דיון לסופהשבוע..

../images/Emo175.gifדיון לסופהשבוע..../images/Emo8.gif../images/Emo175.gif

"להשקעה יש מחיר ויש תוצאה!" ליאל מספרת לנו המון בפורום,בראיונות בטלויזיה ובעיתונים על כך שהיא ממש שמחה שהייתה לה הזכות לעשות מה שהיא הכי אוהבת בעולם, וכך בעצם להגשים את החלומות הגדולים שלה.. שאלת נושא הדיון היא: האם המשפט: "להשקעה יש מחיר ויש תוצאה" מתאים לליאל..?, מה יש לכם להגיד בנושא...? במידה ולדיון תהיה היענות,יהיה בכל סופשבוע שרשור חדש עם נושא חדש לדיון...

SpOnGeTuLa

New member
עונה עונה עונה ../images/Emo3.gif

לדעתי, בוודאי שיש מחיר. מי שלא משקיע - לא יגיע רחוק. לדעתי
מה שווה אם לא משקיעים? וליאלי, היא השקיעה ו-מ-א-ו-ד, והיא הצליחה
. והדרי, רעיון יפהפה. יש כישרון

ההשקעה לדעתך שווה את הכל?,או ש...

יש דברים קיצוניים שבהם לא שווה להשקיע?..

nitzan111

New member
בוודאי שנכון

להשקעה בהחלט יש תוצאה. מי שמשקיע רואה תוצאות, וזה נכון בעיני לכל תחום בחיים כמעט. כמובן שעל השקעה במשהו אחד משלמים מחיר בתחומים אחרים. כך שכמו שכתבת " להשקעה יש מחיר ויש תוצאה"
וליאל היא בהחלט משקיעה וקוצרת את הפירות ועוד תמשיך. וכן היא גם משלמת על זה מחיר בתחומים אחרים.

°°NaTaLi°°

New member
בוודאי

בוודאי חהשקעה יש תוצאה! ומי שמשקיע באמת רואה תוצאות.. וליאל מאוד משקיעה ורואים את זה ליאל אוהבת את מה שהיא עושה וזה הדבר הכי חשוב!

../images/Emo178.gifהתגובה שלי...../images/Emo9.gif

להשקעה של ליאל יש מחיר רב,כמו לכל דבר שצריכים להשקיע בו.. אני משערת לעצמי שאחד הגורמים העיקריים שקשורים למחיר הוא כמובן הזמן. את התוצאות אנחנו יכולים לראות, ההופעות שלה,השירה שלה,הראיונות בעיתונים ובטלויזיה,ההודעות שהיא כותבת לנו ומשתפת אותנו בחוויות שלה... והמחיר?,כנראה שהוא שווה את התוצאות. ובכלל,בקשר לזמן, ליאל למדה לחלק את הזמן שלה, היא לא מוותרת על חיי חברה וגם לא על המשפחה שלה... המציאות היומיומית שלנו?.., מבחנים ובגרויות לדוגמא,דברים לגיטימיים שכל אחד ואחת מאיתנו עוברים בשלב כלשהו בחיים... בשביל ללמוד אנחנו צריכים להשקיע, בשביל להשקיע אנחנו צריכים זמן, בשביל הזמן היקר הזה אנחנו מפסידים דברים אחרים שהיינו מעדיפים לעשות.. אבל עדיין,כשמתכוננים טוב מצליחים ,נכון?
המסקנה לסיום: ההשקעה בהחלט שווה.

טיטית

New member
שלי

לפי דעתי הוא מתאים לה וכל הכבוד לה שהיא לא עוזבת את החלום שלה ולפי דעתי להשקעה יש מחיר כי מותרים על דברים אחרים אבל בד"כ התוצאות טובות חן

ומה קורה כשהתוצ" לא תמיד טובות?../images/Emo8.gif

לפעמים יש ימים טובים וימים פחות טובים, כך גם לפעמים כשאנחנו עושים טעויות ומגיעים למחשבה שההשקעה שלנו אולי לא הייתה שווה,בגלל שהתוצאה לא הייתה שווה מספיק. אני לא חושבת שאנחנו צריכים להצטער על ההשקעה שלנו.[וליאל על ההשקעה שלה,בפרט.] אני חושבת שאנחנו צריכים ללמוד מליאל, בדיוק כמו שהיא ניסתה את ההצלחה שלה בישראל והשקיעה את כל מה שיכלה..ועדיין לא העריכו אותה, היא בחרה [ביחד עם אירית,כמובן] להמשיך ולא לוותר,רק לפנות לדרך אחרת.. היא ואירית פנו לארצות אחרות ועובדה שכיום ליאל מוכרת הרבה יותר מזמרות אחרות,לא רק בישראל,אלא גם בגרמניה ומקומות רבים נוספים..

Lucy Diamond

New member
הממ... דעתי

אני חושבת שהמשפט מתאים לליאל בחלקו לפחות. ליאל אומרת שהכי שמחה שניתנה לה ההזדמנות לעסוק במה שהיא הכי אוהבת בעולם אבל אני, בתור אחת שלא זמרת (ואני גם לא אהיה זמרת- זה לא החלום שלי, ואני גם לא מוכשרת... אבל ששש אל תספרו לכולם!) ולא נוסעת בכל העולם, ובעקרון חיה חיים רגילים של בת-עשרה רואה את המחיר שליאל צריכה לשלם בשביל החיים שהיא חייה. בסה"כ, ליאל הרי לא הולכת לבית-ספר רגיל ורוב הזמן היא על מטוסים בין הופעות- אז נכון, היא פוגשת אנשים מדהימים, שהייתי נותנת הכל כדי לפגוש (רשימה חלקית: קלאוס מיינה, בונו,קלינטון ועכשיו גם האפיפיור)... אבל לי, כאדם רגיל יש את הזכות של ציפייה- אם יש משהו מיוחד בחיים שלי, למשל ללכת להופעה של הסקורפיונס או ללכת לשמוע הרצאה של קלינטון (זה עוד לא קרה, אבל אני אתאמץ)... אצל ליאל זו העבודה שלה והיא לא תמיד יכולה להגיד לכולם: עצרו, אני צריכה קצת זמן לעצמי... וחוצמזה, יש גם מעריצים שהם לא הכי נחמדים ודוגמא לכך ראיתי בהופעה כשליאל הלכה וחתמה למישהו שלא ביקש ממנה, אלא דרש ממנה... לפעמים, זה נראה לי מחיר גבוה מידי אבל התוצאות מדברות בעד עצמן אני צריכה לחשוב על זה עוד קצת... הערה אחרונה: אנשים יקרים, בבקשה תרשמו יחותר משתי שורות, זה צריך להיות דיון... לא סתם הערות בלי הסבר... חבל...

../images/Emo26.gif בהקשר למה שאמרת,

לא הבנתי אם כשכתבת "בחלקו לפחות",התכוונת שהצד ש"פחות" קשור לליאל,הוא הצד שבו ליאל משלשמת מחיר גבוה מידי בסה"כ,או שלא פירטת על הצד הזה?..
לגביי הדוגמא הספציפית, אולי ליאל רגילה לעשות דברים כאלו.., יש המון דברים שאת ואני אולי לא נבין,אבל היא כבר מבינה כי זאת העבודה שלה והיא עוסקת בזה לא יום ולא יומיים... [זה קשור ליחסיי ציבור ?..
] התגובה שהגבתי ל"טיטית" היא אותה התגובה שסה"כ יש לי להגיב לך,אז בבקשה תקראי אותה
..

מסיבות לא ברורות,נראה לי שלא הייתי

ברורה מספיק. :S לא הבנתי אם כשכתבת "בחלקו לפחות",התכוונת שהצד ש"פחות" קשור לליאל,הוא הצד שבו ליאל משלמת מחיר גבוה מידי לפעמים?

Lucy Diamond

New member
אני חושבת שכן...

זה משפט דיי רציני... אני לא יודעת- כמו שאמרתי באמת נראה ליש המחיר הוא גבוה מידי... אם אני מסתכלת על החיים שלי ועל החלום שלי... יכול להיות שלליאל זה לא מפריעה...

בכל מקרה,תמיד יש מקרים קיצוניים..

וצריך לדעת כיצד להגיב גם במקרים האלו...

למעלה