סופ"ש פרוע

danduuu

New member
../images/Emo175.gifסופ"ש פרוע../images/Emo175.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: שבוע מעולה לכולם
ודרך אגב, תגידו לי אם אתן רוצות לראות סרטון של וילה וברט[מדה יוזד] מתנשקים בהופעה :]

inbal287

New member
אני../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: Heartache Every Moment שיר השבוע לא של HIM: Hinder - Better Than Me Daughtry - All These Lives Eternal Tears Of Sorrow - The River Flows Frozen Incubus - Love Hurts Negative - Fading Yourself Stream of Passion - Embrace the Storm אלבום השבוע: Stream of Passion - Embrace the Storm להקת השבוע: אוונסנס, SOP, ניקלבק משהו טוב שקרה השבוע: חג
משהו רע שקרה השבוע: לא קרה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופששששששש... כאילו שבוע שלם של כלום כלום כלום... אין מתכונות ואין בגרויות... יאיי
ציטוט השבוע: "רגע יום חמישי זה בשבת?" [איתי
] לינק/אתר השבוע: תפוז
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט - שודדי הקאריבים 3
ספר - אזרחות
תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: אביב גפן - אין מלאכים בגן עדן

מייייייייף ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של HIM: אה. Killing Loneliness שיר השבוע לא של HIM:יש כמה: My Sharona-The Knack Magic Works מתוך הארי פוטר מתוסכל מינית של vova 666 and the KGB אלבום השבוע: Dookie-Green Day להקת השבוע:vova 666 and the KGB משהו טוב שקרה השבוע:קיבלתי 100 במתכונת במת', ספה קרו מיטינג משהו רע שקרה השבוע: לאדעת D= משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בגרות במת'? יאללה לעבור את זה! ציטוט השבוע: "אני רוצה להחדיר את המקל לחור בבקשה!" (חברה רוצה להכניס מקל תיפוף לתוך החור שמסדר את הוילון בחדר של ידיד שלי) לינק/אתר השבוע: מייספייס?XD סרט/סדרה/ספר השבוע:הארי פוטר וגביע האש תמונת השבוע:~שיואו~ מה את/ה שומע/ת עכשיו?: Magic Works של the Weird Sisters שבוע מעולה לכולם טנקס בובה, גם לך! ודרך אגב, תגידו לי אם אתן רוצות לראות סרטון של וילה וברט[מדה יוזד] מתנשקים בהופעה :] איפה השאלה פה?!!? להעלות ומיד

Such a Tragedy

New member
ויש לך את זה של וילה ומרלינמנסון?../images/Emo14.gif

זה רק אני או שוילה כזה מנסה לנשק אותו עוד,וברט פשוט מעיף את הראש והולך? |:

milkshakit

New member
וילה ומרלין?! ../images/Emo2.gif את זה אני חייבת לראות 0_0

אה ואגב, מה שמך?
כתבתי לך באוף - לכי תראי

Such a Tragedy

New member
אני חן^_^../images/Emo14.gif

ומה שמך?
נו,הסניליות וזה.חזק ממני
|מקפצצת לאוף^______^|

milkshakit

New member
קוראים לו ברט מקראקן? XD

מזכיר לי את מפלצת הקראקן משודדי הקאריביים

Girl In The Box

New member
עונה..

שיר השבוע של HIM:אין שיר השבוע לא של HIM: grace-Jeff Buckley black hole sun-soundgarden one last time-Dream Theater still loving you-Scorpions Today-Smaching Pumpkins אלבום השבוע:Grace-Jeff Buckley
להקת השבוע:ג'ף באקלי משהו טוב שקרה השבוע:נפטרתי מהמגן בהיסטוריה סוףסוף ו92 במגן במתמטיקה משהו רע שקרה השבוע:לא יודעת משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:בגרות במתמטיקה..אמאאאאאא ציטוט השבוע:אין לינק/אתר השבוע:אין סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים,מגרש ביתי ומחר אני הולכת לשודדי הקאריביים
תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:radio ga ga

danduuu

New member
גם את הולכת לשודדי הקאריביים? ../images/Emo7.gif

יאיי עוד שבוע וחצי יומולדת :]]]]]]]]]]]]]]]]]

Rose131

New member
ראר

שיר השבוע של HIM:ארמ... לאדעת
שיר השבוע לא של HIM:פרלייזד- דה יוזד אלבום השבוע:כלמיני של דה יוזד להקת השבוע:take a guess משהו טוב שקרה השבוע:לא הרבה משהו רע שקרה השבוע:מתכונת בהיסטוריה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אר. ציטוט השבוע:לאדעת;[ לינק/אתר השבוע:תפוז? סרט/סדרה/ספר השבוע:המיקוד של היסטוריה. שהוא מחורבן ד"א. תמונת השבוע: איןליכוח;[ מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Sometimes I just go for it- The Used

lintu1

New member
DD:

שיר השבוע של HIM: And love said no שיר השבוע לא של HIM: Within Temptation-Frozen אלבום השבוע:אין להקת השבוע: Within Temptation משהו טוב שקרה השבוע:מפגשD: משהו רע שקרה השבוע:לא יודעת0_O משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:לא יודעת
ציטוט השבוע:אין לינק/אתר השבוע:תפוז? סרט/סדרה/ספר השבוע:אין תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:Evanescence - The Last Song I'm Wasting On You

linkintrance

New member
=]באווירת ציונים.

שיר השבוע של HIM:YS666 שיר השבוע לא של HIM:אעה Royksopp - What Else Is There אלבום השבוע:אין להקת השבוע:אין משהו טוב שקרה השבוע:הציון מגן בערבית 75 וגם הבגרות בע"פ..(שתבינו אני גרועה בזה ויש לי 75!!! יום ראשון אני כ"כ נכשלת בבגרות עצמה חוחו אבל לפחות נפטרת מהדבר הזה לכל החייםםם) משהו רע שקרה השבוע:אעעהה 67 במתמטיקה..בעע אני לא רוצה שסקסי סמי (המורהלמתמטיקה) יעיף אותי שנה הבאה ל-3..זה לא מגע לי..הציונים האלה לא משקפים אותי! בע...אני באווירת ציונים בשעה הזאת וזה לא טוב! משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:בגרות בערבית.להפטר מזה! ציטוט השבוע:"נשרפת? לא, אני מטבעי אדומה" ליזה. לינק/אתר השבוע:אין סרט/סדרה/ספר השבוע:גיבורים, אבודים ,ורוניקה מארס תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את המחשב עובד.. שבוע טוב ולילה טוב

little WhiSper

New member
../images/Emo173.gif

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: היהודים- המאה ה20, אמן, אבריל- סליפד אווי, גאנז אנד רוזס- סיביל וור, דונט קריי, ועוד... תסלחו לי אבל אין לי כוח לכתוב באנגלית. אלבום השבוע: היהודים -לייב להקת השבוע: היהודים, הים, גאנז אנד רוזס, משהו טוב שקרה השבוע: כמה קניות, קצת מנוחה משהו רע שקרה השבוע: מתכונת מתמטיקה, מתכונת אקולוגיה, בכלל הלימודים, ושהזמן עובר משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהזמן יעבור לאט, שנצליח בבגרות ובמתכונות. ציטוט השבוע: "הכל זמני, כשהגוף באדמה נשאר". לינק/אתר השבוע: ישרא ותפוז סרט/סדרה/ספר השבוע:"סיפור אהבה בלתי נשכח" ,"פשוט מאוהבת" , "שודדי הקאריבים 1", "אחים ואחיות", "חברים"
תמונת השבוע:
מה את/ה שומע/ת עכשיו?: את המנגינה המאאאגניבבהההה של שודדי הקאריבים! (למישהו יש אותה?
) שבוע טוב יקיירי.

למעלה