התפקדות אוגוסט !!!

itzikch

New member
../images/Emo175.gifהתפקדות אוגוסט !!!../images/Emo175.gif

שם : גיל: עיר: אלבום הכי טוב של אינקובוס : איפה עובדים בחופש ? \ מה עושים בחופש ? ים או בריכה ? ארטיק או גלידה ? Rogues או Privillege (לא חובה לענות חח) תמונה:

o pie

New member
מתפקד...

שם : אריאל גיל: 17 עיר: רעננה אלבום הכי טוב של אינקובוס : Morning View בלי שאלה איפה עובדים בחופש ? \ מה עושים בחופש ? במחנה אימונים / סוג של קייטנה לטניס ים או בריכה ? ים ארטיק או גלידה ? גלידה Rogues או Privillege (לא חובה לענות חח) ROGUES

Musedol

New member
מתפקדת

[סוג של חדשה?] שם : דור גיל: 16 ומשהו עיר: שהם אלבום הכי טוב של אינקובוס : S.C.I.E.N.C.E, Morning view איפה עובדים בחופש ? \ מה עושים בחופש ? לא רק בחופש, מזכירה במרכז חוגים ים או בריכה ? ים ארטיק או גלידה ? אף אחד Rogues או Privillege (לא חובה לענות חח) Privillege תמונה:

AeroFan

New member
../images/Emo190.gif

שם : אלדד גיל: עוד שבוע וחצי 20 עיר: נתניה אלבום הכי טוב של אינקובוס : A Crow Left Of The Murder! (עשיתי מהסולו של Sick Sad Little World רינגטון ...
(אני מדבר על החלק הסופי בסולו.. לקראת הסוף) איפה עובדים בחופש ? \ מה עושים בחופש ? לא יודע עדיין... אולי אני ייסע לאילת, חברים שלי משכנעים אותי .. תכלס סתם עיר מה איבדתי שם?! ים או בריכה ? ים ארטיק או גלידה ? ארטיק Rogues או Privillege (לא חובה לענות חח) שניהם!! תמונה:

noynav

New member
we don't need no water let the motherfucker

burn! burn motherfucker brun! שם: נויה D: עיר: ראשון לציון, כמו נראה לי חצי מהפורום הזה. אלבום הכי טוב של אינקיובס: קשה להחליט, אבל a crow left of the murder, אני לא מסוגלת להעביר יום בלעדיו. איפה עובדים בחופש? לא עובדים D: מה עושים בחופש? תכלס נוסעת לבקר הרבה ידידים וזה, הרבה בת"א, ככה להנות, רק להנות. ים או בריכה? בריכה בריכה. ארטיק און גלידה? ארטיק D: Rogues או Privillege (לא חובה לענות חח) :יפי איציק, לא עונה. תמונה:

o pie

New member
bloodhound gang ../images/Emo13.gif

פעם הם היו טובים יותר... איך הם נהרסו.

o pie

New member
נכון כי זה שיר ישן

אבל מהאלבום Hefty Fine היחיד שהיה טוב הוא Foxtrot Uniform Charlie Kilo אה והם היו להקת הרוק הראשונה שנתפסתי אליה חח

Incubus Creep

New member
And in this moment I am happy../images/Emo79.gif

שם : כרמל גיל: 15 עיר: ת"א אלבום הכי טוב של אינקובוס : Make Yourself איפה עובדים בחופש ? \ מה עושים בחופש ? כרגע אני בטורקיהD: ים או בריכה ? יםםםםם ארטיק או גלידה ? גלידה Rogues או Privillege (לא חובה לענות חח) לא יודעת ><" תמונה: אין לי כרגע, על המחשב הנייד של אבא..

Rock Bottom

New member
חח צ'ימיזל מחייה הפורומים~!

שם: אורון גיל: 21 עיר: ראשון לציון אלבום הכי טוב של אינקובוס: ככל הנראה מורנינג וויו. אני אף פעם לא שלם לגמרי עם הבחירה. ACLOTM יושב חזק אחריו. איפה עובדים בחופש ? \ מה עושים בחופש ? חחח איזה חופש? ים או בריכה ? ים. למרות שלא הלכתי שנה בערך.
ארטיק או גלידה ? או! שאלה חשובה! לא כמו כל הקודמות..
טוב ששאלת.. תלוי איזה.. סתם נו, מה שבא לך. כנראה שאיזה קוקילידה או משהו. אם זה בן & ג'ריס בכלל. אני אנשא לבחורה שתבוא אליי עם פינט של בן & ג'ריס בטעם בצק עוגיות.
Rogues או Privillege (לא חובה לענות חח) רוגס. איפה ההתלבטות בכלל. תמונה: טוב נו, מטיול שנתי אחרון. אני הימני עם החולצה של HTF. ניסינו לעשות משהו סטייל MIB, יצאנו סתם קופים, ולא בשחור.

itzikch

New member
איזה ערבים משרתים בצה"ל חח

אורון מה זה נהיית סטייליסט רציני !!

itzikch

New member
FURTHER DOWN THE RIVER

שם: איציק גיל: 21 אלבום הכי טוב : Morning View עובדים : באופיס דיפו (לא כולם בחופש !!) רק בריכה !! ים מלוח ומגעיל ומזוהם ! ארטיק אבטיח עם סוכריות של פעם חח סעמק למה שאלתי שאלה קשה ב2 שירים , קיצר זה מבוטל שתיהם טובים חח

ברררר

New member
:)

שם : בר גיל: 18.5 עיר: משגב אלבום הכי טוב של אינקובוס : מייק יורסלף איפה עובדים בחופש ? \ מה עושים בחופש ? צבא ים או בריכה ? ים ארטיק או גלידה ? מה ההבדל חח? Rogues או Privillege (לא חובה לענות חח) פריבילג כי הוא אחד המדהימים תמונה: בקרוב יהיו מצרפת

L A D Y B U G 2

New member
איזה מספר אני???

שם : אורטל גיל:20 עיר:ירוחם (חצי שעה דרומה מבאר שבע...) אלבום הכי טוב של אינקובוס : Make yourself איפה עובדים בחופש ? \ מה עושים בחופש ? נגמר כבר החופש הגדול ואני משתחררת... קצת להתחפשן בבית. ים או בריכה ? נראה לי בריכה... ארטיק או גלידה ?גם וגם. Rogues או Privillege (לא חובה לענות חח) Privillege תמונה:השחורה כמובן!

למעלה