הישראלים-פרק אחרון

../images/Emo175.gifהישראלים-פרק אחרון../images/Emo175.gif

אז הנה מגיע הפרק האחרון של הסדרה הכי מצחיקה בטלוויזיה
. היום בשעה: 22:10. עד סביבות השעה:22:45. יש האומרים שיהיו קטעים חדשים היום, שלא נצפו עד היום
. אז מקווים שתהנו, ותעלו פה ביקורת על התוכנית, וציפיות לפנייה! אז יאללה... פנקו את עצמכם ותכינו פלאפל
. צפייה נעימה
.

HaDaRoSh

New member
סוף סוף ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

כמה חיכיתי לזה !!! עיווווני
XD

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

היה גדול
רמי המלך
הקטע שלו היה הכי יפה

HaDaRoSh

New member
זה לא נגמר ממזמן ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

פשוט היו כמה דברים בימי שני אז לא יצא לשדר את התוכנית האחרונה. אתמול זה התאפשר... וכמו שאמרו שם
תהיה עונה שנייה

הדריייייי תחזיקי לי אצבעות

הביצפר שאני לומדת משחקת מבררים לי על תפקיד כלשהו בעונה השניה של הישראלים פליזזזז תתפללי שאני אתקבל אמן אמן אמן

תודה מותק!!

עברתי את כל האודישנים הראשונים עכשיו נשארה התשובה החשובה אם אני אשתתף בתוכנית או לא!! אוףףף אני בלחץ אטומי... כבר לא נשארו לי ציפורניים בידיים מרוב מתח
הלואייי שאני אעבור יוווווווו

Nummy Or

New member
בואי אני אגלה לך סוד

אל תגידי הלוואי....תגידי: אני עוברת... זה יצליח.תאמיני ותדעי. ובקשר לציפורניים,את יכולה לעשות בנייה:p

Nummy Or

New member
אין על מה ילדה

כשתהיי מפורסמת אני אוכל לומר שאני מכירה אותך

אהההה חחחחחחחחחח בשביל זה את עוזרת לי חחחחחחח

נחשושית קטנה חחחחח
יודעת מה?? בגלל שגילת לי טיפ בעלאק סוד... אז כשאני איהיה מפורסמת כשאני אזכה ב"שחקנית השנה" חחח אני אזכור אותך ואגיד לכולם "ואת הפסל הזה אני מקדישה באמת לאחת והיחידה.... המתוקה שעוד הרבה לפני שהכל המדינה הכירה אותי היא נתנה לי את הטיפ האמיתי והיסודי והבסיס להצלחה..Nummy Or הפסל הזה הוא שלך!!!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Nummy Or

New member
בכיף

תמיד פה לפרגן....קוראים לי נעמה אור ואני אוהבת אנשים מוכשרים. דרך אגב...איך הגעת לאודישנים של מה קשור? דרך בי"ס למשחק?

למעלה