כן

האמת,אפשר להבין...אם להיות כנה הגרסה הסופית של Jealous guy נשמעת הרבה יותר טוב מזו ששמעתי בבוטלג.

אם כבר מדברים על...

שירי ג'ון לנון אחרי ההתפרקות... לפי התארוך על Imagine השיר Imagine נכתב למעשה בתקופת הביטלס... מדוע הוא לא פורסם במסגרת הביטלס???!!! אני פשוט נדהם מכך שהביטלס היו יכולים להיות שותפים במנגינת Jealus guy ולא הסכימו!!!

יש ברשותי 7 בוטלגים:

the beatles-get back 2nd mix(שייך ללט איט בי יש אולי איזה 5 גירסאות של השיר שם) help-b4 records last year cd1-an alternete abbry road last year cd2-other abbey road era rarities revolving 2 cd-the evolution of revolver white album sessions 2 cd אה והאהוב עלי מכולם magical mystery tour outtakes ויש לי הקלטות מוקדמות עם טוני שרידן(early tapes of the beatles with tony sheridan) האם זה בוטלג?

Tomer 123

New member
ההקלטות עם טוני שרידן

הם לא בוטלג גם לי יש את הדיסק, וזה יצא באופן רשמי.

Tomer 123

New member
האמת היא

שהבוטלג היחיד שיש ברשותי הוא תיעוד של הופעה של הביטלס בוושינגטון 1964. מצאתי אותו באיטליה, במחיר של 15 יורו, בחנות שבה ישנם פשוט ה-מ-ו-ן בוטלגים של הביטלס, אבל זה היחיד שהתאפשר לי כלכלית... יש כאן 10 שירים, והם למעשה רוב הלהיטים של הלהקה משני האלבומים הראשונים ("לילה של" עוד לא יצא). למרות האיכות הירודה, הביצועים מצוינים וזה אלבום לא רע בכלל...

למעלה