מסדר נוכחות מאי

inbal287

New member
../images/Emo175.gifמסדר נוכחות מאי../images/Emo175.gif

שם:
תאריך לידה:
איפה אתם גרים:
כמה זמן אתם בפורום:
על מה אתם מנגנים וכמה זמן?
חברים בהרכב כלשהו [אם כן אז פרטו וכאלה
]?
שיר אהוב בכללי:
מה אתם שומעים עכשיו?
מסן/אייסי:
דירוג לפורום 1-10:
הצעות לשיפור?
עוד משו שבא לכם להגיד?
ותמונה
!
שיהיה לכולם חודש מעולה ובהצלחה בכל המתכונות והבגרויות
[נתראה אחרי שיחזירו לנו את החיים
]

פעם ראשונה בשבילי....

שם: אורי - עם שורוק לא חולם... תאריך לידה: 12.10.83 איפה אתם גרים: חיפה כמה זמן אתם בפורום: דיי חדש....חודשיים שלושה....on & off על מה אתם מנגנים וכמה זמן? כלי עיקרי - גיטרה קלאסית - 11 שנה, פסנתר - מגיל שש, חצוצרה - למרות שלא יצא לי בזמן האחרון, תופים - רק התחלתי... חברים בהרכב כלשהו [אם כן אז פרטו וכאלה]? צריך להגדיר הרכב - כרגע אני הנגן היחידי..אבל אני וחברה שלי (זמרת מדהימה) כולבים ויוצרים ביחד. שיר אהוב בכללי: how to disappear completely - radiohead מה אתם שומעים עכשיו? David bowie -lady stardust דירוג לפורום 1-10: לא יודע - על בסיס מה מדרגים בדיוק? הצעות לשיפור? לאכול יותר סיבים.... עוד משו שבא לכם להגיד? גלדיולות....מי צריך אותן בכלל?

מרי לי

New member
לי אין בגרויות ../images/Emo3.gif

שם: מריה תאריך לידה: 12/12/84 איפה אתם גרים: חיפה כרגע כמה זמן אתם בפורום: ...לא חשבתי על זה אפילו......
על מה אתם מנגנים וכמה זמן? אני זמרת מאז שאני זוכרת את עצמי, ומנגנת על פסנתר מגיל 5 או 6, וגיטרה מגיל 16 חברים בהרכב כלשהו [אם כן אז פרטו וכאלה]? כרגע לא, למרות שתיכף יהיו לי הרבה שיתופי פעולה במסגרת הלימודים (אני מקווה) שיר אהוב בכללי: LE BLUES DU BUSINESSMAN מה אתם שומעים עכשיו? PHIL KEAGGY...... הקישור למעלה בפינה שלנו מסן/אייסי: במסרים דירוג לפורום 1-10: 9 עם עוד אחוז אחד לשיפור הצעות לשיפור? אין הצעות, רק שנעשה כל מה שיש לנו השראה אליו גם במוזיקה וגם בפורום עוד משו שבא לכם להגיד? בפורום השני שאני מנהלת אנחנו מתאבלים על מותו של זמר, זוכה הסטאר אקאדמי, (כמו אמריקן איידול אבל צרפתי) שנפטר שלשום מסיסטיק פיברוזיס בגיל 23
החיים יקרים..... ותמונה!

על זה עוד לא שמעתי.

זמר חולה סיסטיק פיברוזיס.... להצליח לשיר כאשר הראות שלך יוצרות ליחה על בסיס קבוע...מדהים....

itoosh2

New member
שוקי...

שם: איתוש תאריך לידה: 1.6.91 איפה אתם גרים: רעננה כמה זמן אתם בפורום: מאז שהוקם על מה אתם מנגנים וכמה זמן? גיטרה - שנתיים וחצי, תופים - שנתיים, שירה - חצי שנה, יודע קצת פסנתר... חברים בהרכב כלשהו [אם כן אז פרטו וכאלה]? חבר בהרכב רוק קליל רק בתור סולן... בשלבי הקמה של הרכב בשביל לנגן חומרים שלי... שיר אהוב בכללי: יש לי רק כרגע... רונה קינן - עיניים זרות מה אתם שומעים עכשיו? את אותו השיר... מסן/אייסי: תבקשו ואני אשמח לתת לכם... דירוג לפורום 1-10: 8 וחצי הצעות לשיפור? יותר חיים... אבל זה נוגע לכולם... גם לי ת'אמת.... עוד משו שבא לכם להגיד? כל כך אשמח שיגיע כבר סוף החודש... אז יש תקופה נפלאה
ותמונה! הנה אני וחברה שלי... בסוף החודש הזה נהיה שנה יחד...

מרי לי

New member
למה שניכם כאלה עצובים ../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif

אתם נראים זוג ממש חמוד

Hitori350

New member
00

יש לי לנו יום-הולדת באותו תאריך 3= הראשון ליוני, רק שאני ב-93' ואת ב-91'

itoosh2

New member
מגניב ביותר...

אחלה תאריך... אני אוהב אותו... יש לי 5 חמישה חברים שמתחלקים בתאריכים 30 במאי וה2 ביוני ושום חבר ב1...

god knows why

New member
פעם ראשונה גם בשבילי=]

שם: אליה תאריך לידה: 4.1.92 גרה בחור מנגנת פסנתר 10 שנים, שרה חמש חברה בסוג של להקה, לא משהו מעניין שיר אהוב - כרגע גאוינג אנדר של אוונסנס
אבל זה משתנה וכנובע מכך - שומעת כרגע גאוינג אנדר^__^ מסן/אייסי - לא נותנת מחשש שאנשים יזהו אותי פה בכינוי הזה דירוג לפורום - אמ. לא יודעת, 7? 8? הצעות לשיפור - טוב, לא יודעת, אז 10
עוד משהו שבא לי להגיד... אין, מקווה להצליח להתמיד בפורום הזה, כי תכלס אני די מוזיקאית. לא?>< אין לי תמונה וגם לא בגרויות, אני טטניקית=]

מרי לי

New member
חח חמודה ../images/Emo13.gif

כל מחשבה שעולה לך לגבי מוזיקה, או שיר או כל דבר את מוזמנת לפתוח דיון חדש ככה תוכלי להתמיד יותר בפורום, ולזה אנחנו שואפים שכל פעם יתפתחו פה דיונים מעניינים (אני מציעה את זה לכל אחד, לא רק לך) ואת די הרבה מוזיקאית
מריה

רייל

New member
אומרים שאנחנו פשוט מזדקנים.

שם: ריילי. תאריך לידה: 3.3.1990 איפה אתם גרים: יישוב באיזור השרון. כמה זמן אתם בפורום: מאז שהוא הוקם. על מה אתם מנגנים וכמה זמן? אני שרה. חברים בהרכב כלשהו [אם כן אז פרטו וכאלה]? לא, אבל הייתי רוצה. שיר אהוב בכללי: יש יותר מדי. מה אתם שומעים עכשיו? את הדיסק 'זמנים מוזרים' של המכשפות. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד? בא לי סושי. ותמונה!

CrazyDude2

New member
חודשיים לא הייתי פה!! .. חזרתי.. ../images/Emo168.gif

שם: עמי תאריך לידה: 23.6.88 איפה אתם גרים: הוד השרוןן כמה זמן אתם בפורום: מממממ......9 חודשים בלי עם הפסקה של חודש - חודשיים באמצע.... על מה אתם מנגנים וכמה זמן? גיטרה - 7 שנים....קלידים מגיל 5...... ! :] חברים בהרכב כלשהו [אם כן אז פרטו וכאלה]? חנות פתוחה! - אפשר להכנס לאתר שלנו (www.hanut-ptuha.10x.co.il) - אפשר גם לרשום ב YOUTUBE 'חנות פתוחה' או בגוגל... שיר אהוב בכללי: וואו יש מלא........... מה אתם שומעים עכשיו? כלום.... =\ מסן/אייסי: 112321944 .. מסנג'ר: [email protected] .. כולם מוזמנים! דירוג לפורום 1-10: 10 הצעות לשיפור? -- עוד משו שבא לכם להגיד? איזה חודש לא הייתי פה בגלל הצבא לא היה לי זמן ... אבל אני יומיות עכשיו ..אז אני אהיה פה יותר..

Yoko Nakajima

New member
מתפקדת ^^

שם: לירן תאריך לידה: 6.7.90 איפה אתם גרים: מרכז כמה זמן אתם בפורום: הממ, מאז שהוא נוצר בערך... על מה אתם מנגנים וכמה זמן? מגיל 7 על קלידים, עוד כמה חדשים של ללמד את עצמי על גיטרה, וגם בעברי ניגנתי על חלילית ואני די מנסה לחזור לזה XD אה, ואני שרה ^^ חברים בהרכב כלשהו [אם כן אז פרטו וכאלה]? בהרכב עם עוד שני חברים, בינתיים עושים חזרות פעם ב ומחכים לסוף תקופת הבגרויות כדי להתחיל לעבוד ברצינות =] שיר אהוב בכללי: iris, ועוד כמה שירים של אוונסנס וברייקינג בנג'מין מה אתם שומעים עכשיו? את השקט [אימא ואבא לא אוהבים את המוסיקה שלי
] מסן/אייסי: במסרים.. דירוג לפורום 1-10: 8 וחצי הצעות לשיפור? לאדעת עוד משו שבא לכם להגיד? ותמונה!

sonic15

New member
בואנ אחותי יש לך יום הולדת יום אחריי אני ב5

שם: עומרי תאריך לידה:5.7.91 איפה אתם גרים: מרכז כמה זמן אתם בפורום:רק היום רק היום על מה אתם מנגנים וכמה זמן?לא מנגן אבל רוצה להקים להקת פופ סגנון אס קלאב 8 ה=מ=ד=ה=י=מ=י=ם חברים בהרכב כלשהורוצה להקים להקת פופ ישראלית שיר אהוב בכללי:סורי שי מלא@_@ מה אתם שומעים עכשיו?:Fool No More - S Club 8 מסן/אייסי: במסרים..:מי שיבקש יקבל^_^ דירוג לפורום 1-10:אתם..........10 הצעות לשיפור? לפתוח פינת עזרה מישהוא כתב שיר אבל זה לא נשמע כל כך בסגנון שהוא רוצה(לדוגמא אני כתבתי שיריי פופ ולא ידוע עם זה פופ כל כך) אז שמישהוא שיודע לשכתב טוב למשל בסגנון פופ ידבר איתי ויעזור לי שלכתב תשירים ולסיים אותם וכמובן יקבל קרדיט מישהוא לא ידוע כל כך להחין או לעשות מזויקת רקע-שעלייה שרים שתיר שיבקש עזרה ויעזרו לו באותו היום שכולנו נעזור לכולנו"^_^" עוד משו שבא לכם להגיד? מישהוא מתכוון לעזור לי לשכתב תשירים ולהקליט לחנים? אגב איזה מקירופון כדאי לי לקנות שיקליט נורמלי?

פעם ראשונה מתפקד!

שם: תאריך לידה: 4.2.21985 איפה אתם גרים: ירושלים ב"ה בקרוב תל אביב כמה זמן אתם בפורום: אממ חודש..? על מה אתם מנגנים וכמה זמן? חודש, על גיטרה ואורגן.. חברים בהרכב כלשהו [אם כן אז פרטו וכאלה]? לא נשמותתתתתת שיר אהוב בכללי: לתת בועז שרעבי מה אתם שומעים עכשיו? אותי מקליד :X מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: 10 :) הצעות לשיפור? עוד משו שבא לכם להגיד? נושם חי ואוכל מוזיקה ותמונה! הנה

למעלה