מקפליי במגזין SUGARשל אוגוסט

butbut

New member
../images/Emo175.gifמקפליי במגזין SUGARשל אוגוסט../images/Emo175.gif

אוקיי מקפליי הוםיעו במגזין "סוכר" של אוגוסט שזה מגזין של סלב. בקיצור..הנה הכתבה.[היא באנגלית]. ובגלל שאני עצלנית וממהרת אין לי כוח לפרש אותה,מה שאני יודעת זה שהם ממש טיפשים המגזין הזה חח.. ויש תמונה שהתלוותה לזה.ובה דני נראה מחטט באף במשחק כדורגל.
קטע על הכתבה הזאת: Theres few McFly things inside that you could find out such as in 'Gross Boys Alert' article, there's a pic of Danny Jones playing football with the caption, 'Danny Jones| picks the winning team - amongst other things...' because he's picking his nose. At least he's using his pinky and a pic of Tom Fletcher shoving a slice of Pizza in his mouth with it saying 'Fellow McFly lad Tom Fletcher forgets his table manners'. Check it out the scan article of Danny below. Enjoy and credit to Hannah from Mcfly official board. התמונה:[אני חושבת שהיא סרוקה,אז שמתי אותה בקישור] http://img159.imageshack.us/img159/9250/dansn3fz8.jpg

kelly7i

New member
אוי אוי אוי!

חח אז יש לך טעויות כאלה קטנות, תאמיני לי מתקנים אותם בראש גם בלי התיקנוים שלך
חחח ולפעמים לא שמים לב אליהם עד שאת קופצתP:

YuvalJones

New member
איי איי מי ישמע באמת!

כאילו שהם לא הכניסו ת'אצבע שלהם לאף כי גירד להם אומשו ><" העיתונאים האלה רק מחפשים את השלילי שבכל בנאדם. שגם זה לא בטוח שלילי, זה רק מה שהם תופסים בתמונה ומקצינים עוד יותר.

The Psycho Girl

New member
אני חושבת שהוא בכלל לא חיטט באף

אלא רצה לעשות כמו מיני מי וד"ר איוול באוסטין פווארס שם את הזרת בצד של הפה חח העיתונים האלה מעוותים הכל

איזה נסחפים....

כאילו, בסדר אז חיטט באף... זה היה לפני עשרים שנה בערך, חחחחחחח זה כ"כ ישן....

kelly7i

New member
חח

זה תמונה לא בדיוק חדשה של דני, לפי השיער, רק עכשיו ניזכרו בה? וחוץ מזה כמו שהם כתבו שטום דחף פיצה לפה שלו ואמר שהוא שכח נימוסי שולחן או משו כזה כאילו למה הם מצפים, הם משגעים להם תשכל שם אז טום עושה להם דווקא כזה דוחף פיצה לפה להראות לכל העולם יו בא לי פיצה עכשיו..

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gifיש עוד חדשות../images/Emo27.gif

ב-"Lad Mag" יש תמונה של דאגי ורשימה של 7 בנים והוא נבחר גם, כאחד מהסקסים של הקיץ. וכתוב עליו:
Dougie Poynter Age: 19 Job: McFly bassist Why you voted for him: He's in a band, he's got cute tats, he looks a bit naughty... we like!​
דאגי פוינטר: גיל:19 עבודה:באסיסט במקפליי למה להצביע לו: הוא בלהקה, יש לו קעקועים חמודים, הוא נראה קצת שובב[קצת?? חחח]...אנחנו אוהבים!
ויש את הפוסטר הזה במגזין, שהוא נראה כ"כ טוב

just Kaya

New member
אמג!

אני יכלתי לקנות את זה ולא ידעתי שדאגי שם! :'( כמעט קניתי!!! :'''''''''(

DoLi it is Me

New member
אעאעאע

זה או שהמזגן לא פועל טוב או שדאגי יותר מדיייייייייייייייי חתיךךךךךךךךךךךךךךךך

just chenis

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יא גאד.. אין עליו.. מכירה-אבל עליו אני אשמח להסתכל שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ועוד פעם

Lex 1

New member
אחח מדהים ../images/Emo99.gif

אממממ.. זה מקומות או סתם 7 בנים שנבחרו? **מסוקרנת** וממתי המגזין/ירחון/עיתון [פחחחח]?

DoLi it is Me

New member
את בטוחה שזה עיתון סלבס

או העיתון שמיועד למלכת אנגליה O.O איזה הגזמהההXDDD יאלה הם צעירים!!!

מאיושSP

New member
איזה מגזימנים. ../images/Emo69.gif

מי יישמע, אני שונאת שכותבים את הדברים הכי מטומטמים בעיתונים כאלה.

למעלה