העדכון החודשי

מיצי007

New member
../images/Emo175.gifהעדכון החודשי../images/Emo175.gif

(העדכון נכתב בלשון נקבה בגלל הרוב הקובע בפורום אך יש לייחס את הדברים לשני המינים
) ובכן,זה העדכון הראשון של הפורום מכיוון שהוא קיים אך ורק חודש. כן כן בנים ובנות,היום זהו חודש מאז שפורום בראד פיט נפתח ואני שמחה לציין ולראות שיש פה כבר חברות קבועות(וחברים
)
מה חדש בפורום
עלו כבר שלוש גלריות-האחת זאת גלריה של שערי מגזינים,השנייה זאת גלריה של אחד הזוגות ההוליוודים היפים שיש-בראד וג'ן כמובן
והשלישית היא גלריית אושן 12. אתן מוזמנות להיכנס לגלריות ולבדוק מה קורה. אם יש לכן עוד רעיונות לגלריות-אלי במסר.
עלו שני מאמרים באיזור חדש שנפתח הנקרא "סרטים". בינתיים עלו תקצירי הסרטים של רוב סרטיו של בראד-מי שרוצה לכתוב על שאר הסרטים מוזמנת לפנות אלי במסר
ועלתה גם הביקורת שלי על הסרט טרויה. אתן יותר ממוזמנות לקרוא ולהגיב
העליתי קישור לדף של בראד באתר IMDB. שם באמת תוכלו למצוא הרבה פרטים עליו ועל הסרטים שהוא עשה.
התחלף הסקר|! עכשיו,לאחר שצחקנו ונהננו אפשר לשאול שאלה טיפה יותר רצינית- האם לדעתכן בראד היה צריך לזכות באוסקר על תפקידו ב-12 קופים? אתן מוזמנות ללכת ולענות על הסקר שמופיע עכשיו בפורום וגם בקישור שצירפתי למטה.
עדכוני קהילה
הגולשת benja sos mi vida חגגה 16 אביבים
שוב המון
מכל חברות הפורום
הגולשת AsHtOn GiRl 3 נסעה ל-5 ימים לים המלח-ברוכה השווה
.
קצת תודות...
לגולשת tamaroosha שדאגה להעלות את כל תמונות השער של בראד לגלריה שפתחתי.
לגולשת M a r y J a n e שדאגה להביא לנו תמונות מאחורי הקלעים של אושן 12 אותן העליתי לגלריה חדשה שנפתחה בפורום במיוחד בשביל הסרט. ו
אחרונה אבל די גדולה,לגולשת blue biggest fan שפתחה שרשור
בשבילי על ההשקעה שלי בפורום ובכלל התודה הזאת מופנית לכל מי שהגיב לשרשור ההוא,באמת הצלחתן לרגש אותי-כי הדבר הקטן הזה עשה לי את היום ובכלל את השבוע. אז שוב המון תודה לכן על המחמאות ורק גרמתן לי לרצות להשקיע אפילו עוד בפורום הזה,אז
והמון
ו-
. וזהו,זה העדכון החודשי של הפורום.אותו תוכלו למצוא גם בטאגליינס וגם בקישורים בקטגוריה חדשה שנפתחה במיוחד לעדכונים החודשיים שיהיו כאן
מקווה שתמשיכו לכתוב ולהנות כאן, שלכם, מיצי007
-מנהלת פורום בראד פיט.

קודם כל../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אחלה עידכון
ויש לי הצעה: למה שלא יהיו עידכונים שבועיים שיעשו ע"י חברות (וחברי
) הפורום לפי רשימה

מיצי007

New member
בכיף../images/Emo13.gif

אין לי בעיות רק תעשו כך שמי שכותבת את העדכון אחרונה היא זאת שמחליטה על הבאה אחריה יש מבין

אחלה עידכון../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif ו.........

לא נראה לי שכדי שנעשה עידכון שבועי כי אין כל כך על מה לעדכן כל שבוע לא

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

ה אורחת

New member
כן כבר קראתי את כל התקצירים!!!....

באמת כל הכבוד! אני מאוד נהניתי, אבל זה המון עבודה! אם את צריכה משו עזרה וכ'ו, אני כאן בכייף!

כל הכבוד מיצי../images/Emo87.gif

רציתי להגיד בקשר לסקר- אפילו שהוא לא זכה בפרס אצלי הוא כבר זכה

כל הכבוד על ההשקעה מיצי בונד !

ואין בעד מה, כל השבחים הגיעו לך. תמשיכי בעבודה הטובה. גם בניהול הפורום וגם בהתחרמנות על בראד.

למעלה