ביפ ביפ ביפ בייייייפ

SnoopyElf

New member
../images/Emo175.gif ביפ ביפ ביפ בייייייפ../images/Emo70.gif

עדכוני בלומי, שלום רב. השעה 23:00 והרי החדשות ממקלדתה של ענבר דותן: אורלנדו החליט לקחת פסק-זמן מהוליווד ולהתרכז קצת בבודהיזם; זאת בעקבות תפקידו ב'קינגדום', שעורר בו שוב את ההתעסקות באמונה ובדת. אחותו, סמנת'ה, משתתפת בקביעות במפגשי המדיטציה של ה'פורטלנד פלייס' בלונדון, ולאחרונה החל בלומי להצטרף אליה. מסתבר שאורלנדו יקירנו ולחם פיתה מרגיעים את כוכב הבייסבול דונטרל וויליס. לפני שהוא עולה למגרש, הוא אוהב לצפות בסצינות מתוך 'טרויה'. מאמנו של הכוכב אמר שהסרט מעניק לו השראה ברגעים המתוחים שלפני המשחק. כששמע על כך וולפנג פטרסון, יוצר הסרט, הוא כל כך התרגש ושלח לוויליס את עותק הדיוידי הפרטי שלו, בצרוף פתק בכתב ידו. ואני שואלת: למי בלומי לא מעניק השראה
ולעניין אחר, שאולי עדיף לדלג עליו. קייט בוסוורת' זרקה את המאהב הדוגמן שלה, חצי שעה (
) אחרי שקיבלה טלפון מהאקס, בלומי. באותה שיחה (שחבל שלא התנתקה באמצע), הודיע לה בלומי שהוא טס אליה לביקור באוסטרליה. הזונע ואורלנדו היו יחד במשך שנתיים, נפרדו בינואר האחרון (2005), ואז נהנתה הזונע משמונה שבועות של רומן מושחת עם הדוגמן לונדי שקלטון, אותו פגשה בסט של 'שובו של סופרמן' בסידני. למרות הכל, קייט ושקלטון נפרדו ברוח טובה, והוא אפילו זכה לפגוש את בלומי. מקור מהסט, שם עובד שקלטון כעוזר לבמאי בראין סינגר, מוסר כי בין השלושה שורר כבוד הדדי ויחסי ידידות. זונעעעעעעעעעעעעעעעע
זה סוף החדשות מעדכוני בלומי.

אורוש47

New member
../images/Emo60.gifXDDDDDDDDDDDDDDD

Inbar, u're funny.
(yes my stupid pc wenr mad again lol i can't write in Hebrew so sorry for my crappy inglish from now
anyhow, THANX
great update
me not likey stupid Kate
mhm.

תודה רבה...../images/Emo13.gif

יאאאאאאא איזה זונה קיית'
כלבהההההההההההההה מטוטמת
ואמממ הוא באמת עוזב את הוליווד?! כלומר לוקח פסק זמן?!

תודה על העדכון!!../images/Emo13.gif

קייטטטטטטט...גררררר תמותיי..
..טוב אני אפסיק פה...עדיף שאני אשתוק...

VIVIAN3

New member
תודעעעעע../images/Emo24.gif

LOLOLOLOLOLOLOL
מתאים לקייט להיות עם דוגמן
סצינות מתוך "טרויה"
WTF
איך זה יכול להרגיע אותו...

The Dark Qween

New member
אוףףףףףףףףף

זה ממש מעצבן , כל פעם שיש עדכון בנושא ברסוורת (ככה כותבים את זה ) כולם מתחילים : "איזה זונה קייט " , "בואו נהרוג את קייט" .... מה לעזאזל עשיתי לכם ?!?!? נעלבת , קייט נ.ב - אחלה עדכון

ברסוורת? לא נראה לי.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

וואלה, לא ידעתי שקייט מדברת עברית. ברוכה הבאה לפורום שלנו, את מוזמנת לספר סודות מחדר המיטות של אורלנדו

הו שלום לך גברת קייט!

את יכולה להתעצבן...זה מעניין לי ת'ביצית בשחלה השמאלית..
..אני שונאת אותך!
..את כלבה את זונה ואת עוד הרבה דברים..בעעע עלייך
..ואת חברה של אורלנדו ואני לא!אהה ואת...מדברת עברית?
ממתי את מדברת עברית י'קופיפה קטנה?! לא ידעתי..אולי לקייט יש שורשים יהודיים?.היתכן דבר כזה??. נההה אין מצבבבבב...זה כמו שלאורלנדו יהיו שורשים ביפן...
קיצר קייט,יש משהו שמפריע לי בעיניים וזה השם שלך על המסך...אז אם תואילי בטובך לעוף לי מטווח הראייה אני אגיד תודה...יאללה הופ הופ עופי!טוסי!ובדרך תפלי מהשמיים ותמותי!
אההה ו...את לא יודעת את שם המשפחה שלך???ברסוורת??
...אוקיי זה מצחיק..מישהי שלא יודעת לבטא את השם משפחה שלה..
NOT!
ילדה די לחוש שאת קייט בוסוורת'...חחחח אני הייתי מתביישת אפילו לחשוב על זה...

פרפר17

New member
וואיי תודה על העידכון../images/Emo24.gif

איזה חמוד וולפגנג נתן לו דיוידי חינם *אהמ*גם לי בלומי ופיטה מרגיעים אותי*אהמ*

VIVIAN3

New member
נצל"ש- *מתלהבת*

יש לי את הדיסק החדש של קולדפליי
אאאעעעעע

למעלה