חזרתי לסצנת הבלוגים !

L a b a m b a

New member
../images/Emo175.gif חזרתי לסצנת הבלוגים !

שלום, מה קורה אנשים יקרים? היום חזרתי מפסק-זמן שלקחתי מהבלוג שלי ולאחרונה חזרתי אליו. ראיתי הרבה בלוגרים שעמדו בכוח הזמן והמשיכו ודבקו בבלוגים שלהם ורשמתי להם
על ההתמדה (ריק והשרוט מהבולטים). אז אני שמחה מאוד לחזור , ונתראה בין לבין. אם אני כבר פה. וברשותיכם אעדכן אתכם קצת במה חדש בבלוג !
מעריב לנוער המליץ על הבלוג שלי בפעם השנייה - והרבה תודות להם !!!
עיצוב חדש ומתיחת פנים עצבנית לבלוג !!!
והכתבה הראשונה מאז החזרה היא - וויל פארל שולף "לונלי גירל" מהכובע. סיפורו של הקומיקאי וויל פארל (המוכר לנו בעיקר מSNL ומסרטי "בורקס" אמריקאים) שהעלה סרטון בן 2 דקות בו הוא פוגש את בעלת הבית שלו, ילדה בת שנתיים. הסרטון מצחיק בטירוף, הגולשים לא מפסיקים לפקוד ולראות. והעידכון המלא בבלוג שלי. http://blog.tapuz.co.il/lg15 תודה והרבה איחולים לבביים !

mary lou

New member
פעם שנייה?

קודם כל ברוכה הבאה. לגבי מעריב לנוער, תקני אותי אם אני טועה אבל... זו אותה המלצה פשוט בעריכה הרבה הרבה הרבה הרבההההה יותר אכזרית ולא בעיתון עצמו, אלא בעיתון הגמדי שמצורף אליו. לא?

mary lou

New member
כן...

האמת שראיתי את זה פעם אחת בדיוק, בגליון הראשון שלו, ככה שאני לא בדיוק מבינה בעצמי אבל לפי מה שזה היה אז זה מעין מעריב לנוער מוקטן שנקרא "רינגטון" ומצורף אחת לחודש לגליון הגדול. אין לי מושג מה מטרתו אבל הוא בערך בגודל של כף יד ומכיל הרבה מהתוכן של העיתון המקורי בצמצום. אם ההודעה הזו למשל היתה כתובה בעיתון, ב"רינגטון" הייתה מופיעה השורה הראשונה בלבד.

L a b a m b a

New member
למה אכזרי?

זה בספר שלי המלצה לכל דבר. וכן . זה בעיתון הגמדי שצורף אליו. העניין הוא שאין זה משנה איפה, אם זה במעריב לנוער, בתור זוכת תחרות ב-בלוג או סתם פרסומת הדדית ביני ובין עוד כמה בלוגרים שמחליפים פרסומות אני מאושרת עד השמיים.

mary lou

New member
העיקר שאת מאושרת :)

זה לא באמת אכזרי :) פשוט התכוונתי שמתוך ה150 מילים שנכתבות במקור העורך משאיר בערך שליש כלומר, חותכים הרבה בעריכת העיתון הגמדי הזה

למעלה