התפקדות חודש יוני.

אושRתי

New member
../images/Emo175.gifהתפקדות חודש יוני.

*קצת באיחור אבל עדיף עכשיו.. לקוח מפורום האלופה, לבקשת טל שאלות חדשות
שם: תאריך לידה: כינוים: שם שהיית רוצה שיקראו לך: גיל: מין: מקום מגורים: מזל: מספר מזל או מספר מועדף: תמונה כלשהיא: *בית ספר* אוהב או שונא? שמח שנגמרה השנה? שיעור האהוב - שיעור השנוא - איזה כיתה? אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? *כללי* באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? מה צבע התחתונים שלכם? מה הסרט האחרון שראיתם? מה הדבר האחרון שאכלתם? מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? מה צבע העיניים שלכם? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? יש לך משקפים/עדשות? מה העיר אותך היום? היית בחו"ל? מה המדינה האחרונה שביקרת בה? הלכת מכות? הוצאת מלא כסף על שטויות? צרחת מפחד? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? בכית כשסיגי מתה? היית על במה? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? הדבר הטוב שקרה לך החודש: הדבר הרע שקרה לך החודש: מסר כל שהוא לאומה:

הו!

שם: טל תאריך לידה: 11/4 כינוים: טל המוזרה. :) שם שהיית רוצה שיקראו לך: הו אני אצטרך לחשוב על זה הרבה זמן.. גיל: 16 מין: נקבה. מקום מגורים: חיפה מזל: טלה מספר מזל או מספר מועדף: 8 או 2 תמונה כלשהיא:
*בית ספר* אוהב או שונא? משהו באמצע :) שמח שנגמרה השנה? איזה נגמרה. עד ה-24/6 (הבגרות בלשון
) השנה לא תגמר. שיעור האהוב - מדעי המידע שיעור השנוא - היסטוריה/תרבות ישראל/סוציולוגיה/לשון.. [בקיצר, כל המערכת] איזה כיתה? מסיימת י' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? באמצע אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? גם באמצע. [1.69] מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? המ. פסיכולוגיה זה די קשה. *כללי* באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? שחור מה צבע התחתונים שלכם? יופי :B. מה הסרט האחרון שראיתם? ספיידרמן 3 מה הדבר האחרון שאכלתם? שוקולד D= מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? *עוד כמה זמן נשאר לי עד שאני אצטרך לצאת מהבית* מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? המ. לשמוע מוזיקה, לראות טלויזיה, לצלם
, הו וכן, מחשב :) מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אממ.. לפני איזה שבוע O_+ מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? הו כל הזמן
מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? אדם. [זה משנה משהו?XD] ביום כיפור האחרון- איפה היית? מי זוכר. יש לך בלוג? נע. יש לך משקפים/עדשות? נע. טפו טפו טפו. D= מה העיר אותך היום? החתולה. מה פתאום לעזאזל היא החליטה לקפוץ על המיטה. היית בחו"ל? בטח. מה המדינה האחרונה שביקרת בה? לונדון. הלכת מכות? חלילה. לא. הוצאת מלא כסף על שטויות? XD תמיד צרחת מפחד? כע הופעת בציבור בפיג'מה? לא חושבת.. ~_^ בכית בסרט? במבי
בכית כשסיגי מתה? סיגי? מי זאת? S: היית על במה? כע. התעלמת ממישהו בכוונה? כע. סיננת מישהו בטלפון? כע. ניתקת למישהו בפרצוף? כע. רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא P: הו בעצם כע. הדבר הטוב שקרה לך החודש: מצלמה חדשה =) הדבר הרע שקרה לך החודש: ביטלו לי המון שיעורים החודש ולפעמים יצא שסתם הגעתי לבצפר, ראיתי שביטלו את כל השיעורים וחזרתי הביתה
מסר כל שהוא לאומה: לחיגכןעש'קםינ'קןפכע/קבנ/קןרעטגחלגיעפ/קהמחלףמו =]

UniqueNerd

New member
גם אני אענה (לשם שינוי ../images/Emo3.gif)

שם: יוניק תאריך לידה: 4.4.91 כינוים: יוניק שם שהיית רוצה שיקראו לך: יוניק? לא יודע
גיל: 16 מין: זכר מקום מגורים: קדימה מזל: טלה מספר מזל או מספר מועדף: 6 תמונה כלשהיא: מצורף *בית ספר* אוהב או שונא? שונא שמח שנגמרה השנה? כן, אבל בגלל הצופים בעיקר שיעור האהוב - מחשבים שיעור השנוא - לשון איזה כיתה? י' אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? אמצע אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? נמוכים
מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? מתמטיקה .. 28, ועוד אחד 29
*כללי* באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? לבן עם אפור מה צבע התחתונים שלכם? כחול מה הסרט האחרון שראיתם? NEXT מה הדבר האחרון שאכלתם? עוגה מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? "למה אני הולך לבית ספר היום, גם ככה לא נלמד משהו חדש.. כל הזמן בגרויות." מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? ללמוד שפות חדשות, לתכנת וצופים מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לפני כמה ימים מה צבע העיניים שלכם? חום ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מפלאפון
ביום כיפור האחרון- איפה היית? קדימה, אני חושב יש לך בלוג? כן, אבל רק כי רציתי לשנות לו את הקוד
יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך היום? אמא היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? טורקיה הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? לא צרחת מפחד? בכאילו...
הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? לא בכיתי, אבל הייתי עצוב מהסרט "תעביר את זה הלאה" =\ בכית כשסיגי מתה? חחח לא.. צחקתי כי אחותי השתוללה בבית בגלל זה
היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן, את החניכים שלי. (חכו חכו...) הדבר הטוב שקרה לך החודש: לא נכשלתי בכלום, חוץ ממתמטיקה שהיה סתם מבחן שלא נכנס לתעודה (למרות שלא מקבלים תעודות) הדבר הרע שקרה לך החודש: סבתא שלי נפטרה מסר כל שהוא לאומה: Food is good

SShirly

New member
גמני

שם: שירלי תאריך לידה: 1983 כינוים: yeye שם שהיית רוצה שיקראו לך: שירלי גיל: 23 מין: אישה מקום מגורים: ירושלים מזל: עקרב מספר מזל או מספר מועדף: תמונה כלשהיא: *בית ספר* אוהב או שונא? לא מתה על זה שמח שנגמרה השנה? נגמרה? מתי? שיעור האהוב - הסטוריה וספרות שיעור השנוא - מתמטיקה ולשון איזה כיתה? בדרך לתואר שני
אתה הכי קטן בשכבה, באמצע או בין הגדולים? הכי קטנה אתה הכי גבוה בשכבה, באמצע או בין הנמוכים? בין הגבוהות מה הבגרות הכי קשה שהייתה לך/המבחן הכי קשה שהיה לך? לשון *כללי* באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? שחור מה צבע התחתונים שלכם? הא? מה הסרט האחרון שראיתם? משהו עם ניקולס קייג' מה הדבר האחרון שאכלתם? TicTac תפוז מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? מה??? כבר נגמר? מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? זמן פנוי?... פיפי. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? שבוע שעבר מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? אתמול מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? שלשום מה צבע העיניים שלכם? ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך? מבעלי ביום כיפור האחרון- איפה היית? במיטה יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך היום? הארנבת שלנו שנפלה לקערת המים היית בחו"ל? כן מה המדינה האחרונה שביקרת בה? טורקיה הלכת מכות? כשהייתי קטנה הוצאת מלא כסף על שטויות? כן, הייתי מכורה לאלבום המדבקות של ברבי. חבילה בזמנו עלתה 7 ש"ח ובאו בפנים 3 קלפים. צרחת מפחד? כן הופעת בציבור בפיג'מה? ממש לא, שונאת את זה בכית בסרט? בכולם בכית כשסיגי מתה? היית על במה? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? אממ כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן הדבר הטוב שקרה לך החודש: כל יום הוא יום טוב החודש הדבר הרע שקרה לך החודש: כלום מסר כל שהוא לאומה: תאחלו רק אושר.

אושRתי

New member
../images/Emo88.gif

שם:אושרת תאריך לידה:5/10 כינוים:אושרתי שם שהיית רוצה שיקראו לך:אני אוהבת תשם הזה. גיל:עוד 4 חודשים 25 :) מין:נקבה מקום מגורים:ירושלים מזל:מוזנאים מספר מזל או מספר מועדף:5 & 10 תמונה כלשהיא: *בית ספר* סיימתי לימודים מזמן
*כללי* באיזה צבע הגרב שאתם לובשים כרגע? אין עלי כרגע גרב מה הסרט האחרון שראיתם? הבורר מה הדבר האחרון שאכלתם? מז'אדרה מה הדבר הראשון שעליו אתם חושבים בבוקר? נס קפה מה אתם אוהבים לעשות בזמנכם הפנוי? כל מיני מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?לא היה מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא היה מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?לא זוכרת מה צבע העיניים שלכם? חומות ממי הודעה הראשונה בפלאפון שלך?מחברה ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא יש לך משקפים/עדשות? כן -משקפים-שמש ראייה מה העיר אותך היום?השמש היית בחו"ל? כן בפראג אחרי שסיימתי את הצבא מה המדינה האחרונה שביקרת בה? הלכת מכות? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? לא צרחת מפחד? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא בכית כשסיגי מתה?לא היית על במה? לא התעלמת ממישהו בכוונה?לא סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? ללללא רצית לצרוח ולא עשית את זה?לא הדבר הטוב שקרה לך החודש:קניתי בגד ים חדש הדבר הרע שקרה לך החודש: כמעט שברתי רגל מסר כל שהוא לאומה:תתעוררו

למעלה