השאלון השבועי!

../images/Emo175.gif השאלון השבועי! ../images/Emo175.gif

שוב באיחור של יום.
שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כינוי: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/ גיי/ ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: הגיל שאתה מתנהג: גיל שהיית רוצה להיות: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? בניסים? באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/ לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי ביישן? הכי מצחיק? הכי חמוד? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי outgoing? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? מי החבר שלך שגר הכי רחוק? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שחשבת עליו? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שדיברת איתו במסנג'ר? שראית? שאיבדת? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה מטריד אותך עכשיו? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה משועמם כרגע? האם אתה עייף כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה בודד כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אם כן-למה?

ME. חלק I.../images/Emo141.gif

שם: שירז. האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? בערך. כינוי: טחחחח יש יותר מדי. האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא.
אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אין לי מושג.
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? הממ... נראה לי שעם ספיר. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? חחח כל הזמן! בקושי קוראים לי שירז כבר. XD אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחהשלך? אני כבר נוטשת חלק ממנו. טחח. מין: נקבה. סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט[ית?] רווק? יאפ. אם לא, רוצה להיות?- תאריך לידה: 5.5.93 גיל: 15. הגיל שאתה מתנהג: חחח שאלה טובה. לאדעת. 17 אולי. גיל שהיית רוצה להיות: המממ... 21. גובה: 1.64 [?] צבע עיניים: חום. אוהב אותו? לא. צבע שער: חום אדמדם. אוהב אותו? אה-הא. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חח אמבידקטרוס? ימנית. חיות מחמד?
לאבא שלי יש דגים.
מה העבודה שלך?
אין. אבל יש לי עבודות להגיש במחשבת ובביולוגיה,תודה שהזכרתם.
יש פירסינג? לא. קעקועים? לא. אובססיות? חחח המון. התמכרויות? הממ. יש כמה,אבל לא רציניות.
איזה שפות אתה דובר? אנגלית,ספרדית,עברית. [לא לפי המורה שלי ללשון.
] ציטוט מועדף/ מוטו: הממ... יש הרבה. אני אוהבת את "Nonthing is out of reach if you have long arms." האם אתה חי את הרגע? לא כ"כ. XD יש לך סודות? לכולנו,לא?
אתה שונא את עצמך? בסתר.
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן.
יש לך הרגלים רעים? כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על בגדים. ונעליים. ושיער. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לא היו עושים. XD מה הפחד הגדול ביותר שלך? כל מיני. אתה יודע לשיר? בערך. האם העמדת פנים שאתה ישהו אחר כדי להיראות cool? לא.
האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? חחחח לא נראה לי. האם אתה פועל בפזיזות? לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יאפ. הרבה דברים. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל,נראה לי. אולי בין לבין. יש לך יומן/ ג'ורנל? נופ. מה ההבדל בין ג'ורנל ליומן?
מה החולשה הכי גדולה שלך? הממ. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת,נו. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הממממ... אולי הצבע של העיניים או משו. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. XD יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא משו שאני יכולה לחשוב עליו עכשיו. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לקחת אנשים כמובן מאליו. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הממ. השפתיים. והשיער,אולי,לאדעת. ומה הכי פחות אוהב? טחחח. זה יהיה ארוך. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא רע.
יש לך ביטחון עצמי? כן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאף אחת? XD האם אתה: מעשן?
על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
תתפלאו. הולך לבית כנסת?
רק בכיפור. מדבר עם זרים?
תלוי מה זה זרים בעיניכם.
ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים. נוהג?
אוהב לנסוע מהר?-- אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
דה,שלושה אחים. XD החטפת מכות למישהו?
כנ"ל. התחילו איתך? הממ. היית על במה?
יותר מדי. ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
ברור. לא אכלת יום שלם?
שמעתם על צומות? דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? >< ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
סוג של. היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?

חלק II. ../images/Emo141.gif

האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים?
בניסים?
באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? הממ. לאדעת. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שאלה טובה. יש לך חברים הומואים/ לסביות? בערך. מי החבר הכי טוב שלך? לא בטוחה כבר.
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אח שלי. אמא שלי... מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחחח אני קוראת לאח שלי "גוש שומן" והוא קורא לי "דבה".
מי החבר שלך: ? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הממ... דורית. מכיתה א'. הכי מעט זמן? לאדעת,בטח מישו מפורום כלשהו. הכי ביישן? נמנמ דנית ודורית. הכי מצחיק? דנית,יודפת. הכי חמוד? מורן,עדי,קארין. הכי קרוב? הממ... מורן,דנית. הכי מוזר? עדי. XD הכי חכם? מורן,יודפת. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נטלי. הכי נחמד? מורן. הכי outgoing? קארין. הזמר הכי טוב? אווו. ענבל,קארין. הכי רועש? חחח רעות,דנית. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
לא! אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נממממ. תמיר,בבון,דנית,שירי. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מורן ומוריה. על מי אתה סומך הכי הרבה? מורן ודנית. מי מקשיב לבעיות שלך? נמ. כל מי שאני מספרת לו.
עם מי אתה רב הכי הרבה? דורית ויודפת.
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? חח ממש לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? מורן. האם החברים שלך מכירים אותך? אה-הא. מי החבר שלך שגר הכי רחוק? בבון? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? וsure. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? no idea, don't care. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? יודפת? XD לא,אח שלי. שצחקת עליו? אח שלי. שהלכת איתו לקניות?
אח שלי. ששבר את הלב שלך? אף אחד. שאיכזב אותך? הממ... מורן. שגרם לך לבכות? אמא.
ששימח אותך? אח שלי. שחשבת עליו? אח שלי. XD שראית איתו סרט? אמא. [זה לא השתנה מהשאלון הקודם. XD] שדיברת איתו בטלפון? אמא. שדיברת איתו במסנג'ר? הממ... דנית. שראית? אח שלי. שאיבדת? הא? מה אתה לובש כרגע? מכנס לבן וחולצה של גולני של אח שלי. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? הידיים על הברכיים כי אני עם הלפ טופ.
מה מטריד אותך עכשיו? המבחן בביולוגיה מחר והעבודה במחשבת. איזה ספר אתה קורא? The Death Of A Murderera של משו תומפסון.
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד. לפ טופ.
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: הממ... לאדעת,לאדעת,לאדעת,לאדעת. [ה"הממ" גם נחשב. XD] האם אתה משועמם כרגע? לא. האם אתה עייף כרגע? קצת. האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה בודד כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ. אם כן-למה? בדיוק נגמר It's About Time של One Night Only והתחיל Now Or Never של Three Days Grace
.

HagarStar

New member
ממ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שם: הגרסטאר האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? לאדעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? ממ.. אלכס האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כע מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית רווק? בערך? זה לא מוגדר עכשיו חח אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 21.2 גיל: 15 הגיל שאתה מתנהג: 21? גיל שהיית רוצה להיות: 18 גובה: 1.63 וחצי צבע עיניים: חוםכהה אוהב אותו? לא צבע שער: חוםכהה בקרוב חצי בלונד D: אוהב אותו? ממ כע ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? בינתיים אין יש פירסינג? הליקס קעקועים? בקרוב אובססיות? סושייייייי התמכרויות? סושייייייייייי איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: .. האם אתה חי את הרגע? דה יש לך סודות? ממ כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בערך יש לך הרגלים רעים? כע איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה וכוסית?? לאדעת חח אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לאדעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? אהה להיאנס? אתה יודע לשיר? חחחחח לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? סוג של מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני D: אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ברוררר האם אתה פועל בפזיזות? חח כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אהה כן האם אתה פסיבי או פעיל? לאדעת יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אני ביצ' פרום הל אם מעצבנים אותי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אהה עיניים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא אבל אנלא מראה את זה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יאפ אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש יותר מידי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער ואף ושפתיים ובטן ורגליים D: ומה הכי פחות אוהב? ממ כפות רגליים? אתה חושב שאתה נראה טוב? ממ אנלא נראית רע יש לך ביטחון עצמי? כע לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סופר וומןןןןן האם אתה: מעשן? יאפ על סמים? היי בנטורל קורא עיתון? ידיעות מתפלל? לא הולך לבית כנסת? אהא, עם השרימפס ביד ובגד ים מדבר עם זרים? כןןןן ישן עם בובות פרווה? יש 2 על המיטה אבל אנלא מחקת אותם יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן >< נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כןןן אוהב את הקול שלך? חחח לאדעת

HagarStar

New member
ממ חלק 2../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? נו קומנט יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי, אבל אכלתי משהו שגרם לי להקיא היית מאוהב? לא היית על סמים? ממ לא ממש שחית בעירום? שהייתי קטנה היה לך מקרה חירום רפואי? כן חחח עברת ניתוח? שניים ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? קודם אני אלמד פוקר חטפת מכות? מי יגע בי החטפת מכות למישהו? כע התחילו איתך? חח כן היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? דה חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? יאפ נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חרקים הרגת חיה בכוונה? כנ"ל סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן חחח גנבת משהו? אהה כע חח היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאפ האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? כן באסטרולוגיה? לא בקסם? ברור בהארי פוטר... NOT באלוהים? לא בשטן? לוציפר for eva בסנטה קלאוס? כןןןןןןןןןןןןןןן ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? אולי ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? חח כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין אלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר יש לך חברים הומואים/ לסביות? ממ אני די בטוחה שכמה ידידים שלי גייז, כמו מארק
מי החבר הכי טוב שלך? שי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? שי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאדעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ארנב שפנות חחחחחחחחחחח ושאלון ריבות! מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ממ.. לאדעת שי? הכי מעט זמן? רום חח הכי ביישן? אההה גלי? הכי מצחיק? לאדעת הכי חמוד? הכי קרוב? שי הכי מוזר? שי הכי חכם? אינלי חברים חכמים שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ממ מישהי :/ ועוד 2 בנים הכי נחמד? לאדעת הכי outgoing? אלבז הזמר הכי טוב? אינלי חברים שיודעים לשיר הכי רועש? שי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? כןןן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שי ותום על מי אתה סומך הכי הרבה? ממ שי ותום מי מקשיב לבעיות שלך? תום עם מי אתה רב הכי הרבה? שי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? מזה לא בבית של מי היית אחרון? חוץ משלי? ממ.. שי האם החברים שלך מכירים אותך? לאדעת מי החבר שלך שגר הכי רחוק? אההה שחר? רום? לאדעת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן ואינלי בעיה לעשות את זה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? כן D: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שי שצחקת עליו? עדן חחח שהלכת איתו לקניות? הלכתי עם עדן לקפה ג'ו ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? שי שגרם לך לבכות? תום ששימח אותך? עדן שחשבת עליו? עדן שראית איתו סרט? לאדעת זה היה מזמן שדיברת איתו בטלפון? גלית שדיברת איתו במסנג'ר? לאדעת בטח שי שראית? עדן שאיבדת? ממ תום מה אתה לובש כרגע? גופיה חזיה ג'ינס תחתונים וכפכפים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל מה מטריד אותך עכשיו? ממ מי יבוא איתי לסקייטפארק איזה ספר אתה קורא? הבכור לבית אב"י כמטלה לבצפר מה יש על הפד לעכבר שלך? לא מה אני גיי חח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני רוצה מישהו שיבוא איתי! [לסקייטפארק] האם אתה משועמם כרגע? לא ממש האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? יאפ אם כן-למה? קוקס - שי מובס אין הר און וואי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיוווווווו זה ארוך ../images/Emo12.gif

שם: שחר. האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? בערך. כינוי: שדיים?
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? הייתי רוצה דניאל אומשהו.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא מחליפה! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: נקבה. סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט. רווק? לא
אם לא, רוצה להיות? לאאאאאאאאאאא. תאריך לידה: 22.3 גיל: 16. הגיל שאתה מתנהג: 17? גיל שהיית רוצה להיות: 17. גובה: 1.73 צבע עיניים: ירוק. אוהב אותו? יאפ. צבע שער: אדמוני. אוהב אותו? אני רוצה אדוםאדוםאדום אעעעעעעש. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית. חיות מחמד? צב ושמו ג'יימי
מה העבודה שלך? בייביסיטר. טינק. ומקדונלדס לא קיבלו אותי שבוע שעבר
יש פירסינג? נזם והרחבה קטנה באוזן. קעקועים? יאפ. אובססיות? הוווווווו כן. התמכרויות? לגמרי. איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית. ציטוט מועדף/ מוטו: לאדעת. האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? אולי...... אתה שונא את עצמך? לא. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? רוב הזמן. יש לך הרגלים רעים? אולי.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חמודההההההה! אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? The cutie. או... Sweet goes Wild מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. אתה יודע לשיר? לזייף.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא חושבת. האם אתה מתבודד? לא. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לנשום ^^ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לעצמי הנוכחי בהחלט! האם אתה פועל בפזיזות? רוב הזמן.. :\ האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הציצי הענקקקקקקק שלי. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל.. אני חושבת. יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג ^^ מה החולשה הכי גדולה שלך? בנים
מה החוזק הכי גדול שלך? לאדעת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מורידה 3 ס"מ מהגובה ו3 מידות בציצי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? שעשיתי
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? טובים++++ עד עכשיו ומעכשיו מעוליםםםםםם! נמאס לי באמצע XD

אני חלק 1

שם: בר האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? קיצור של השם המלא שלי[ברברה] וקיצור של השם של סבתא שלי[ברכה] כינוי: ברבי, ברוש, ברקי, ברצ'... האם תקראי לבת שלך על שמך? נופ אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? בר [זה שם לשני המינים] אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? קירסטין [חברהשלי מאל אייXD] האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: נקבה
סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? אני כבר כזאתD: ושיישאר ככה, שונאת מחויבות. תאריך לידה: 10.11 גיל: 14 הגיל שאתה מתנהג: לפעמים זה 40 ולפעמים זה 5. תלוי במצברוח גיל שהיית רוצה להיות: 5. אני בגן, משחקת, תמימה, לא יודעת כלום מהחיים, חיה על חשבון ההורים וצומי מכולם. הכי טוב
גובה: 1.66 (פעם שעברה שבדקתי זה היה 69, ואז גיליתי שאותו הדבר הזה של המדידה היה מקולקל, ואני 65 או 66 אומשוOם) צבע עיניים: חום בהיר אוהב אותו? הוא ממש נחמד כי הוא גם זוהר ובוהק כזה בשמש וזה מזה יפה, אבל הייתי מעדיפה את האפור-כחול שהיה לי עד גיל 4. צבע שער: חום כהה. אוהב אותו? איכס הוא מגעול מתה לצבוע. ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? נופ מה העבודה שלך? בחופש הגדול תהיה לי עבודה:) כנראה ישכרו אותי לצער בעלי חיים או שאני יעבוד בסתם איזה חנות בגדים בשכונה. יש פירסינג? 2 לובים. קעקועים? מקווה שבגיל 18 אני אעשה. אובססיות? לא רציניות. התמכרויות? מחשב כמובן. איזה שפות אתה דובר? אנגלית איטלקית עברית. ציטוט מועדף/ מוטו: "תחיה את היום כאילו הוא יומך האחרון". האם אתה חי את הרגע? כשאני נהנית ממנו. יש לך סודות? לא הרבה. אתה שונא את עצמך? לא. אבל יש דברים מסוימים שאני שונאת בעצמי. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא. יש לך הרגלים רעים? כסיסת ציפורניים. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני יפה. (ושיש לי חזה גדולXD בד"כ זה כמו "יו י'זונה הלוואי והיה לי ציצי כמו שלך".) אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? טלנובלה בע"מXD מה הפחד הגדול ביותר שלך? חרקים, גבהים, ושאני אשאר בלי משפחה. אתה יודע לשיר? בתכלס לא, אבל אני די אוהבת לשיר. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בכיתה ד' אומשו. האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי. האם אתה פועל בפזיזות? סוג של. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן. האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי בעיקר. יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג בישרא נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? שיער ארוך וחלק (עד סוף הצוואר) לבנים. מה החוזק הכי גדול שלך? וואלה אין לי מושג. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אגואיזם. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ככה ככה. אבל אני לא נפגעת במהירות. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ברור. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ללמוד לא להקשיב לכלבות. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? חזה. ומה הכי פחות אוהב? רגליים. אתה חושב שאתה נראה טוב? כן. יש לך ביטחון עצמי? כן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שום דמות בדיונית. יותר סיפור של קלולס או משהו. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. (וגם אם מישהו כן, למה שהוא יודה בזה? Oם) קורא עיתון? ראש1. מתפלל? לא מתפללת, אבל מדברת לאלוהים בלב. הולך לבית כנסת? במקרים מסוימים מאוד. מדבר עם זרים? לא ממש. ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם? לא. אני שונאת גשם! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא. אבל אם הם לא ידועים את זה ואני לא רוצה לפגוע, אז כן, בקטנה. נוהג? הלוואי! אוהב לנסוע מהר? כן!!!1111 קארטינג7!*#@ אוהב את הקול שלך? לא. האם אי פעם: פגעת בעצמך? פיזית? לא. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. שחקת "strip poker"? כן. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. (אצל חברה כאילו.) חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? לא. עברת על החוק? לא. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. (מי לא?) גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא.

אני חלק2

האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא יודעת, אני בהתלבטות. בניסים? כן. באסטרולוגיה? כן. בקסם? לא. באלוהים? כן. בשטן? כן. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? כן. אבל אני קוראת להן נשמות. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן, אבל יש לי עוד כמה סעיפים נוספים לגבי זה. בדת מאורגנת? לא יודעת, מה זה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יום הדין. יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן. (שניים) מי החבר הכי טוב שלך? יש הרבה. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אין לי שמץ. נראה לי שאף אחד בעצם. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? וואי לא זוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? פרטית כאילו? יש כמה. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? קארין וגילי. הכי מעט זמן? אין הכי ביישן? אין. הכי מצחיק? יש כלכך הרבה. הכי חמוד? אפחד לא חמודXD הכי קרוב? יש כמה. הכי מוזר? רובםXD הכי חכם? אין. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יש כמה. הכי נחמד? כולם<: הכי outgoing? אממממ... רובם, אני חושבת. הזמר הכי טוב? אין. הכי רועש? יש כמה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ידיד יענו? לא חשבתי על סקס אבל להתמזמז כן. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? גביXD עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אפחד, אני שונאת לדבר בטלפון. על מי אתה סומך הכי הרבה? משפחה. מי מקשיב לבעיות שלך? אפחד. עם מי אתה רב הכי הרבה? אפחד. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? עידית. האם החברים שלך מכירים אותך? מעט מהם. מי החבר שלך שגר הכי רחוק? דנה מאילת. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ברוב הפעמים היא יכולה להיות. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא ממש. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? יכול להיות. אין לי כוח את השארXD

A t a s h i

New member
עונה. ../images/Emo11.gif

כי, הכל כדי לא ללמוד לפיסיקה וכאלה. XD שם: בר. האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא. כינוי: יש המון. :X האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. o0 אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אע. בר? XD אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא יודעת. אולי תום. ^^ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן, הוא פשוט כל כך ארוך וקשה, שכולם כל הזמן משבשים אותו.
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. o0 מין: נקבה.
סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית. רווק? כן. אם לא, רוצה להיות? לא. ;-; תאריך לידה: 7.11.1990. גיל: 17 וחצי. הגיל שאתה מתנהג: לא יודעת. :X גיל שהיית רוצה להיות: לא יודעת. :X גובה: 1.59. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? לא. צבע שער: שטני. אוהב אותו? לפעמים. :] ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית. חיות מחמד? כלב וחתול.
מה העבודה שלך? אין לי. :X יש פירסינג? לא. מתכננת בגבה, ברגע שאני אשכנע את אמא.
קעקועים? לא. אובססיות? לא חושבת. :X התמכרויות? לא ממש. מוזיקה, קצת. XD איזה שפות אתה דובר? עברית, קצת אנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: אין. האם אתה חי את הרגע? משתדלת. אבל לא ממש. XD יש לך סודות? לא בדיוק סודות, פשוט דברים שאני לא מדברת עליהם. אם מישהו יישאל, לא חושבת שאני אשקר. פשוט לא שואלים, אז אני לא מדברת.
אתה שונא את עצמך? לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים. :] יש לך הרגלים רעים? מקווה שלא. :X איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת. לא מקבלת כזה הרבה מחמאות, חח. XD אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? נה, החיים שלי משעממים מדי בשביל לעשות מהם סרט.
מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. ואכזבות. אתה יודע לשיר? משתדלת.
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא חושבת. :X האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אע. לא יודעת. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת. :X האם אתה פועל בפזיזות? לא יודעת. לא חושבת. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כל מיני. :ם האם אתה פסיבי או פעיל? די פסיבית. אבל לפעמים פעילה. לא יודעת. XD יש לך יומן/ ג'ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת. :X מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת. :X אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הרבה דברים. :X אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יודעת. אולי. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הכל. :X חח, אני מתחרטת כמעט על כל דבר שאני עושה או לא עושה. XD אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא. אבל הם גם לא היו נוראיים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת. :X מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת. ומה הכי פחות אוהב? אני יכולה לחשוב על כמה דברים, חח. XD אתה חושב שאתה נראה טוב? לא. יש לך ביטחון עצמי? לא ממש. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת. :X האם אתה: מעשן? לא. על סמים? כמובן, כל יום בין שתיים לארבע.
קורא עיתון? לפעמים. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? אם יש לי על מה, חח. XD ישן עם בובות פרווה? הן זרוקות איפשהו על המיטה ליד הרגליים שלי, אם זה נחשב.
יוצא לטיול בגשם? לפעמים.
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שונאת הרבה אנשים. :X אבל אולי. לא יודעת. נוהג? בקרוב.
אוהב לנסוע מהר? לא ממש. :X אוהב את הקול שלך? לא. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא חושבת. :X היית מאוהב? לא יודעת. אולי. היית על סמים? לא. שחית בעירום? מתישהו בגיל שנתיים, יש מצב.
היה לך מקרה חירום רפואי? אע. זכור לי איזה משהו, ממש ממש זמן. לא זוכר ממש כבר. עברת ניתוח? כירורגי, כן. פעמיים. ברחת מהבית? לא חושבת. :X שחקת "strip poker"? כן, רק שכמובן שאף אחד לא באמת התפשט. נקבות.
חטפת מכות? לא חושבת. o0 החטפת מכות למישהו? לא חושבת. o0 התחילו איתך? בערך. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? לא שזכור לי. :ם ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? אע. הייתה איזו פעם שישנתי משהו כמו 19 שעות, חח. XD הרגת מישהו? o0 ברור, זה התחביב העיקרי שלי. חשבת שאתה משתגע? כן. XD נישקת מישהו מאותו מין? לא. בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? לא חושבת. :X עברת על החוק? וול. אולי. לא יודעת. פגשת מישהו מפורסם? שום דבר מעניין. :ם שיחקתי טניס שולחן עם הילדים של חיים רביבו באיזה מלון באילת, נחשב?
ואני והמשפחה פגשנו פעם את רמי קליינשטיין באיזו הופעה שלו. מרגש מאוד.
הרגת חיה בטעות? אולי נמלה.
הרגת חיה בכוונה? ג'וקים. XD סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. גנבת משהו? לא חושבת. :X היית ברדיו/ טלוויזיה? לא חושבת. היתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא זוכרת. :ם האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לפעמים. בניסים? לפעמים. באסטרולוגיה? לפעמים. בקסם? לא. באלוהים? לפעמים. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. במזל? לפעמים. באהבה ממבט ראשון? לפעמים. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לפעמים. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. XD למרות שגם בזה אני לא מאמינה.
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. :/ בדת מאורגנת? לא.

A t a s h i

New member
ממשיכה. P:

אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת. :ם לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? שום מקום. מתים. וזהו. :X יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך? אין לי. :X מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? לא יודעת. :ם מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא יודעת. :ם מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת. יש כמה. ^^ מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אע. נענע? הכי מעט זמן? לא יודעת. הכי ביישן? לא יודעת. הכי מצחיק? אע. פבל? הכי חמוד? לא יודעת. הכי קרוב? יש כמה. :] הכי מוזר? לא יודעת. הכי חכם? לא יודעת. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שי. הכי נחמד? לא יודעת. :ם הכי outgoing? הממ. דורית? אין לי מושג. הזמר הכי טוב? בטח ליאת. או אביה. לא יודעת, חח. :X הכי רועש? לא יודעת. :ם האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? XD כן. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הממ. לא יודעת. חגי? איה? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לא יודעת. :ם על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעת. מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד. XD סתם, לא יודעת. אני לא כזה מדברת על הבעיות שלי. יש דברים שאני מעדיפה לשמור לעצמי.
אולי חגי בעצם. :ם עם מי אתה רב הכי הרבה? לא יודעת. חח, חגי? XD האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא יודעת. תלוי. בבית של מי היית אחרון? אע. לא זוכרת. מעיין פוצי נראלי. האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם. לפעמים. מי החבר שלך שגר הכי רחוק? אוי, אני גרועה בכיוונים. :X נראה לי כל הנס-ציונה-יים. טל, יסמינוש, רומן... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא חושבת. לא. XD אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? o0 שצחקת עליו? XD לא זוכרת. שהלכת איתו לקניות? דורית אני חושבת. ששבר את הלב שלך? לא יודעת... פבל? שי? זה כזה. משתנה. איכשהו. :X שאיכזב אותך? לא זוכרת. שגרם לך לבכות? אני. :X ששימח אותך? לא זוכרת. :ם שחשבת עליו? שי. שראית איתו סרט? הממ. דורית. שדיברת איתו בטלפון? טל. שדיברת איתו במסנג'ר? חגי. שראית? טל ומעיין. שאיבדת? :/ מה אתה לובש כרגע? ג'ינס, גופייה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף חלק. מה מטריד אותך עכשיו? שי, פיסיקה. איזה ספר אתה קורא? 'אשתו של הנוסע בזמן'. מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר? XD תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: לא יודעת. :X האם אתה משועמם כרגע? די.
האם אתה עייף כרגע? קצת. האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? מה פתאום, אני לומדת לפיסיקה.
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה בודד כרגע? לא יודעת. אולי. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כמובן. 3> אם כן-למה? Madina Lake - Now or Never.

xXx Lilo xXx

New member
זה מ-מ-ש ארוך ../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif

שם: ליאת. האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא שידוע לי XD כינוי: לילו, לילוש, לילי, ליליפוט( ><" אל תשאלו אפילו), ליאי ויש עוד אינלי כוח XD האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. זה סתם יהיה מוזר. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? דניאל
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא הייתי רוצה XD האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה כן. מה יכול להיות מסובך בליאת!? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני חושבת שבכול מצב הייתי רוצה לנטוש אותו XD מין: נקבה. סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? אהא תאריך לידה: יום שישי יומולדתתתתת 23/5/91 גיל: עוד יומיים יומולדת 17 הגיל שאתה מתנהג: לא יודעת. אבל שי לי נטייה להתנהג כמו תינוקת. גיל שהיית רוצה להיות: 12 גובה: שוב?
דנו על זה כבר. צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? אהא צבע שער: חום כהה נוטה לשחור. אוהב אותו? יאפ ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס:ימנית חיות מחמד? נופ מה העבודה שלך? בייביסיטר. יש פירסינג? הלוואי קעקועים? חס וחלילה אובססיות? אייסקפה. ברד. תיקים ושיער אימו XD אה ומוזיקה. ולבסיסיטים (חלקם XD) התמכרויות? אננס. אימואים. מוזיקה. איזה שפות אתה דובר? אני חושבת שעברית. ציטוט מועדף/ מוטו: יש מלא :S האם אתה חי את הרגע? אפשר לומר. יש לך סודות? למי אין
אתה שונא את עצמך? מי לא. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש מצבים שכן ויש מצבים שלא יש לך הרגלים רעים? אהא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שהעיניים שלי יפות :X אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לא הייתה רוצה להיות.... מה הפחד הגדול ביותר שלך? אלוהים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אמממ לא. האם אתה מתבודד? לפעמים כשצריך. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה. ואז החברים והמשפחה. מה שבטוח לימודים זה בתחתית. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת האם אתה פועל בפזיזות? תלוי. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אהא האם אתה פסיבי או פעיל? אני חושבת פעילה. יש לך יומן/ ג'ורנל? אהא מה החולשה הכי גדולה שלך? אני חושבת שפוגעים במישהו/משהו שאני אוהבת. מה החוזק הכי גדול שלך? אה?! אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שיער. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. אבל ממש לא. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן. הרבה. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא. אולי חלקם. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שכשאתה מגיע לקצה וחושב שהכול אבוד. תסתכל אחורה ותבין שלא. יש לך ביטחון עצמי? לא כ"כ. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאדעת XD האם אתה: מעשן? נופ על סמים? חחחח אני מתנהגת אחרי אננס או אייסקפה. קורא עיתון? אהא מתפלל? פעם ב.... הולך לבית כנסת? גם פעם ב... מדבר עם זרים? לא כ"כ. תלוי מי הזר... אעאעאע ההוא מהסנטר
ישן עם בובות פרווה? לא XD יוצא לטיול בגשם? יצאתי לריצה בגשם! זה ג-ד-ו-ל מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג? תגידו תודה שלא. אוהב לנסוע מהר? ממש לא. אוהב את הקול שלך? ככה ככה האם אי פעם: פגעת בעצמך? אהא יצאת מהמדינה? תלוי אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא :| היית מאוהב? אהא היית על סמים? שוב!? לא! שחית בעירום? איכ לא. היה לך מקרה חירום רפואי? אהא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? אהא שחקת "strip poker"? לא :| חטפת מכות? XD לא... אולי החטפתי XD החטפת מכות למישהו? כןכןכןכן XDDD התחילו איתך? אהא D: ההוא מהסנטררר
היית על במה? אהא ישנת מחוץ לבית? אהא חשבת על התאבדות? אהא נשארת ער כל הלילה? אהא לא אכלת יום שלם? אהא (כיפור נחשב לא?) דיברת בטלפון כל הלילה? לא כול הלילה. אני לא בנק. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אהא ישנת כל היום? אהא הרגת מישהו? לא:| חשבת שאתה משתגע? כל יום. נישקת מישהו מאותו מין? לא :| בגדו בך? אהא היה לך חלום שהתגשם? אהא עברת על החוק? לחצות באדום נחשב?! פגשת מישהו מפורסם? אהא הרבה. הרגת חיה בטעות? ג'וקים נחשב? כי זה גם לא בטעות. הרגת חיה בכוונה? ג'וקים. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כן. פעמיים. קפצת בנג'י? הלוואי היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אהא

xXx Lilo xXx

New member
ההמשך....../images/Emo29.gif

האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא כ"כ בניסים? אהא באסטרולוגיה? ממש לא בקסם? לא באלוהים? אהא בשטן? לפעמים XD בסנטה קלאוס? לא כ"כ. ברוחות? לא. (אבל על טיבעי זה נסגד!) במזל? אהא באהבה ממבט ראשון? אהא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? בקשתי פעם אחת באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן? (תכלס לבית קברות) יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן. מי החבר הכי טוב שלך? סטיצ'י. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? סטיצ'י מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תמהר להסיק מסקנות. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לאדעת מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? החברות מהיסודי ודניאל. הכי מעט זמן? אממ נסטי!
הכי ביישן? סטול הכי מצחיק? כולם בעיקר קוסטה ועדי. אה ונסטי XD הכי חמוד? כולם ^^ הכי קרוב? סטיצ'י הכי מוזר? כולם XD הכי חכם? בר
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? דניאל
הכי נחמד? כולם הכי outgoing? אממ הרבה. הזמר הכי טוב? אמממ לא שיצא לי לשמוע אותם אבל אביבה ונועם הכי רועש? נועם ואביבה XD האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? O_O WTF אני כאילו רק עוד יומיים 17. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? סטיצ'י עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? בר ואורצ'ה. על מי אתה סומך הכי הרבה? סטיצ'י מי מקשיב לבעיות שלך? סטיצ'י (תנחומי) עם מי אתה רב הכי הרבה? הפוסטמה. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? אהא בבית של מי היית אחרון? דניאל האם החברים שלך מכירים אותך? לא יודעת מי החבר שלך שגר הכי רחוק? סטיצ'י וקוסטה. ואם תחשיבו ארץ אחרת - דניאל. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? יש פעמים שכן. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן. כאילו בעיקרון ידיד שלי אמר שבשבילו זה ירידה ברמה
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מאיפה לי. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ><" שצחקת עליו? איזו פרחה ששוקלת 700 טון שהייתה עם חולצת סטרפלס ושורט'ס
חשבתי שאני מתעוורת. שהלכת איתו לקניות? דניאל. היום. תנחומי. ששבר את הלב שלך? אני אחסוך את שמו. שאיכזב אותך? איזו אחת שחשבתי שהיא חברה טובה מאוד שלי. וחברים שלי. שגרם לך לבכות? אותה אחת. ששימח אותך? סטיצ'ייייי ובררררר
שחשבת עליו? סטיצ'י שראית איתו סרט? אממממ עם חברות שלי. שדיברת איתו בטלפון? הרגע דיברתי עם אבא XD שדיברת איתו במסנג'ר? הילה. שראית? אמא שאיבדת? אני לא חושבת שאיבדתי מישהו :O מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק XD אני נוגעת במקלדת מה מטריד אותך עכשיו? השאלות של השאלון הזה. איזה ספר אתה קורא? קראתי את תיכון אבלון - מומלץ בחום מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי אחד כזה. הוא לא במחזור. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה. מוזר. כואב לי הראש. האם אתה משועמם כרגע? לא כל כך. האם אתה עייף כרגע? כן. האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? אהא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה בודד כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אהא
אם כן-למה? Made Up Stories של GA אעאעאעעאעאע נגמר XDDDD מקווה שלא דילגתי על משהו.

Emergency Exit

New member
בולללללבולים!:D

שם: ליאור איז אין דה האוס
האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לא כינוי: לילי לולי ליאורי ליאורוש אורי האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? יוסקה. סתם XD אולי לירן כי לאחשלי קוראים ככה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? נטלי\כוכב\ענבר\עינב האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אממ קוראים לי לירון לפעמיםXD אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אולי
מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? קיינד אה אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 23 בדצמבר יו-יווו גיל: 15 הגיל שאתה מתנהג: 4 XD גיל שהיית רוצה להיות: 16 וחצי גובה: 1.60 בערך צבע עיניים: חוםדבש אוהב אותו? כע צבע שער: ג'ינג'י אוהב אותו? מאוד ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס: ימנית חיות מחמד? אחשלי מה העבודה שלך? הנד ג'וב. סתם חחחח איןלי בנתיים יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? ישלי בעיה.אני אוהבת מחטים ומצד שני פוחדת מהם. בנים מנגנים\משקפי שמש\ג'ינג'ימ\יות עםנמשים התמכרויות? מסטיקים\ארטיק אננס\שניצל טבעול\פונינט איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: "אם תרצו - אין." האם אתה חי את הרגע? לאיודעת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? כןןןן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "איזה צבע שיער מדהים, תמיד אנשים הולכים למספרות ולא משיגים כזה" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "ג'ינג'ית אבל חכמה!" (בצופים לא אוהבים ג'ינג'ים חחחחחחחח בדיחהפרטית) מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות\כאב אתה יודע לשיר? קצת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא
האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להצליח.. ולפעמים לישון אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אם היתי אוהבת את עצמי, כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה..נראלי יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג
איכ מה החולשה הכי גדולה שלך? סדר ויופי מה החוזק הכי גדול שלך? בידיים (לא במובןהסוטה!) אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פזיזות ופחדים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא משו יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? תמיד אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? Never make someone your everything, cause when they gone you've got nothing. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לאיודעת ומה הכי פחות אוהב? את האף כוסאמאשלו! אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת יש לך ביטחון עצמי? מעט מאוד לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? ממ. האם אתה: מעשן? לא על סמים? כעעע סטלהההה קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? כןן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן
מדיפעם נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לאממש האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן, לטורקיה איכ אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי.. לאזוכרת גנבת משהו? כן
היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןןן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? כן באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? כן בסנטה קלאוס? כן ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא כי אז הכל מתבסס לרוב על יופי.. ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כע במכשפות? כןולא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לאממש בדת מאורגנת? לאדעת אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקיוסק של מוישה יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? ענבר ואז עודכמה
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאזוכרת.. בטח ממיכאל מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחות צופים מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אלון .ל. הכי מעט זמן? גל הכי ביישן? לאדעת הכי מצחיק? נטע וגילי הכי חמוד? אני
הכי קרוב? ענבר הכי מוזר? נוסל הכי חכם? מעיין שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הרבה יש.. הכי נחמד? עומר הכי outgoing? מה?
הזמר הכי טוב? גולי הכי רועש? עומר (שתוקכבר!) האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אלון ענבר עידן ועומר (אלוןאחר) עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אמא על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? נועה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא, בכלל לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? קצת בבית של מי היית אחרון? ענבר האם החברים שלך מכירים אותך? בערך מי החבר שלך שגר הכי רחוק? עידן וגיא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מקווה? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
שצחקת עליו?
שהלכת איתו לקניות? ענבר ששבר את הלב שלך? האקס שאיכזב אותך? חברהאחת.. שגרם לך לבכות? כולן ששימח אותך? אלון שחשבת עליו? נטלי שראית איתו סרט? ענבר שדיברת איתו בטלפון? ענבר שדיברת איתו במסנג'ר? גל שראית? ענבר שאיבדת? אותה החברה מלמעלה.. מה אתה לובש כרגע? גופיה ובוקסר של סוניק באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אצבע? מה מטריד אותך עכשיו? הכל. איזה ספר אתה קורא? איןליזמן לקרוא מה יש על הפד לעכבר שלך? HAREL תקשורת ומחשבים בע''מ תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה מוזר ביותר תודה
האם אתה משועמם כרגע? קצת האם אתה עייף כרגע? מאודדד האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? גל, בערך האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? קצת האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אם כן-למה? Gwen stefani - what you waiting.

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

שם: סתיו האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? עונה? כינוי: ג'וני האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? ב..שם כלשהו?.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא יודעת >< האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודעת מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 10.9.94 גיל: 13, עוד 3 חודשים 14 הגיל שאתה מתנהג: 4 גיל שהיית רוצה להיות: 4 ?
גובה: 1.54 צבע עיניים: חומני אוהב אותו? יאפ צבע שער: חום אוהב אותו? כן ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלב, חתולה, 2 תוכים, צב ודגים
מה העבודה שלך? עוזרת לילדים קטנים ומעצבנים שלפעמים בא לי להרוג אותם בחוג אומנות
יש פירסינג? לא. קעקועים? לא אובססיות? לא משהו רציני.. התמכרויות? הרואין. סתם. בריזר ~ריר~ איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, וקצת ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: "Gentlemen, lady. You will always remember this as the day that you almost caught Captain Jack Sparrow" האם אתה חי את הרגע? כן [?] יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? לא שידוע לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לאדעת ~מסמיק~ אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? החיים של סתיו [?] מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות בחדר קטן, סגור, חשוך, בלי חלונות. אתה יודע לשיר? אני יודעת, אני פשוט לא שרה יפה
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כשרע מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לאדעת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני בנאדם ביישן אז אני לא יודעת אם הייתי מתחברת לעצמי אם הייתי מישהו אחר XD האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יודעת האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במה יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? דיגדוגים מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת. הרבה דברים פה אני לא יודעת XDD אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אף אחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ה..גובה? XD ומה הכי פחות אוהב? המשקל. אתה חושב שאתה נראה טוב? לא טוב ולא רע יש לך ביטחון עצמי? ככה ככה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? מעריב לנוער נחשב? מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך?לפעמים האם אי פעם: פגעת בעצמך? פעם דרכתי על עצמי בטעות.. נחשב? XD יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? אולי כשהייתי תינוקת או משהו XD היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שחקת "strip poker"? לא, אבל שיחקתי טאקי P: חטפת מכות? כן
החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? נמלה חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי? בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן (הנמלה ממקודם) הרגת חיה בכוונה? כן (אותה נמלה) XD סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? לא בניסים? כן באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר? יש לך חברים הומואים/ לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? אורלנדו מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "כשהעולם מפנה לך את הגב תיגעי לו בתחת" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה XD מי החבר שלך: אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אורלנדו הכי מעט זמן? שיר הכי ביישן? עידית הכי מצחיק? אורלנדו הכי חמוד? אורלנדו הכי קרוב? אורלנדו הכי מוזר? אורלנדו הכי חכם? הדס שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אורלנדו הכי נחמד? אורלנדו הכי outgoing? אורלנדו הזמר הכי טוב? שיר הכי רועש? שיר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אורלנדו XD עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שיר על מי אתה סומך הכי הרבה? אורלנדו מי מקשיב לבעיות שלך? אורלנדו עם מי אתה רב הכי הרבה? הדס האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? של שיר האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? ענבל האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה זה משנה?.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? תשאלו אותו מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הדס שצחקת עליו? שיר שהלכת איתו לקניות? אורלנדו ששבר את הלב שלך? הוא.. שאיכזב אותך? שקד ועדי שגרם לך לבכות? אמא שלי ששימח אותך? אורלנדו שחשבת עליו? הוא שראית איתו סרט? שיר שדיברת איתו בטלפון? עדי שדיברת איתו במסנג'ר? זאתי שדומה להיילי ולא אוכלת גלידות. סתם נו, ליאור
שראית? שיר שאיבדת? לאדעת מה אתה לובש כרגע? גופיה וג'ינס קצר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שומדבר מה מטריד אותך עכשיו? ל"ג בעומר איזה ספר אתה קורא? שום ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: רגיל.. חם לי ואני עייפה. (דאמט למה המזגן לא פועל?!?!) האם אתה משועמם כרגע? כן האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא אם כן-למה?לא

BegForMercy

New member
*צומי*

שם: אור האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? על שם האור חח כינוי: רושי, בעיקר האם תקראי לבת שלך על שמך? לאא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אור? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לאדעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה יש לשבש? חח אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייט רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא תודה תאריך לידה: 7.4.90 גיל: 18 הגיל שאתה מתנהג: חחח אממ אני מסתובבת עם הרבה י'ניקים אם זאת הכוונה P: גיל שהיית רוצה להיות: הייתי חוזרת בכיף ל16-17 גובה: 168 בערך צבע עיניים: חום כזה אוהב אותו? נחמד צבע שער: שטני-צבוע אוהב אותו? כה נחמד ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין :( מה העבודה שלך? מאמנת יש פירסינג? כה. וואמפייר וסמיילי וגם לובים כמובן חח קעקועים? נה, בתכנון אובססיות? מממ. התמכרויות? שירים איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית וספרדית מעט ציטוט מועדף/ מוטו: i said what what? in the butt. ועכשיו ברצינות חחח- i won't waste a moment with fear האם אתה חי את הרגע? משתדלת כל כך יש לך סודות? כמו לכל אחד אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממ יש לו ימים חח יש לך הרגלים רעים? כה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ממ. לאדעת חח אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? לאדעת חח מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים קרובים. לאבד את היכולת שלי להתעמל אתה יודע לשיר? הלוואי חח האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? ממש לא האם אתה מתבודד? מדי פעם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להיות מאושרת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תאמת שכן חח האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים, כמו כל אחד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? רגישות יתר האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא, בלוג נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? לוקחת מאוד קשה דברים שדמויות סמכותיות אומרות לי מה החוזק הכי גדול שלך? ילדים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות פחות רגישה ופגיעה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. בכלל לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כה הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לגמרי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להנות מההווה מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ממ. לאדעת ומה הכי פחות אוהב? תחת ורגליים חח אתה חושב שאתה נראה טוב? לעתים יש לך ביטחון עצמי? לעתים חח לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פיקאצ'ו חחח מזאת השאלה הזאת האם אתה: מעשן? לפעמים :S (מכריחים אותי להגיד שכן, קבוע. אבל זה לא נכון :< ) על סמים? לא חח קורא עיתון? לא כל כך חח מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? למה לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? אפשריD: מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? יש כאלה נוהג? כה אוהב לנסוע מהר? לפעמים כשאני בשליטה אוהב את הקול שלך? לא חח האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא חח שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? משהו כזה עברת ניתוח? כן בערך ברחת מהבית? רק לכמה דקות P: שחקת "strip poker"? לא, סטריפ טאקי נחשב? חח חטפת מכות? לא משהו רציני החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כה נישקת מישהו מאותו מין? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? לא באסטרולוגיה? מדי פעם בקסם? לא באלוהים? לא יודעת בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? כה באהבה ממבט ראשון? כה ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודעת בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מתה לדעת, תאמת P: אבל לחזור אחרי זהD: יש לך חברים הומואים/ לסביות? כן מי החבר הכי טוב שלך? דור ונועם (ושחר כמובן) מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ראו למעלה חח מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שתקי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "אה-הא ברני" מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דנה הכי מעט זמן? מממ. לאדעת הכי ביישן? דנה? הכי מצחיק? דור ובארי חח הכי חמוד? שחרר הכי קרוב? דור ושחר הכי מוזר? נועם לפעמים חח הכי חכם? בארי שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שחר ועומרי הכי נחמד? כולםD: הכי outgoing? עומרי הזמר הכי טוב? באריייי הכי רועש? נועם חח האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? תאמת שכן חח אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דור נראהלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מממ. לאדעת על מי אתה סומך הכי הרבה? שחר דור ונועם מי מקשיב לבעיות שלך? ^ עם מי אתה רב הכי הרבה? נועם נראהליXD האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? הממממממממממ...נראה לי של שחר האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? אלה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? חחח מי אמר שזה לא מקובל? סנוב1 אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לאדעת, כבר אמרו לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סמדר
שצחקת עליו? אריאל חח שהלכת איתו לקניות? מממ. אח שליD: ששבר את הלב שלך? חח. אני חושבת שעידו שאיכזב אותך? שחר שגרם לך לבכות? שחר ששימח אותך? שחר, דור, עומרי שחשבת עליו? שחר שראית איתו סרט? אבא שדיברת איתו בטלפון? אח שלי שדיברת איתו במסנג'ר? אבובי שראית? ליהי שאיבדת? חח מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשפה חח מה מטריד אותך עכשיו? הצבא איזה ספר אתה קורא? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, מתגעגעת, מוטרדת, שמנה, מאוהבת. האם אתה משועמם כרגע? לא האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה בודד כרגע? קצת האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אם כן-למה? the blinding light של אוגוסט חופרררר וואי מי יקרא בכלל

../images/Emo6.gif ../images/Emo141.gif

מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? שתקי חחחחחחחחחחח בבון טיפש.

נסטי XD

New member
עונה..[כאילו שמישו קורא בכלל]

שם: דנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? ממש לא כינוי: נסטי, דנה חובקת עצים, ג'ואנה.. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? איתי |מאהב| אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? נועם |מאואהב| האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? רק הש"מ אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: סטרייטית! רווק? אכן אם לא, רוצה להיות? מאוד.. תאריך לידה: 23.8 גיל: כמעט 15 הגיל שאתה מתנהג: 5 גיל שהיית רוצה להיות: 17 גובה: מטר ודבק סטיק צבע עיניים: חום-קקה אוהב אותו? ממש לא צבע שער: חום אוהב אותו? כן! ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי, אבל אני סוג של משתמשת גם בימין חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? להציק לכולם יש פירסינג? באוזן, נחשב? קעקועים? מתה לעשות
אובססיות? כן
התמכרויות? לנסטי XD איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית, ערבית, קצת רוסית וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: לא עולה לי כרגע.. האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? למי אין? אתה שונא את עצמך? מאוד..XD האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "איזה שיער יפה" "איזה בגדים יפים" אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "פאתט" מה הפחד הגדול ביותר שלך? כרישים אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזיקה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי..נבדוק XD האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? השומן שלי האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל, יותר מדי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אני נכנעת לכל דבר, ואני בכיינית מה החוזק הכי גדול שלך? שאני עקשנית על הדברים שחשובים לי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? צורת גוף אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן, בסה"כ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אל תסמוך על אפחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? השיער ומה הכי פחות אוהב? כל השאר.. אתה חושב שאתה נראה טוב? יחוסית לפיל אפריקאי יש לך ביטחון עצמי? בתחת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לעוזר של באטמן האם אתה: מעשן? לא על סמים? ~לא כרגע~ XD קורא עיתון? מדי פעם מתפלל? לפני מבחנים הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? ברור ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? חייבת, לצערי נוהג? עדיין לא אוהב לנסוע מהר? -- אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? אני מזוכיסטית גאה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? ביצה קשה עם שוקולד וחרדל היית מאוהב? כן היית על סמים? לא ~מגלגלת עיניים~ שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? יצאו לי הידיים מהמקום עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? היום בבוקר נשארת ער כל הלילה? ברוק"צ לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין? על הלחי? בגדו בך? באמון, לא בתור חבר היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? יאפ פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? צפרדע הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? בזוקה בגיל 5 היית ברדיו/ טלוויזיה? בTV היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? כן בניסים? כן באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן- עדן יש לך חברים הומואים/ לסביות? בהכחשה..XD מי החבר הכי טוב שלך? הדובי שלי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תהיי מטומטמת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "אם היה לי שקל על כל מוח שאין לך, היה לי שקל" מי החבר שלך: אין לי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אנסטסיה הכי מעט זמן? זיו הכי ביישן? שחף הכי מצחיק? אני! הכי חמוד? זיו הכי קרוב? אנסטסיה הכי מוזר? אנסטסיה הכי חכם? זיו שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ~רררארנוןררר~ הכי נחמד? זיו הכי outgoing? אנסטסיה הזמר הכי טוב? אני! [צניעות אפעם לא היתה הקטע שלי] הכי רועש? אני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? קודם כל שיהיה אחד אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ליאת
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אנסטסיה על מי אתה סומך הכי הרבה? על הגיטרה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? הגיטרה והדובי שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? אנסטסיה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? אנסטסיה האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? ~רררארנוןרר~ האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לפעמים מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את המורה לתזונה שצחקת עליו? אנסטסיה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? ארנון שאיכזב אותך? אנסטסיה שגרם לך לבכות? ערבה ששימח אותך? אנסטסיה שחשבת עליו? ארנון שראית איתו סרט? מיה [אחותי] שדיברת איתו בטלפון? אורנה שדיברת איתו במסנג'ר? ליאת שראית? אחותי [שי] שאיבדת? אופיר מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במותניים מה מטריד אותך עכשיו? למה גזר הוא לא אדום? איזה ספר אתה קורא? "אנגוטס חוטיני ונשיקות חזיתיות מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חרא בלבן הכי מוזר שבעולם האם אתה משועמם כרגע? מאוד האם אתה עייף כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? כן האם אתה בודד כרגע? כן האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אם כן-למה? go audio- made up stories

למעלה