חופששש גדול

בהביבו

New member
../images/Emo175.gif חופששש גדול../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo178.gif

;
אז איך עברה השנה? טוב.. זה שירשור לחופש הגדול, אז דברו חופשי, תפרקו לחצים ו.. המון הנאה

ייייייייייייששששששששששש נגמר

אני עולה למוגבר שנה הבאה ויש לי 90 במתמטיקה............ אנשים חופש נעים........ תלכי להרבה הופעות ותבלו, אבל אל תשכחו את הפורום המדהים הזה.............

סיונול

New member
יאאאאא מאאאןןן כיתה י' נגמרה!!!!

ונאמר אמן!!!!!!!!!!!!!!! יווווווווווו סוף סוף נגמר!!!! והכי טוב הוא שאני לא צריכה לחזור על כיתה י' שוב פעם!!!! וופי.....:) אז תהנו כולם!! וברור שנעשה מפגש בחופש אנחנו חייבים!!! ואם האיחוד הוא מ17 ומעלה אז נעשה את זה מתישהו אחר.. וזהו... יהיה חופש פאן פאן פאן!! יאאא מאןןןןןן

אחחח...

אנשימים ! סיימתי רישמית ת'בגרויות לשנה הזאת ואת היסטוריה לתמיד... והתעודה לא משנה לי בשיט... טוב...אז ממחר אני עולה לכיתה י"ב...כל מי שעולה לי"א שיהנה הקיץ כמה שהוא יכול ! כי זאת הכיתה הכי מסריחה שיש !!

לא יודע מה איתכם

אני לא כזה קופץ ושמח... השנה הייתי בכיתה ט' ושנה הבאה אני שוב בכיתה ט' וזה ממש לא נעים הנחמה היחידה שלי בחופש זה הופעת האיחוד

בהביבו

New member
וגם שיש לך את הפורום זה נחמה!

גדולה אפילו תרשה לי לציייןןןן
(-ף
ואני ממש מצטער אחי. נדבר באי סי קיו

סיונול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בהביבו

New member
אמן תחנקו? כלבים? את יותר

טיוב מכלבים? זונות? את לא עומדת ברח' $%34%REאעקר כל שני ושישי? אז למה רק אנחנו.. ? נצלי תהיתנצלות שלך ומיד! או ש .. אדאג שייפטרו אותך ממועצת הזקנים של השוק!

למעלה