סופ"ש ב-
אנשים

../images/Emo175.gif סופ"ש ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo199.gif

94.7 - "הגל השקט" של רדיו אמצע הדרך רדיו אמצע הדרך מפעיל בתדר 94.7 "גל שקט" לטובת תושבי האיזור. "הגל השקט" נותן התרעה על אזעקה ומופעל מדרום לחיפה, בין עתלית לחדרה וכולל את זכרון יעקב, בנימינה, חוף הכרמל, מועצה אזורית מנשה, פרדס חנה, אור עקיבא וישובי הסביבה. ה"גל השקט" יופעל משעה 22:00 בלילה ועד 07:00 בבוקר, וכך התושבים באזור שמדרום לחיפה יוכלו לישון עם מקלט רדיו פתוח על ה"גל השקט" ויקבלו בזמן אמת את ההתרעה על צפירת אזעקה שמגיעה לאולפן הרדיו ישר מפיקוד העורף. http://90fm.tapuz.co.il/NewsArticle.asp
לבקשת גורמים בצה"ל ולמען ביטחון כולנו, אנו שבים ומבקשים מן הגולשים להמנע מלפרסם באופן פומבי נתונים מדוייקים אודות מיקומי נפילת טילים. סופ"ש נעים ושקט לכולם...

CheN Y

New member
../images/Emo207.gif

נאמ היה לי חשק בלתי מוגדר לצייר את ג'ף היום. אז חיפשתי תמונה..ומצאתי אחת טובה שלו וציירתי..אבל ברט וברנדן נתקעו בתמונה אז הייתי חייבת לצייר חצי גוף שלהם שעתיים עבודה P: זה התמונה המקורית

CheN Y

New member
נאמ אולי עכשיו זה יעבוד

וזה הציור לא ציירתי פרצוף כי זה קשה וזה לא יוצא טוב ובמציאות זה נראה יותר טוב :X

CheN Y

New member
בעעע

תגדילו או שתשמרו ואז תראו טוב. *סיום חפירה*

Lintu666

New member
D:

סופסוף יש לי פוסטר של דה יוזד D:::::::::: המ. לא סתם פוסטר P: הוא בגודל של 1.70 מטר על 1.38 מטר. לא סגורה על הרוחב אבל זה בערך 1.70 מטר של שלמות על הקיר בחדר שלי
הוא נראה עקום כי צילמתי עקום והחלק התחתון עוד לא ממוסמר לקיר אז זה נראה מוזר בינתיים.. והאיכות חרא כי הייתי חייבת להקטין :/ אולי תהיה לי תמונה טובה יותר מחר אני מאושרת D:

may90

New member
וואע אהבתי

מי יתן וגם לי יהיה פוסטר בכזה גודל. לי יש בגודל מטר וחשבתי שהוא גדול

Lintu666

New member
תודה ^^

אבא שלי עובד בחברה שמדפיסה שלטי חוצות אז נתתי לו את התמונה על דיסק והוא הגדיל לי

למעלה