הקורבן השבועי

yaelrs

New member
../images/Emo175.gifהקורבן השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo192.gif

קיי, אז הקורבן שלנו השבוע היא..
may90
הלא היא מאי:] אז תתחילו לשאול

Noa Tsror

New member
באימאיפאי.

כפרעכפרעעעעעע מהשלומך היום? איך היה במתכונת? אני שמחה [נו כיאני יודעת היה לך טוב] מה שלום ממתק אוזניים? D: איך קוראים להורים שלך? איך קוראים לבן שלך? לאחים שלך? יש לך יס או הוט? אתם שותים קולה בבית?XDDDDDDDD אוקיי זה היה ברור כללי ועכשיו סתם כדי לגרום לאנשים לקנא: מי בא אלייך ביום חמישי? האאאאא יופי ומי נוסע איתך יום אחרי לת"א?.. האאאאאא חעעעעע אני!!!!!!ך'חארך'82ם5ן] האא אופס את היית אמורה לענות על זה.. לאנורא :] ~~~~~ TTU

may90

New member
oh yeah!

מהשלומך היום? אמממ חביב ^^ איך היה במתכונת? בגרות מיידלע D: היה פסדר >< אני שמחה [נו כיאני יודעת היה לך טוב] ;[ מה שלום ממתק אוזניים? D: כפרעליו חי ונושם איך קוראים להורים שלך? ענת ובני D: איך קוראים לבן שלך? מטיו ברנדון ג'ורג' ציידי לאחים שלך? אילון ועדן יש לך יס או הוט? YES! אתם שותים קולה בבית?XDDDDDDDD האהא ליטרים על ליטרים אוקיי זה היה ברור כללי אהא^^ ועכשיו סתם כדי לגרום לאנשים לקנא: מי בא אלייך ביום חמישי? אתתתת האאאאא יופי ומי נוסע איתך יום אחרי לת"א?.. האאאאאא אתתתתתתתת DDD::: חעעעעע אני!!!!!!ך'חארך'82ם5ן] האא אופס את היית אמורה לענות על זה.. פסדר גמני עניתי XDDD לאנורא :] כפרעלייך TTU D:

Rose131

New member
הוא מגניב^^../images/Emo29.gif

נמ. אוקי. הייD: ממצב? עשית בגרות? בת כמה את בכלל? כיתה...? נמ. מאיפה? The used או MCR? HIM או דה ראסמוס? נכון שאני מקורית? המ. חורף או קיץ? סתיו או אביב? בצפר או צבא? מורים או הורים? אחים או אחיות? אחים גדולים או קטנים? סרטים או סדרות? סרטי אימה או קומדיה? רומנטיקה או אקשן? מתח או מדע בדיוני? נוו אני לאדעת;[ אני סתם מחרבשת דברים מפגריםXD

may90

New member
פםפםפםפם

הייD: הייD: ממצב? פסדר-רגע קמתי משינה עם החלום הכי ארוך ומותח שהיה לי עשית בגרות? אינדיד בת כמה את בכלל? עוד יומיים [!!] 16 כיתה...? י' נמ. מאיפה? הרצליה The used או MCR? דה יוזד HIM או דה ראסמוס? אמ נגיד דה ראסמוס נכון שאני מקורית? VERY ^^ המ. חורף או קיץ? חורף. בהחלט חורף סתיו או אביב? סתיו בצפר או צבא? ביצפר :S מורים או הורים? הורים! אחים או אחיות? אין לי אחיות אז אין לי דעה ;[ אחים גדולים או קטנים? גדולים. סרטים או סדרות? הממ סדרות סרטי אימה או קומדיה? קומדיה רומנטיקה או אקשן? אקשן מתח או מדע בדיוני? המממ מתח נוו אני לאדעת;[ אני סתם מחרבשת דברים מפגריםXD זה בסדר D:

nesta girl

New member
../images/Emo13.gifהיי

טוב אז אני לא מכירה אותך ממש
אבל הנה ההזדמנות לשנות את העובדה הזאת
אז ככה: מה קורה? בת כמה את? השיר המועדף של the used? מנגנת על כלי כלשהו? אם כן, כמה זמן? רואה נמלטים? רואה האו.סי? אם כן, סת' או ריאן? יש לך חיות מחמד? ברט או ג'רארד? בראד פיט או ג'וני דפ? (לא קשור..אני יודעת) ספר אהוב? סרט אהוב? צהוב או אדום? אממ נראה לי שאני אסיים

may90

New member
האהא כפרעלייך

מה קורה? כ"ט בת כמה את? מחר-16 D: השיר המועדף של the used? הממ lunacy fringe או איך שלא כותבים מנגנת על כלי כלשהו? בקרוב באס אם כן, כמה זמן? 0 בינתיים רואה נמלטים? נואפ רואה האו.סי? לא, מפחדת להתמכרXD אם כן, סת' או ריאן? סת' מיידלע יש לך חיות מחמד? לא לצערי ברט או ג'רארד? ברט בראד פיט או ג'וני דפ? ג'וני דפ כמובן ספר אהוב? כריסטיאנה פ. סרט אהוב? אפקט הפרפר צהוב או אדום? הממ תלוי איזה צהובה...-אם בננה או ממש חלש-צהוב

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo12.gif

כריסטיאנה פ זה על הילדה הזאת שלקחה סמים בגיל 14 או משו כזה?

MyMystery

New member
היי מאי D: ../images/Emo203.gif

העומו הזה נתקע ורשמתי לך חצי שאלון ועכשיו שכחתי אותו. 1.תרביצי לו בשבילי? 2.נכון ג'וקים זה מגעיל? 3.טוב, היי ? 4.להתחיל בשאלון? 5.מה תעשי אחרי שתגמרי אותו? 6.מה עשית לפני? 7.מה את שומעת כרגע? 8.מה שמעת לפני? 9.את יודעת מי אני D:? 10.איזה צבע הגרביים דאת לובשת? 11.מתי פעם אחרונה לבשת ג'ינס? 12.מתי פעם אחרונה ליטפת חתול? 13.מה החתול האחרון שראית? 14.תתארי אותו. 15.מה השיר שהכי נתקע לך לראש היום? 16.באת היום לביצפר? 17. מתי פעם אחרונה דיברת בפלאפון? 18. מתי פעם אחרונה ראית פוקימוןXD? 19.איזה לק את שמה הכי הרבה? 20.מה הדיסק האחרון שקנית? 21. מתי שתית אייס קפה בפעם אחרונה?
22. מתי אכלת גלידה בפעם אחרונה?? 23. רצית לזרוק על מישהו כיסא היום? 24. ועליי את רוצה? 25. למה? 26. את יודעת מה זה יחמור? 27. אם היו אומרים לך לתרום 3 ש"ח ליחמורים, היית תורמת? טוב נגמרו לי השאלות המפגרות... 28. את שמחה שאני צריכה לסיים את השאלון? 29. עד כמה השאלון הציק לך? 30. את שונאת אותי בגללו?!
אה וד"א יש לי אותך במסנ למקרה שאת לא זוכרת [[email protected]]

may90

New member
YAYYY

1.תרביצי לו בשבילי? כעכע D: 2.נכון ג'וקים זה מגעיל? יש לי פוביה מהם 3.טוב, היי ? היי DD: 4.להתחיל בשאלון? אהא 5.מה תעשי אחרי שתגמרי אותו? אממ התכונן למורה פרטית 6.מה עשית לפני? ראיתי אד אד ואדי 7.מה את שומעת כרגע? אממ אד אד ואדי D: 8.מה שמעת לפני? דיסק של אינקובאס 9.את יודעת מי אני D:? כעע אילנהה [למה שאני לא אדע מיידלע? את במסנג'ר שלי D:] 10.איזה צבע הגרביים דאת לובשת? פסים אדום וכתום 11.מתי פעם אחרונה לבשת ג'ינס? הרגע 12.מתי פעם אחרונה ליטפת חתול? אממ לפני שבועיים ככה 13.מה החתול האחרון שראית?חתול רחוב מיידלע כזה 14.תתארי אותו. אפור וחתול D: 15.מה השיר שהכי נתקע לך לראש היום? אמ אין 16.באת היום לביצפר? אהא
17. מתי פעם אחרונה דיברת בפלאפון? אממ לפני שעה 18. מתי פעם אחרונה ראית פוקימוןXD? לפני הרבה זמן
19.איזה לק את שמה הכי הרבה? בורדו כזה X_X 20.מה הדיסק האחרון שקנית? 2 ביחד-אינקובאס-מייק יורסלף ו-אינקובאס-א קרוו לפט אוף דה מורדר 21. מתי שתית אייס קפה בפעם אחרונה? ממזמן X_X 22. מתי אכלת גלידה בפעם אחרונה?? אממ לפני שבועיים ככה 23. רצית לזרוק על מישהו כיסא היום? אחי הקטן 24. ועליי את רוצה? חלילה וחס!! 25. למה? כי את מיידלע, מה 26. את יודעת מה זה יחמור? לא
27. אם היו אומרים לך לתרום 3 ש"ח ליחמורים, היית תורמת? לא
טוב נגמרו לי השאלות המפגרות... זה בסדר D: 28. את שמחה שאני צריכה לסיים את השאלון? לא >< 29. עד כמה השאלון הציק לך? לא הציק D: 30. את שונאת אותי בגללו?!
חלילה וחס!

MyMystery

New member
יאאא D: ../images/Emo203.gif

ידעת מי אני למרות הכינוי הדבילי שלי ^_^

בנטליקע

New member
ear candy!

חח ווסאפ מיי קרייזי גירל? את רוצה להיות חברה שלי? רוצה פתק? רוצה פטל? מה יש מחר(מוהאהא)? מה יש ביום שבת(מהוהוא דאבל)? למה לממתק אוזניים אין חברה? איזה פירס היית רוצה? ARE YOU A DIKE? חח סתם יללה אין לי עוד אני מכירה אותך יותר מדי:p סי יההה

may90

New member
טררררררמ

חח ווסאפ מיי קרייזי גירל? גוד גוד מיי באונסי גירל את רוצה להיות חברה שלי? לא רוצה פתק? פטל רוצה פטל? פתק מה יש מחר(מוהאהא)? יומולדת לייייייייייייייייייייייייייי מה יש ביום שבת(מהוהוא דאבל)? בלק אייד פיזזזזזזזזזזזזזזזזז למה לממתק אוזניים אין חברה? כי הוא חושב שהוא הומו למרות שהוא גבר גבר איזה פירס היית רוצה? רוק, אבל אמרו לי שזה כואב כמו תחת ;[ ARE YOU A DIKE? חח סתם -כבר עברנו על זהXDD יללה אין לי עוד אני מכירה אותך יותר מדי:p-לא נכון רק 4 שנים ישקרנית [או 3? הכרנו בז'?] סי יההה להת'!

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifביייייייייייייייייייייייפ! :]

היי היי, אני עומרי דרך אגב [אם לא ידעת
] טוב נעבור לחקירה
: אז מה, את באה לכאן הרבה*סתם סתם
*? מה שלומך? איך היה בבצפר? איזה כיתה את? מה שמך בישראל? ובחו"ל
? מאיפה את? מכירה מישו מהפורום אישית? יש לך אחיות\אחים? אוהבת חיות? אוהבת צ'יפס? אוהבת מלפפונים חמוצים? את משועשעת כרגע? מי איתך בבית? יש לך חבר? יש לך חברה? מה יש לך בכיסים? יש לך בכלל כיסים
? מה את בכלל לובשת[בהנחה שאת לובשת...]? יש לך תאוריה כלשהי? בא לך לשתף אותי? בא לך להרביץ לאחותי הגדולה בשבילי? את משתמשת בבושם כלשהו? איזה? מה היית לוקחת איתך לאי בודד? מעריצה מישהו\י משהו? מכורה למשהו? מה את שונאת באנשים? מה הלהקה האהובה עליך? מה השיר האהוב עליך? מה מתנגן לך בראש עכשיו? מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת קוראת את המילה "לסביות"? מה את חושבת על נטיות מיניות למיניהן? מה את חושבת על נטיות נפשיות למינהין
? יש לך חיים? יש לך מה לעשות בחיים? מה את עושה בשבועות? ובפורים? ופסח? ול"ג בעומר? והלווין [halloween]? וחג המולד? ופסחא? את מאמינה בסנטה קלאוס? ובארנב הפסחא? ופיית השיניים? מאמינה ברוחות רפאים? פיות ושדונים וכאלה? מאמינה באלוהים? את יהודייה לפי התעודת זהות? את רואה בעצמך יהודייה? את סוגדת למשהו? את שונאת אוכל מסויים? איזה צבע הנעליים שלך? איזה צבע הציפורניים שלך? את חושבת לפני שאת מדברת? את חושבת לפני שאת מוציאה בגד מהארון או שאת שולפת את הדבר הראשון בערימה? מי האדם האחרון שדיברת איתו? נהנת מהשיחה
? את שומרת דברים שבחיים לא תשתמשי בהם רק כי קשה לך להפרד מהם? את ילדה מסודרת או מבולגנת? מה הצבע האהוב עליך? באיזה צבע הקירות בחדר שלך? יש לך חיות כלשהן? את עצלנית? את רצה מהר? את רצה בכלל? את אוהבת ספורט? יש לך איזשהו חוג? את אוהבת את עצמך? יש לך ביטחון עצמי? את אוהבת מישהו אחר? את בנאדם אכפתי? קל להצחיק אותך? הרגת פעם מישהו? כמעט הרגת פעם מישהו
? את מעשנת? לקחת פעם סמים? גנבת? שיקרת בנוגע למשהו חשוב? חשבת שאת משתגעת? היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? היית אצל ווטרינר
? את אוהבת שמציקים לך? את אוהבת להציק לאנשים אחרים? את אוהבת חיבוקים? את אוהבת נשיקות? את רוצה להרביץ לי בגלל השאלון הארוך שלי? גם את חושבת שהתעלתי על עצמי בקשר לאורך שלו? גם את חושבת שכדאי שאני אעצור כאן? טוב נוף לפחות נהנת? גם אם לא, לא נורא, אני בטוח שתוכלי להתגבר
ביי... =]

may90

New member
קרלחיק'ל

היי היי, אני עומרי דרך אגב [אם לא ידעת ] טוב נעבור לחקירה: אז מה, את באה לכאן הרבה*סתם סתם *? האמת שכן מה איתך?XD מה שלומך? טוב תודה איך היה בבצפר? חרא איזה כיתה את? י' מה שמך בישראל? מאי ובחו"ל? MAY מאיפה את? הצרליה מכירה מישו מהפורום אישית? בנטל ונועהצ יש לך אחיות\אחים?2 אחים אוהבת חיות? מאוד אוהבת צ'יפס? אהא אוהבת מלפפונים חמוצים? יאמ את משועשעת כרגע? אהא מי איתך בבית? אחים, חבר של אח ואבא יש לך חבר? לא יש לך חברה? :| יש לי חברות מה יש לך בכיסים?היה לי 10 שקל מקודם יש לך בכלל כיסים?אהא מה את בכלל לובשת[בהנחה שאת לובשת...]? LOL ג'ינס וחולצה וגרביים יש לך תאוריה כלשהי?אהא בא לך לשתף אותי? לא, היא ארוכה מידי בא לך להרביץ לאחותי הגדולה בשבילי? אחיות זה ברכה את משתמשת בבושם כלשהו? איזה?הזה של בריטני ספירס מה היית לוקחת איתך לאי בודד? הכל מעריצה מישהו\י משהו?לא "מעריצה"... מכורה למשהו? דיאט קולה מה את שונאת באנשים?שהם אנטי מה הלהקה האהובה עליך? אינקובאס מה השיר האהוב עליך? יותר מידי מה מתנגן לך בראש עכשיו? הלעיסות שלי של הבמבה מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת קוראת את המילה "לסביות"? הסדרה "ישנן בנות" מה את חושבת על נטיות מיניות למיניהן? לא יודעת? מה את חושבת על נטיות נפשיות למינהין? לא יודעת? יש לך חיים? כן יש לך מה לעשות בחיים?כע בערך מה את עושה בשבועות? יש לי יומולדת D: ובפורים? מתחפשת ופסח? בחופש ול"ג בעומר? מדורה והלווין [halloween]? גוי! וחג המולד? גוי! ופסחא?גוי! את מאמינה בסנטה קלאוס? לאXD ובארנב הפסחא? לא XD ופיית השיניים? לא XD מאמינה ברוחות רפאים? כן פיות ושדונים וכאלה? לא, זה מטופש D: מאמינה באלוהים? כן את יהודייה לפי התעודת זהות? אהא את רואה בעצמך יהודייה? KINDA את סוגדת למשהו? לקולה את שונאת אוכל מסויים? ליצ'י איזה צבע הנעליים שלך? כרגע? שחור איזה צבע הציפורניים שלך? רגיל את חושבת לפני שאת מדברת? לא את חושבת לפני שאת מוציאה בגד מהארון או שאת שולפת את הדבר הראשון בערימה? תלוי כמה זמן יש לי להתארגן מי האדם האחרון שדיברת איתו? ניצן[אבל אתם לא מכירים] נהנת מהשיחה? זה היה ל2 שניות את שומרת דברים שבחיים לא תשתמשי בהם רק כי קשה לך להפרד מהם? אהא את ילדה מסודרת או מבולגנת? מבולגנת מה הצבע האהוב עליך? כחול באיזה צבע הקירות בחדר שלך? תכלת יש לך חיות כלשהן? אח קטן את עצלנית? יותר מידי את רצה מהר? טחחח את רצה בכלל? טחחחחחחחחחחחחח את אוהבת ספורט? חעעעעעעעעעעעעעעעעעחעחעח יש לך איזשהו חוג? רק שיעורים פרטיים את אוהבת את עצמך? אני פסדר עם עצמי יש לך ביטחון עצמי? לפעמים את אוהבת מישהו אחר? מישהו אחר ממי? את בנאדם אכפתי? אהא קל להצחיק אותך? מאוד הרגת פעם מישהו? מקווה שלא כמעט הרגת פעם מישהו? את עצמי? את מעשנת? לא לקחת פעם סמים? לא גנבת? בקטנה שיקרת בנוגע למשהו חשוב? לא כ-ז-ה חשוב חשבת שאת משתגעת? תמיד היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא היית אצל ווטרינר? לא את אוהבת שמציקים לך? אממ לא ממש את אוהבת להציק לאנשים אחרים? אני עושה את זה בלי כוונה את אוהבת חיבוקים? אהא את אוהבת נשיקות? נחמד את רוצה להרביץ לי בגלל השאלון הארוך שלי? לא, ההפך אני אדע אותך [XD] גם את חושבת שהתעלתי על עצמי בקשר לאורך שלו?
גם את חושבת שכדאי שאני אעצור כאן?
טוב נוף לפחות נהנת? אהא גם אם לא, לא נורא, אני בטוח שתוכלי להתגבר ביי... =] להת'!

D ReNeGaDe

New member
../images/Emo203.gifהממממ.....

והדבר היחיד שתהיתי לגביו במשך הקריאה היה מה רע בגויים? טוב נו, וגם מה פירוש המילה שבנושא? טוב נו, וגם האם עד המפגש עדיין תזכרי שאמרת שתדעי אותי? טוב נו, וגם.. טוב נו זהו...

may90

New member
םשדחכדךלש

והדבר היחיד שתהיתי לגביו במשך הקריאה היה מה רע בגויים? זה לא יהודי D: טוב נו, וגם מה פירוש המילה שבנושא? הרבצתי למקלדת? טוב נו, וגם האם עד המפגש עדיין תזכרי שאמרת שתדעי אותי? לול כן XD

למעלה