התערוכה המתחלפת

Black n White

New member
../images/Emo175.gifהתערוכה המתחלפת../images/Emo175.gif

אוקיי אז ככה, כמו שחלקכם יודעים נפתח אתר חדש לפורום שלנו(זה לא האתר הרשמי
). אז הנושא השבוע בתערוכה המתחלפת שלנו הוא בתים: כרגע באתר יש תמונות של כמה מהבתים של חבריי הפורום(של 3 אנשים). כל שבוע יזכה משתמש\משתמשת אחד\אחת בפרסם ה-X של השבוע(השבוע:בתים). לאחר זמן מה נבחר במוצג הכי יפה(כל 4 שבועות). אני מקווה שתהנו מהיוזמה שלי ותפיקו את המיטב. לאחר התחרות(בעוד כ-4 שבועות) תועלה לאתר גם הארכיון של האתר שבו נוכל להעלות זיכרונות ולהסתכל על העבר....... אז קדימה-מי שמצביע משפיע. לכל משתמש יש אפשרות הצבעה 1 בלבד! חובה להיות משתמש רשום של מערכת
אנשים... ב~ה~צ~ל~ח~ה!!!!!!!!!

Black n White

New member
תודה......./images/Emo9.gif

אבל למה לא יכול לבטאות את המושלמות של הבית שלי בכך שתצביעי?!?!?! סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםם
אבל בבקשה ממכם תצביעו במסרים דרך האתר כי אז ככה סתם תיפול יוזמה יפה.....

ליאורו'ש - הצעה

לא כתב לי קודם אני אכתוב שוב. אחרי שחילקת לכולם מחמאות על הבתים מה דעתך לשים תמונה של הבית שלך שנראה מאיפה הגעת...

תוסיף את שאר התמונות שלי

שלחתי לך באי מאייל תמונות שאתמול צילמתי - מהמקומות שאני יותר אוהב בבית אולי נעלה גם תמונה של החדר. אם זה לא הגיע לאי מאייל זה בשרשור הגדול איפה שהכל התחיל. אסי

Black n White

New member
קיבלתי את התמונות......

האתר בעידכון...(אני מעלה רק תמונה אחת מפאת חוסר מקום והתחשבות בגולשים אחרים.אם התמונה שהעלאתי לא מוצאת חן בעייניך תוכל לשלוח לי מייל עם בקשה לשנות.
מחר עד השעה 5 אחר הצהריים תוכלו להעלות תמונות ולבצע שינויים

התמונה שפרסמת לדעתי הכי יפה

אבל - שמת 2 תמונות של הבית שלך... אז או שתעלה את הצד האחורי שלי, או של השולחן ביליארד או שתוריד תמונה אחת שלך אם תחרות אז שתהיה הוגנת

Black n White

New member
זה מה שהתכוונתי.....

אני מעלה את של החצר האחורית ולא את כל ה-3 ששלחת. בפעם הבאה שהנך מעוניין לפנות אליי אנא עשה זאת במסרים\אימייל

Black n White

New member
../images/Emo124.gifנא לא להעלות קבצי BMP

קבצים כאלה לא יתקבלו. נא לשלוח בפורמט JPG\JPEG

Black n White

New member
האתר עודכן!

התמונות שלך הועלו. בבקשה לפנות אליי בערוציפ פרטיים

למעלה