סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo175.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo180.gif

ראוודה מורכוס מעמותת "אסוואת" תתארח מחר בפורום ערבים ותענה לשאלות הגולשים. שרשרו את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=45294
חגיגה לאוהבי הזמר היווני שני ענקי הזמר היווני זאפיריס מילאס וסטליוס דיוניסיו יגיעו לישראל לשתי הופעות באמפי פארק רעננה. תפוז אנשים מחלקים שלושה כרטיסים זוגיים. רוצים לזכות? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=45663

TheWhiteTigris

New member
חבוב יש תור ../images/Emo11.gif

(נדמה לי שנוי הצליחה להדחף לראש התור...)

idodo cohen

New member
../images/Emo7.gif

אבל........ אני ממש ממש ממש ממש פעיל כאן!!!!! תשים לב כמה דברים טובים העליתי במעט הזמן שאני פה. אם כי להיות אדום עם נוי זה גם כבוד

ע ל ו מ ה

New member
אולי תתחילו לספק סטטיסטיקות...

כמה שאלות לדיון כל אחד יזם
כמה תשובות משמעותיות כל אחד נתן
ואני תוהה אם צריך או לא צריך להוריד מזה את כמות ההודעות ההיתוליות שכל אחד הוסיף
.
נוי בטוח מובילה במספר ההודעות בכלל (לפחות עליכם). אבל אפילו לי יש יותר הודעות מלכם
.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאם זה ככה

יש לי 0. לא פתחתי שום דיון
בואו נחזור לשיטה ההיא לפי הכמות הכללית וזהו?

idodo cohen

New member
אני לא פה בשביל אדום

אני לא מתכוון לעשות תחרות עם אף אחד.... אם בא לכם לספור הודעות אתם מוזמנים, אני לא אפתח דיונים אם הם לא נראים לי חשובים או משהו. ואת אכן עושה הרבה וכל הכבוד לך
.

נא להפנות נושאים הקשורים לניהול

הפורום למסרים. אני לא מתכוון לדון על כך בפורום עצמו בשום אופן.

TheWhiteTigris

New member
פה לא צוחקים!!! ../images/Emo195.gif

חוצפן, אתה צוחק לו באמצע המסדר? אני אעלה אותך למשפט!!!

TheWhiteTigris

New member
אתה צעיר ../images/Emo195.gif

צריך לחנך אתכם הצעירים. מה זה?! איפה קיבלתם חינוך?!
(הכל בצחוק, שלא תיקח קשה...)

הבהרה

זה לא משנה אם הבקשה הייתה מתאימה - כמו כל בקשה, טענה או משהו אחר שקשור לניהול הפורום, אני אבקש לכתוב לי עליו באימייל או במסרים. לא צריך להתעצבן או לקחת את זה אישית
למעשה, לא התייחסתי לתוכן הבקשה\טענה - ברגע שאני רואה שזה קשור לניהול, כל אחד יקבל הודעה כזו. כמובן, כל מקרה לגופו, ותמיד יש יוצאי דופן - אבל זה הנוהל שלי בעיקרון. יש נושאים שאני פשוט מעדיף לא לדון עליהם על גבי הפורום, אני מקווה שזה מקובל עליך

למעלה