כיבוד ושתייה

Limbonic Art

New member
../images/Emo175.gifכיבוד ושתייה ../images/Emo212.gif

אז נותר לנו בדיוק עוד שבועיים עד למפגש שלנו (שזה זמן מכובד). הרוב החליט שרצוי לארגן שתייה לפחות ואולי גם כיבוד... אז מי מתנדב להביא מה? אני מזכירה שאנחנו לא ניהיה יותר מ- 5-7 אנשים (מה שאומר שלא צריך להגזים בלהביא יותר מידי דברים+ המפגש לא יהיה 10 שעות), לצערנו חלק גרים רחוק מידי, חלק עובדים בשישי גם וכו' אז לא כולם יגיעו (ו-2 מתוך ה-15 שפניתי עליהן לא ענו בכלל). לגבי ההתנדבות מי מביא מה... נגיד למישהו יש מלא כוסות חד פעמיות בבית ואין לו מה לעשות איתם - הוא יכול להתנדב להביא במקום שאחר יקנה (ושוב לא צריך להביא ,למען האמת, יותר מ-10 כוסות, זה יהיה מיותר להביא יותר) או נגיד מישהו רגיל לקנות איזה 6 בקבוקים של קולה אז יכול להביא 1 למפגש... כמובן לא חייבים
תגידו אתם מה נוח לכם. לדעתי, מה שצריך לארגן זה - 10 כוסות חד פעמיות, כמה צלחות חד פעמיות ליתר ביטחון, עוגת הבית או עוגיות כלשהן ומשהו כמו 2-3 בקבוקי שתייה (רק בבקשה לא רק קולה
) , כאשר כל אחד יכול לארגן לעצמו (אם הוא חושש שיהיה צמא עוד) בקבוק מים משלו. אם נראה לכם שצריך עוד משהו זה המקום להגיב (ובדרך לומר מה נוח לכם להביא).

Tristitia

New member
נו בשביל זה אתה פה

להזכיר מה חסר ברשימה. רק חבל שאתה לא בטוח בא

Limbonic Art

New member
עד כמה שידוע לי ותתקני אותי אם אני טועה

גם את לא בטוח מגיעה
הרשימה כרגע הולכת ככה: "המגיעות": אילינאזי-באה
P019 - באה
Limbonic art- באה
Xylophone -באה
ילדת הסוכר המרחף-באה
queen helen -באה
רשימת "אולי": Korpiklaani- אולי מגיע אם הסתדר לו עם העבודה
Gabriel1349- אולי מגיע. Avi1283- יש סיכוי קל שיגיע אם יוכל. אמינימי- סיכוי קל שיגיע. Tristitia- אולי. Grom18- אולי. אם כמה מרשימת ה"אולי" ישנו את דעתם, כמובן נקבל אותם בברכה גם בלי כלום, העיקר שיבואו וירגישו בנוח לבוא
לא מגיעים: e i t a n 1 2 3 -בחו"ל עד ה-1.8. אז לא מגיע
הדם שלי הוא ירוק- גר רחוק מידי
לא נורא אתם חלק מהפורום כל זאת,רק ממש ממש חבל שלא נראה אותכם
2 שהשתתפו עד לא מזמן בפורום ולא קיבלתי תשובה מהן
: Michali35 helana1202 שכחתי מישהו ולא הודעתי למישהו/י? כמו כן, אם יש כאן קוראים סמויים שרוצים להגיע , עדיף שיפנו למנהלת הפורום , אם במקרה יפנו אלי- אני בכל מקרה התייעץ איתה ...אז עדיף לפנות אליה ישירות
ויהיה במבה...אני אדאג לזה אישית- אם יהיה צורך

Xylophone

New member
יש לי מלא מלא מלא

כלים חד פעמים מכול סוג ומין. אני פשוט חייבת להיפתר מהם כי הם ממלאים מגרה שלמה בבית. אז אני מביאה כוסות (וצלחות אם צריך.... וכול השאר)

Xylophone

New member
ומסכימה עם הלא להביא

קולה
אני יביא סודה עם לימון. הרבה יותר טוב

Limbonic Art

New member
חכי את לא צריכה להביא את כל הבית לבד../images/Emo13.gif

כלים חד פעמים זה סבבה שתביאי כמה... אני למשל הייתי צריכה לקנות , אני לא מחזיקה בכלל בבית .... נראה לי ,אדאג למתוקים ואולי הבמבה גם..ככה דברים לא כבדים מידי -כי אני 40 דקות באוטובוס ובטח גם לא יהיה לי מקום לשבת ביום שישי !!!
מי מביא שתייה?
אני מזכירה שצריך לפחות 3 בקבוקים אז אפשר 1 קולה (גם אם אני ואת לא ניגע בזה
)

Xylophone

New member
אין לי שום בעיה להביא

גם כלים חד פעמים (הם הרי קלים) וגם בקבוק שתיה סודה עם לימון 1. אני משערת שאף אחד לא יביא את זה וזה הדבר הכמעט יחיד שאני אוהבת לשתות.

Limbonic Art

New member
טוב בסדר ...אבל רק כי צריך יותר מהמתוכנן../images/Emo13.gif

אז יש לנו כבר 3 בקבוקי שתייה. כלים חד פעמיים. למתוקים ולבמבה אני אדאג. חסר עוד 2-1 בקבוקי שתייה שזה הכי חשוב מהכל והיתר כבר יביאו
אם מישהו (יותר נכון לבנתיים - מישהי
) חושבת שיש עוד משהו שיהיה נחמד להביא אז שתביא (והפנייה יותר ליתר - לא אלייך )

אחלה

לדעתי צריך יותר בקבוקים מזה, כי קיץ ועדיף שיהיה עודף שתיה מחוסר שתיה. מה גם ששתיה זה משהו שבד"כ משום מה מחסלים הרבה יותר ממנה ממה ששיערנו. הכי גרוע, מישהו יקח כמה בקבוקים הביתה. אני אביא שני בקבוקי שתיה. אם לא יהיו עוד מביאי שתיה אביא גם את השאר.

queen helen

New member
גמ'ני גמ'ני

גם אני יכולה להביא שתיה (אם כי - אם נהיה 5 אנשים ו5 בקבוקי שתייה, לא נראה לי שיהיה צורך). בניתי על ליאורה שתביא עוגות, כבר חודשים שהיא בונה לי את התאבון, אבל גם במבה זה טוב. אני אוכל להביא עוגת הבית (או עוגות הבית) - יש טעם מועדף? בכל מקרה - כדאי להביא בשבילן גם צלחות חד פעמיות, אם יש עם זה בעיה, אז אני אביא. אם מישהוא אחר מביא עוגה, אני אוכל להביא איזהשהוא פרי במקום. יש העדפות? ואם איתן בחו"ל, למה לא לדחות את המפגש בשבועיים שגם הוא יבוא? בסוף זה באמת נראה כמו מפגש בנות.
(לא שיש בזה משהוא רע...)

Limbonic Art

New member
6 ליתר דיוק../images/Emo6.gif

אני גם חושבת ש-5 זה הרבה...אבל אם רוצים 5 -שיהיה 5 בקבוקים
אני מביאה גם במבה ועוד כמה שטויות , עוגה בטוח אני מביאה רק שהפעם "עוגת הבית". אם זה היה חורף הייתי יכולה באמת לאפות עוגה בלי לדאוג שלא ישאר ממנה כלום עד שאגיע ויתחיל המפגש
אולי אכין עוגיות - זה תמיד בסדר...אם לא , כבר אקנה הכל
אז את תביאי שתייה- ויש לנו כבר 4 בקבוקים...זה לא מספיק? כלים חד פעמיים Xylophone מביאה זה בסדר
אם יש עוד משהו שאת חושבת להביא את יכולה להביא בלי קשר...אבל לא נראה לי יש צורך- כי בכל זאת ..זה לא שאנחנו עושים פיקניק ל-6 בנות
(אם יש לאלה שמגיעים בקשות מיוחדות לכיבוד- אז להתחיל לדבר ונארגן ביחד הכל
) לגבי הבנים בפורום שלנו- הם בעייתיים משהו.. מצד אחד מפגש בנות, מצד שני כשכולם אומרים אולי (וגם איתן אמר אולי אגב עוד לפני שקבענו תאריך) אז זה גם קצת מביך לבוא למפגש בנות כשאותו מישהו יהיה איש ממין זכר יחיד
מה שלא יהיה- אם המפגש יהיה נחמד והכל יילך בסדר (מה שאמור לקרות) נעשה עוד מפגשים- אז אלה שלא מגיעים הפעם , תיהיה להם עוד הזדמנות ככל הנראה- תלוי בכולנו למעשה

korpiklaani

New member
7 אולי ../images/Emo123.gif

לא איכפת לי להיות ממין זכר יחיד במפגש, כל עוד את שם
ואולי גם גבריאל בא ואולי עוד מישהו[ים] יעשה הפתעה ויגיע באמת. הבעיה שוב המנהלים המכוערים שלי
<ככה זה שלא מזמן הייתי בחופשת מחלה יחסית ארוכה ,עכשיו עושים בעיות עם חופשה במיוחד בימי שישי שאף אחד לא מאוד רוצה לעבוד> אם אני בא- את תגידי לי מה חסר ואני יביא איתי <גם אם לא תגידי לי מה להביא אני יביא
כבר לבד אראה אם נראה לי חסר משהו>.

queen helen

New member
מותר דיאט קולה?

או שמישהוא מטיל וטו? בכל מקרה - אולי אביא משהוא בנוסף. אני אוהבת פיקניקים!

Limbonic Art

New member
עדיין זה לא לעינין שמישהו אחד יביא את כל הבית

עם מכונית ובלי מכונית. והנה, נראה לי, הכל כבר מאורגן ולא חסר משהו. אז נסתפק ב-2 מהצד שלך

למעלה