../images/Emo175.gifמקפליי במגזין SUGARשל אוגוסט../images/Emo175.gif
אוקיי מקפליי הוםיעו במגזין "סוכר" של אוגוסט שזה מגזין של סלב. בקיצור..הנה הכתבה.[היא באנגלית]. ובגלל שאני עצלנית וממהרת אין לי כוח לפרש אותה,מה שאני יודעת זה שהם ממש טיפשים המגזין הזה חח.. ויש תמונה שהתלוותה לזה.ובה דני נראה מחטט באף במשחק כדורגל.
קטע על הכתבה הזאת: Theres few McFly things inside that you could find out such as in 'Gross Boys Alert' article, there's a pic of Danny Jones playing football with the caption, 'Danny Jones| picks the winning team - amongst other things...' because he's picking his nose. At least he's using his pinky and a pic of Tom Fletcher shoving a slice of Pizza in his mouth with it saying 'Fellow McFly lad Tom Fletcher forgets his table manners'. Check it out the scan article of Danny below. Enjoy and credit to Hannah from Mcfly official board. התמונה:[אני חושבת שהיא סרוקה,אז שמתי אותה בקישור] http://img159.imageshack.us/img159/9250/dansn3fz8.jpg
אוקיי מקפליי הוםיעו במגזין "סוכר" של אוגוסט שזה מגזין של סלב. בקיצור..הנה הכתבה.[היא באנגלית]. ובגלל שאני עצלנית וממהרת אין לי כוח לפרש אותה,מה שאני יודעת זה שהם ממש טיפשים המגזין הזה חח.. ויש תמונה שהתלוותה לזה.ובה דני נראה מחטט באף במשחק כדורגל.