סופ"ש פש פש

helush716

New member
../images/Emo175.gifסופ"ש פש פש../images/Emo175.gif

וואו. שנים לא הייתי פה..
אנסה לשמור על קצב.. כי.. קשה כרגע..
יאללה.. תספרו עכשיו קצת יותר מפורט איך עבר יום העצמאות
משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: היום הכי הכי של השבוע: שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: התחדשות השבוע: יציאת/בילוי השבוע: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש ושבוע מוצלח

Maddie

New member
../images/Emo26.gifסופ"ש נעים לכולם!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
חופש!! + אימא אמרה שנוסעים לאילת שבוע הבאD: משהו רע שקרה לך השבוע:
ההופעה הלכה חרא היום הכי הכי של השבוע:
רביעיי - עצמאות
שיר השבוע של ביט 69:
לא שמעתי שיר השבוע לא של ביט 69:
Paramore-Hallelujah סרט השבוע:
סדרת השבוע:
וואו
בקושי ראיתי טלוויזיה!! ספר השבוע:
אישה בורחת מבשורה-דויד גרוסמן. אני עדיין קוראת אותו זה פאקינג 620 עמודים תנו לי שבוע מאכל השבוע:
הפלאפל של העצמאות
היה ענננק מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:
החמודים שהתחילו איתנו בטבעון
התחדשות השבוע:
יציאת/בילוי השבוע:
רביעי D: ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
וואוווו היה הרבהההה המורה:"ומה קורה כששותים ושיכורים?" תלמיד:"שותים מים משק שינה"
אחד מהילדים מהכיתה עשה את זה כשהוא היה שיכור
-- המורה:"יו"ש הכנסת מכהן כנשיא כאשר הנשיא..." תלמיד:"מעורב בפרשיות מין" -- "נו ומה אתה עושה ליום הולדת?" "חוגג שבוע הבא" "אה עם וודקה חמוציות?" *מתלהב*"כןןןןןןןןןן" -- "פאקקק יש לי פיפי מרוקאי! עצבני טילים!" -- "פנאן אגוזים"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן :
מספיק עם זהההההה תמונת השבוע:
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

orel4400

New member
סופסוף נגמר השבוע!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: רוק עצמאות!!! משהו רע שקרה לך השבוע: מריבות עם החבר
היום הכי הכי של השבוע: יום רביעיי!!! שיר השבוע של ביט 69: בנות אוהבות בנים חזקים שיר השבוע לא של ביט 69: מי צריכה יותר-יוני בלוך! סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: כל הפרקים של CSI ספר השבוע: הספר של היסטוריה ?! =\ מאכל השבוע: לא זכור לי... מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: היציאה לרוק עצמאות :) התחדשות השבוע: אין =\ יציאת/בילוי השבוע: יומולדת לדניאל ביום ראשון... נתקענו 12 ילדים במעלית!! ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "יאללה אנשים אם אנחנו כבר פההה... מי בא אורגיה?! " [קורל אמרה לכל מי שהיה במעלית] פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שמי שנתקע במעלית עלול לאבד עשתונות בשלב כל שהו?!
תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חוץ מכמה ריבים... היה באמת אחלה של שבוע :):)

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifWatermelon Smiles

תספרו עכשיו קצת יותר מפורט איך עבר יום העצמאות: באמת שלא היה שומדבר מיוחד, הרגיש כמו ערב רגיל לגמרי עם החבר'ה, רק שהיו הרבה זיקוקים. משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבת יום ההולדת שלי בחוף הים הייתה אחת הטובות שנעשו אי פעם משהו רע שקרה לך השבוע: יום הזיכרון תמיד משפיע בדרך כלשהי היום הכי הכי של השבוע: יום חמישי או יום שישי שעבר שיר השבוע של ביט 69: מתי אני אשמע את האלבום החדש? החנויות מתמהמהות כל כך הרבה =/ שיר השבוע לא של ביט 69: She had the world, אבל בעיקרון האלבום החדש של פאניק סרט השבוע: ארץ קרה- פעם רביעית סדרת השבוע: האוס, כי CSI המשיכו למחזר ואני זוכרת את הפרקים יותר מדי טוב =/ ספר השבוע: סטיוארט של אלכסנדר מאסטרס מאכל השבוע: שיפודים, והרבה. מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הגשם הקצרצר היום בבוקר התחדשות השבוע: שרשרת שרציתי כבר כמה זמן יציאת/בילוי השבוע: אתמול[?] מילת השבוע: ג'ופג'ופג'ופ פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : שוב? תמונת השבוע: התחיל להיות קצת משעמם באוטו אתמול ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר שכזה, נחמד. שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש ושבוע מוצלח

Maayan Peleg

New member
"סליחה מר בחור!"

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה חופש! אפילו שזה היה רק יום אחד.... משהו רע שקרה לך השבוע: --- =] היום הכי הכי של השבוע: רביעי דהה שיר השבוע של ביט 69: --- שיר השבוע לא של ביט 69: Stacy's Mom סרט השבוע: --- סדרת השבוע: בטי המכוערתתתת נישבעת שזה גאוני!!!!!!!! ספר השבוע:--- מאכל השבוע: פיצה של אבא
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: נבו התחדשות השבוע: כלוםם יציאת/בילוי השבוע: יום העצמאות ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "פתאום נהיה פה חם. פתאום נהיה פה ריח של פלוצים!!!" פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : סתמווווו תמונת השבוע: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סטייל

מסכמשת:)../images/Emo77.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חבריקו לא נסע בסוף ביום העצמאות:) משהו רע שקרה לך השבוע:- היום הכי הכי של השבוע: שישי שיר השבוע של ביט 69: שיר השבוע לא של ביט 69: JOLENE סרט השבוע:מפרט הגורל סדרת השבוע:CSI ספר השבוע: - מאכל השבוע:הקרמבו שהכנתי בבית :) מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:חבריקו התחדשות השבוע:- יציאת/בילוי השבוע: שישי בבננה ביץ' ציטוט\יציאת\מילת השבוע:היי ילדה אפשר להצטלם איתך? LOL פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : תמונת השבוע: - ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה!

יערולה13

New member
עונה ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:אימצתי כלבה חדשה
משהו רע שקרה לך השבוע:יום העצמאות היום הכי הכי של השבוע:היום שיר השבוע של ביט 69:כל הבנות שיר השבוע לא של ביט 69:אני לבד עכשיו-סינרגיה סרט השבוע: סדרת השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:סלט פסטה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: הכלבה החדשה
התחדשות השבוע:כלבה יציאת/בילוי השבוע:אתמול יומולדת של חברה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת שדן מניאק? הוא הרג את קוריצה
תמונת השבוע:כשאני אעביר תמונות של הכלבה החדשה אני ישים תמונה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הפכפך שבוע טוב

יערולה13

New member
תודה ../images/Emo13.gif

היא קצת מוזרה כי יש לה ב2 הרגליים האחוריות 6 אצבעות. אבל היא מותק

S p r i n g B

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:יומולדת +מסיבת יומולדת +רוק עצמאותתת
משהו רע שקרה לך השבוע:אממ בית ספר
היום הכי הכי של השבוע:ראשון+רביעי שיר השבוע של ביט 69:--- שיר השבוע לא של ביט 69: מלא מרוקצצצ
סרט השבוע:--- סדרת השבוע:---- ספר השבוע:--- מאכל השבוע: במבה מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע: יומולדת +רוקצ התחדשות השבוע:אממ מלא דברים שקיבלתי ליומולדת (דיסק, חולצה, שרשרת...) יציאת/בילוי השבוע: יומולדת +רוק ציטוט\יציאת\מילת השבוע:בחורילהההה פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן : הידעת? רוק עצמאות זה אחד ההדברים תמונת השבוע:--- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: גם מעולה! באמת אחד השבועות הטובים, וגם נורא ואיום.... זה מטורף...

just gaya

New member
מסכמת../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:יום העצמאות
משהו רע שקרה לך השבוע:ממ שלא קניתי תדיסק בסוף היום הכי הכי של השבוע:רביעי בערב
שיר השבוע של ביט 69:אין
שיר השבוע לא של ביט 69:ממ יש כמה של כהן@מושון,מומלץ!
סרט השבוע:מה שקורה בווגאס
עם אשטון!$#!$!@%% אעאעא
סדרת השבוע:פרויקט ביפ נשואים פלוס והישרדות
ספר השבוע:------ מאכל השבוע:אין משו מיוחד
מישהו/משהו שעשו לכם את השבוע:כל מי שהיה ביום העצמאותD: התחדשות השבוע:שמלה ומלא תחתונים
יציאת/בילוי השבוע:לבמות ביום העצמאות או ביום שישי לקולנוע ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"את זבל ומי שעשה אותך זבל וכפרה על ההודים יא גיזענית"
פרגנו לנו באיזה "הידעת" קטן:אפשר להוריד את זה מהסיכום השבועי><
תמונת השבוע:איזה חמודדד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בנזונהההההה

למעלה