לוח מודעות

davidmal

New member
פיצויי פיטורין בתלוש משכורת?????

האם ללא הסכמה מפורשת של העובד יכול המעסיק לשלם לעובד כל חודש חלק מפיצויי הפיטורין ? אבקש לקבל הפניה לתקדים משפטי (פס"ד ) או חוק האוסר לשלם פיצויי פיטורין בתוך המשכורת של העובד ללא הסכמה מפורשת של העובד או שאינו מחשיב תשלום זה כפיצויי פיטורין.

eranmc

New member
שאלה

שלום, הוריי התגרשו בשנת 90. אמא שלי נאלצה (עקב המקום הערור הנקרא "רבנות") לוותר על הבית (שהן רכשו ביחד) ולזכות בבנה היחיד (בי). אבא שלי הביא ילד נוסף מחברה שלו, הילד לא רשום בת"ז כילדו. אבא שלי חי עם החברה כמה שנים בביתו (זה שקנה עם אמי) ואז עבר לבית שהחברה השכירה באילת. הם נפרדו וכביכול הוא רוצה שאני ואמי נחזור לביתו (השומם מרהיטים חוץ מארון וכמה מזרונים {אני מדגיש רק אלה}). בעיה נוספת היא שהוא לא משלם מזונות למדינה כבר שנים והוא חייב המון כסף. אבא שלו (סבא שלי) משלם לו את המשכנתא על הדירה (שרכש עם אמי). רציתי לשאול מישהו שמבין בלבד מה עלינו לציין שלא יגרום לעיקול רהיטנו ובכלל להטיבנו בהסכם שהוריי יעשו אצל עו"ד ביום ראשון. בברכה, ערן

דרוש עורך דין שאפתן עם ראש גדול לעב

לחברת אינטרנט המפתחת מייזם בתחום ההגירה דרוש עורך דין, אפשרות לא נסיון. המשרד ממוקם בנתניה. לפרטים נוספים: [email protected] 09-8871988 058-400501 העבודה מיועדת לגברים ונשים.

../images/Emo175.gif לוח מודעות ../images/Emo176.gif

אני משרשר לכאן כמה מודעות וכמה דברים שהגיעו לפורום כנראה בטעות. למי שעדיין לא יודע, אבל מוכן לקרוא כמה מילים: זהוא פורום שעוסק במשפט האינטרנט וההיי - טק ולא פורום בו דנים בכל עניין משפטי שעולה על רוחנו. בוודאי שהוא גם אינו פורום תלונות וקיטורים וגם לא פורום ביקורת אתרים. תקדישו לעניין בבקשה עוד דקה ותחפשו את הפורומים המתאימים, כולם קיימים.

ל- computerman../images/Emo31.gif

כנראה טעית בפורום, פורום זה אינו פורום ביקורת אתרים. כל הודעה בסגנון: "כנסו ותגידו מה דעתכם" נמחקת כאן.

R o n y

New member
עזרה דחופה

שלום הבעיה שלי היא מורכבת ואני מנסה לעזור לחבר לפני כחצי שנה עוד לפני גיוסו בהיותו בן 18.5 נתפס בבדיקה שגרתית של משטרת תנועה, ועליו סיגריה אחת עם סם קל מסוד קנאבס. נלקחו פרטיו והעניין עבר. עכשיו לאחר כחצי שנה קיבל בדואר הזנה לדין מבית משפט על אחזקת קנאבס במשקל של 2.55 גרם. היום הוא אינו משתמש יותר בסם, הוא התגייס לצבא והיום הוא חייל ביחידה קרבית. שאלתי, מה הדין הקבוע בחוק והעונשים הצפויים לו, האם היותו חייל כעת משנה את העניין (מבחינת משטרה צבאית) האם ישנה אפשרות של הרשעה ללא פתיחת תיק פללי? שהרי הוא חייל ביחידה קרבית עם רצון להגיע רחוק ותיק פללי יגרום לו נזק רב. והאם כדאי להצטייד בעו"ד טוב למרות שהעובדות ידועות את עזרתכם בבקשה למי שיודע תשובות תודה

זה לא הפורום המתאים

שוב אני מסביר בפעם ה 50 פורום זה עוסק במשפט האינטרנט וההיי טק ולא בכל סוגיה משפטית שבעולם. יש בפורום פורומים משפטיים נוספים: פורום חוק ומשפט פורום יעוץ משפטי (משום מה מסווג באשכול אילת) ופורום דיני משפחה וירושה באשכול משפחה.

למעלה