התפקדות חודשית

אושRתי

New member
../images/Emo175.gifהתפקדות חודשית ../images/Emo70.gif

שם:
עיסוק:
תחביבים:
שיר החודש שלכם של איתי ?
שיר החודש שלכם בכללי:
אלבום החודש שלכם:
תוכניות לקיץ:
שאיפות לעתיד:
מאכל מועדף:
משקה מועדף:
סרט מומלץ:
המקום הכי שווה שהייתם בו החודש:
הבילוי הכי שווה שהיה לכם החודש:
תמונה של עצמכם:

ady18

Well-known member
עונה

שם:יעל גיל:23 עיר:ראשל"צ עיסוק: תחביבים: שיר החודש שלכם של איתי ? בטטות שיר החודש שלכם בכללי: חסר לי מילים יום חדש נפלא שוב תודה ובקרקס הזה אלבום החודש שלכם: מירי תוכניות לקיץ: שאיפות לעתיד: מאכל מועדף:על האש משקה מועדף:קולה סרט מומלץ: המקום הכי שווה שהייתם בו החודש:קניון הבילוי הכי שווה שהיה לכם החודש:יעל ההופעה וקן ההופעה תמונה של עצמכם:

מתפקדת

שם: דנה גיל: 16 (אתמול) עיר: חיפה עיסוק: תלמידה, אבל בחופש אני עובדת אצל אבא שלי במפעל לבגדים תחביבים: לשיר, לישון, להיפגש עם חברות, ללכת לבריכה וכו' וכו' שיר החודש שלכם של איתי ? כל ילשה יודעת שיר החודש שלכם בכללי: שווים - של רן דנקר.. הוא ממש טוב אלבום החודש שלכם: למרות שהוא ישן - האלבום של אוהד חיטמן... רק החודש קניתי אותו תוכניות לקיץ: לעבוד, לבלות, לטייל וללכת להופעות טובות של זמרים טובים (וגם של איתי אם יהיה באיזור הצפון) שאיפות לעתיד: להיות זמרת מאכל מועדף: אין משהו ספציפי אבל בכללי אוכל איטלקי משקה מועדף: דיאט קולה סרט מומלץ: המופע של טרומן... סרט גאוני המקום הכי שווה שהייתם בו החודש: KINGSCITY באילת הבילוי הכי שווה שהיה לכם החודש: נסיעה לאילת תמונה של עצמכם: אין לי במחשב הזה.. אני אוסיף אחר כך...

למעלה