מפגש הפורום הראשון

מיצי007

New member
../images/Emo175.gifמפגש הפורום הראשון

הסרט של אדוארד האחרון והעדכני ביותר(עד כמה שאפשר,כי כמובן שבארצות הברית הוא יצא לפני חצי שנה) יוצא אצלנו בארץ השבוע בתאריך ה-4.9.03 לאחר דחייה של פעמיים בתאריך היציאה(שכבר עוד חודשיים זה יצא לדיוידי). בכל מקרה,לא שאני ממורמרת או משהו
. רציתי לעשות מפגש פורום ראשון לפורום המקסים הזה,לפורום עם האנשים החמודים ביותר
בקהילות תפוז
. מה אתם אומרים
חשבתי על התאריך 9.9.03 בסינמה סיטי כי זה נראה לי תאריך מגניב ומקום מעולה לעשות את המפגש. שרשרו את הצעותיכם להודעה הזאת,כל הצעה תתקבל בברכה. אני מקווה שתהיה היענות מלאה ושכל חברות הפורום יבואו(כי אין כל כך בנים...ממממ מעניין למה
). תודה
שלכן,מיצי007
מבטיחה לכן שיהיה כיף

*superstar*

New member
וואלה בכיף!!!!

אני אבוא.. ואני אנסה לגרום לענבר לבוא! ויש לייומולדת יום רביעייייייייי!!!!!! יום לפני שהסרט יוצא:) *דיד*

little girl

New member
סה סה סה

אנסה סה סה *רוקדת את הבוגי* דברו איתי בשבוע של זה.

*superstar*

New member
../images/Emo41.gifמקפיצההההההה!!!!!!!../images/Emo41.gif

אנשים!!! תבואו למפגשששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *דיד*

מיציק למה דווקא סינמה סיטי???????

לי אישית יותר נוח בעזריאלי כי לסינמה סיטי קשה להגיע וקשה גם לחזור משם...(אני אשדודית)

מיצי007

New member
כי סינמה סיטי זה ממש מקום מגניב....

תראי,אם תרצי- בדרך חזרה הבייתה אני אוכל להקפיץ אותך לעזריאלי כדי לתפוס אוטובוס או מה שזה לא יהיה. חשבתי פשוט שסינמה סיטי זה הרבה יותר מגניב כי זה מקום שיש בו רק סרטים. מקום ענק ומרווח(הרבה מקום לרגליים) ומה גם שתמיד כל המפגשים של תפוז נערכים בעזריאלי וזה מתחיל להיות מאוס כזה המקום. נראה לי פשוט מגניב לעשות את המפגש שם-אבל אם ממש ממש לא נוח לך,אז נראה מה נוכל לעשות

מאוס מאוס אבל מקום מרכזי...

האמת היא שאין לי שמץ איך אני מגיעה וחוזרת מסינמה סיטי (אולי עובר משם אוטובוס לתחנה מרכזית בת"א?) טוב נראה איך זה מתאים לשאר חברי הפורום ......

מיצי007

New member
תבררי אולי את יכולה להגיע לאיזשהו

מקום קרוב לשם ותוכלי לקחת מונית שירות תאמיני לי-שגם אנשים מאשדוד מצליחים להגיע. תראי,אם באמת לא יהיה לך נוח אז נעביר(למרות שחבל) את המיקום כדי שתוכלי לבוא. אני לא רוצה שלא תבואי
וחוצ ממך,מי עוד בא
יאללה
שרשרו תגובות והצעות.

*superstar*

New member
עזיראלי באמת נמאס...

והסינמה סיטי פשוט מקום גדוווווווווול!!!!!!! איזה יופי של מקום... אני יכולה לגור שם:) *דיד* (וכן.. אני באה למפגש..:)

painapple

New member
איפה זה?! ואיל אני מגיעה לשם?

ולשאר שביניכם, זאת אני, החלפתי ניק. ענבר=אני.

painapple

New member
איפה זה?! ואיך אני מגיעה לשם?

ולשאר שביניכם, זאת אני, החלפתי ניק. ענבר=אני.

למעלה