דיון סופשבוע

../images/Emo175.gifדיון סופשבוע../images/Emo175.gif../images/Emo44.gif

לאחר שבוע של דיונים בקשר לדואטים, נעבור לדיונים בנושא "השירים עם הקליפים
"
לשני שירים ממש יפים,אהובים ומיוחדים של ליאל יש גם קליפים: 1.
עד מתי.
2.
רואים עלי.
איזה שיר אתם יותר אוהבים?, איזה קליפ אתם יותר אוהבים?.. האם לדעתכם יש השפעה לשירים על הקליפים [/או להיפך]?, האם אתם אוהבים קליפ מסויים יותר בגלל שהשיר יותר יפה?, וכמובן,שאלת השאלות: לאיזה שיר נוסף של ליאל הייתם רוצים שיהיה קליפ?
סופשבוע מהנה לכולנו..

BARSASOS

New member
סופשבוע טוב:]

ואני לא ראיתי שום קליפפ:[ רק תמונות או קטעים קטנים ומהם יותר אהבתי את רואים עליי...:] ת'אמת , אני לא חושבת שיש השפעה על השיר בגלל הקליפ..כי הוא נשאר אותו שיר (אם הוא יפה, או מכוער..) והיה נחמד אם יהיה קליפ לקצב החיים (או שיש כבר?) או ל"אל תהיה לי גיבור" :]

°°NaTaLi°°

New member
סופשבוע טוב

אני יותר אוהבת את השיר עד מתי ראיתי רק את הקליף רואים עלי אז הוא האהוב עלי חח לא אני לא חושבת שיש הפעה לא לא ניראה לי גם לא ראיתי את הקליף של עד מתי... השיר הנוסף של ליאל שהיתי רוצה שיהיה לו קליף הוא: מלאך שלי

[-: אני עונה

-כמובן שאני אוהבת יותר תשיר קצב החיים בלי שום ספק!!! -לא ראיתי אף פעם תקליפ קצב החיים אז כמובן אני אוהבת תקליפ רואים עליי חמוד כזה לא משהו...
-ת'אמת כן יש השפעה..כי יש לפעמים שירים מגעילים שהקליפ גורם לנו לשמוע תשיר עד הסוף...כמו למשל השיר של רגב הוד-בתלם האוהבים אני בהתחלה לא אהבתי תשיר אבל אחרי שראיתי תקליפ אהבתי מאוד תשיר!!! - כן - לא יודעת...מה שבא ברוך הבא!!! (-:

קצב החיים..?../images/Emo12.gif

עד כמה שזכור לי, מדובר על "עד מתי" ו"רואים עלי".

../images/Emo176.gif../images/Emo6.gif חחח אופס עכשיו

אתם רואים עד כמה אני אוהבת תשיר הזה....
בטעות רשמתי קצב החיים
במקום עד מתיי...
בכל מקרה אף פעם לא ראיתי תקליפ של עד מתיי...

שמתי ../images/Emo23.gif..

שאת מאוהבת בשיר "קצב החיים".
אני ראיתי רק חלק מהקליפ של "עד מתי"
, ואני אוהבת אותו יותר מאשר את "רואים עלי"..., אולי בגלל שהשיר בכל זאת משפיע קצת, אולי בגלל שאני אוהבת לראות את ליאל מנגנת בגיטרה..

למעלה