../images/Emo203.gifביייייייייייייייייייייייפ! :]
היי היי, אני עומרי דרך אגב [אם לא ידעת
] טוב נעבור לחקירה
: אז מה, את באה לכאן הרבה*סתם סתם
*? מה שלומך? איך היה בבצפר? איזה כיתה את? מה שמך בישראל? ובחו"ל
? מאיפה את? מכירה מישו מהפורום אישית? יש לך אחיות\אחים? אוהבת חיות? אוהבת צ'יפס? אוהבת מלפפונים חמוצים? את משועשעת כרגע? מי איתך בבית? יש לך חבר? יש לך חברה? מה יש לך בכיסים? יש לך בכלל כיסים
? מה את בכלל לובשת[בהנחה שאת לובשת...]? יש לך תאוריה כלשהי? בא לך לשתף אותי? בא לך להרביץ לאחותי הגדולה בשבילי? את משתמשת בבושם כלשהו? איזה? מה היית לוקחת איתך לאי בודד? מעריצה מישהו\י משהו? מכורה למשהו? מה את שונאת באנשים? מה הלהקה האהובה עליך? מה השיר האהוב עליך? מה מתנגן לך בראש עכשיו? מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת קוראת את המילה "לסביות"? מה את חושבת על נטיות מיניות למיניהן? מה את חושבת על נטיות נפשיות למינהין
? יש לך חיים? יש לך מה לעשות בחיים? מה את עושה בשבועות? ובפורים? ופסח? ול"ג בעומר? והלווין [halloween]? וחג המולד? ופסחא? את מאמינה בסנטה קלאוס? ובארנב הפסחא? ופיית השיניים? מאמינה ברוחות רפאים? פיות ושדונים וכאלה? מאמינה באלוהים? את יהודייה לפי התעודת זהות? את רואה בעצמך יהודייה? את סוגדת למשהו? את שונאת אוכל מסויים? איזה צבע הנעליים שלך? איזה צבע הציפורניים שלך? את חושבת לפני שאת מדברת? את חושבת לפני שאת מוציאה בגד מהארון או שאת שולפת את הדבר הראשון בערימה? מי האדם האחרון שדיברת איתו? נהנת מהשיחה
? את שומרת דברים שבחיים לא תשתמשי בהם רק כי קשה לך להפרד מהם? את ילדה מסודרת או מבולגנת? מה הצבע האהוב עליך? באיזה צבע הקירות בחדר שלך? יש לך חיות כלשהן? את עצלנית? את רצה מהר? את רצה בכלל? את אוהבת ספורט? יש לך איזשהו חוג? את אוהבת את עצמך? יש לך ביטחון עצמי? את אוהבת מישהו אחר? את בנאדם אכפתי? קל להצחיק אותך? הרגת פעם מישהו? כמעט הרגת פעם מישהו
? את מעשנת? לקחת פעם סמים? גנבת? שיקרת בנוגע למשהו חשוב? חשבת שאת משתגעת? היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? היית אצל ווטרינר
? את אוהבת שמציקים לך? את אוהבת להציק לאנשים אחרים? את אוהבת חיבוקים? את אוהבת נשיקות? את רוצה להרביץ לי בגלל השאלון הארוך שלי? גם את חושבת שהתעלתי על עצמי בקשר לאורך שלו? גם את חושבת שכדאי שאני אעצור כאן? טוב נוף לפחות נהנת? גם אם לא, לא נורא, אני בטוח שתוכלי להתגבר
ביי... =]