מיילי:"אשמור את בתוליי עד שאתחתן"

morosh1234

New member
../images/Emo175.gifמיילי:"אשמור את בתוליי עד שאתחתן"

http://www.showbizspy.com/article/185302/miley-cyrus-swears-off-sex מה אתם חושבים?

morosh1234

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gifבאמת? אופס חח

קראתי איפשהו שהיא אמרה שהיא תשמור עד גיל 18, אבל לא עד החתונה..

LittleFairy

New member
אני מאוד בעד אבל לדעתי היא תישבר

רוב הכוכבים של דיסני יצאו בהצהרה כזו אבל אני לא בטוחה שהם יעמדו בה. לצערי כבר לא מתייחסים לנושא הזה כמו שהתייחסו אליו פעם, ואני לא בטוחה שיהיה לה קל למצוא מישהו שיחכה לה, אבל אני מאוד מאוד מקווה שהיא תקיים את ההבטחה שלה:) הלוואי שהיו יותר דעות כאלה בארץ שלנו..

../images/Emo45.gif קל מאוד להגיד את זה בגיל 16,17..

בגיל 18-19 הלחץ רק הופך גדול יותר והרבה נשברים. אני מאוד מקווה שהיא לא תהיה מאלו שישברו

כדאי שהוא יחכה לה ולא ילחיץ אותה...

כי אם בילי ריי יישמע שהיה משהו לא במקום...אני לא רוצה לחשוב איזה שיטות יש להם שם בדרום לטפל בבנים שעברו את הגבול

shai6333

New member
אני לא ממש זוכר מי אז אולי?

אני לא ממש זוכר מי אולי תזכורת קטנה?

חחח ברור....../images/Emo6.gif

סורי שאני מזלזל,אבל אם לבני נוער "רגילים" קשה לשמור על עצמם בקטע הזה,תחשבו כמה קשה יהיה למתבגרת שחייה בהוליווד ובתעשיית הבידור מלאות הפיתויים והגירויים?. חבל שהיא יוצאת בהצהרות כאלה מטופשות. למה כל הזמן מציגים את זה באור רע? - אין שום דבר רע בקיום יחסי מין בריאים שנובעים מהסכמת שני הצדדים ומתוך רצון טהור ואמיתי,וכמובן כשעשייתם אינה מהווה עבירה על החוק בשום צורה. למרות שאני מבין אותה,בגיל 16 עוד חולמים על סקס עם האהבה הראשונה,משהו תמים ויפה,אבל כשמתבגרים מבינים שזה לא בטוח שככה הדברים ילכו.

אני אישית מסכימה איתך מאוד

אין בזהע שום דבר פסול כל עוד זה נעשה בצורה חוקית ומתוך רצון של שני הצדדים. הבעיה היא שבעיני המבוגרים ובעיקר בהוליווד זה לא נראה יפה לעין. המקרה של ג'יימי לין ספירס,למשל,עורר בזמנו בלגן לא קטן. יש הורים שלא היו שמחים לשמוע את זה וזה גרם להם לפקפק בג'יימי לין,אני אתפלא אם יש לה מעריצות או מעריצים היום, אז כנראה שמיילי מעדיפה לצאת בהצהרות כאלו (ואולי גם לעמוד בהן,את זה רק הזמן יוכל להגיד) להרגיע את ההורים ולשמור את קהל המעריצים שלה קרוב,לפחות לתקופה הקרובה.

Nemoooooo

New member
אם הייתי משחק בסרט עם השחקן שהיא שיחקה איתו

לא הייתי יוצא בהכרזה כזו! ממש להפך!

Nemoooooo

New member
חחח אני בן...וכבר שמתי לב יותר מפעם אחת

לחוסר תשומת הלב שלה לכמה דברים שקשה ממש להתעלם מהם~!

Nemoooooo

New member
הרשה לי להתווכח! אבל all in all לא הייתי

מתנגד לאף אחד משניהם!

למעלה