סיכום שבועי

../images/Emo175.gifסיכום שבועי ../images/Emo175.gif

והנה עוד שבוע עבר חלף לו.. השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

LoveJared16

New member
חדשה פה ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Attack שיר השבוע: The Story (כמובן גם של 30) ו - Starlight של מיוז להקת השבוע: 30STM אלבום השבוע: ABL מאכל השבוע: ממולאים משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי את רקוואים לחלום משהו רע שקרה השבוע: מבחן בהיסטוריה =/ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "לעד תהיה ראוי לבחור אך אל תחמיץ את נשמתך. אשריך אם תפסיד הכל ורק תדבק במהותך" אתר השבוע: הורדותנט ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר - דמדומים תמונת השבוע : ג'ארד ההורס השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מסיבת יום העצמאות משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אממ אין משהו כזה

LoveJared16

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אני משכית (שם הזוי ולא נפוץ, אני יודעת) אוטוטו בת 16 :)

ברוכית הבאית

אני שני, ביום שישי אהיה בת 19, מפתח תקוה. תהני כאן. הבנות נפלאות. אם יש לך מייספייס תוסיפי לך את המועדון המעריצים הרשמי myspace.com/30stm_israel

LoveJared16

New member
תודה רבה 3>,

רק חבל שאין לי מייספייס כדי להוסיף.. ומזל"ט ליום שישי :)

30stm boo

New member
סיכום!;)

השבוע שהיה:את האמת ..אני כבר לא זוכרת..:) שיר השבוע של 30:hunter שיר השבוע:sex on fire של kings og leon להקת השבוע:אין,השבוע היה רצוף במלא שירים בלי להקה ספציפית אחת! אלבום השבוע:אותו הדבר..:) מאכל השבוע:אממ כדורי שוקולד..(זה מאכל?!?) משהו טוב שקרה השבוע:משחק אמת או חובה (יותר חובה..) עצבני שבו שתיתי "שוט" של קטשופ!D: משהו רע שקרה השבוע:מבחנים ומבחנים ומבחנים ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"לךך תטביע את עצמך באסלה או משו..." אל תשאלו..אני רק יגיד שיומיים לא הפסקתי לצחוק בגלל זה.. אתר השבוע:אין ספר/סרט/סדרת השבוע:בפעם המליון אני קוראת את סדרת ספרי ליאת רוטנר.. תמונת השבוע : עזבו זה אני הפכתי את הצבעים משעמום.. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:יום העצמאות.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מבחנים ומבחנים ומבחנים ,כבר אמרתי??! אהה ואני קצת מפחדת מהצפירה של יום הזיכרון..אל תצחקו אבל הצפירות האלה ממש מלחיצות אותי!!:|

יאללה, לפני שהולכים לבסיס

השבוע שהיה:יחסית בסדר. מי היה מאמין שלפני שבוע היה פסח. שיר השבוע של 30: attack שיר השבוע:הממ.. מי נהר של עידן רייכל וlovers is japan של קולדפליי להקת השבוע: קולדפליי אלבום השבוע: לא חושבת שהיה אחד כזה מאכל השבוע: כרובית מצופה משהו טוב שקרה השבוע:לא היה הרבה.יצאתי לשתות (סופסוף) עם מישל! יאי משהו רע שקרה השבוע: כנ"ל ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "one day maybe we're gonna run, dreaming of the osaka sun" אתר השבוע:פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: twilight כי אני קוראת את הסדרה שוב בפעם החמישית תמונת השבוע : כמה שאני רוצה להיות בהופעה שלהם
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: יומולדת בשישי
ויום העצמאות ויומולדת של אמא. והיום יש את המפגש עם הלהקה (יאי!) בהצלחה לנציגות שלנו משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיהיה ח ר א

etmiys

New member
../images/Emo142.gifאני!../images/Emo142.gif

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: welcome to the universe
שיר השבוע:בוקר טוב עולם-אבטיפוס (שאגב, לאחרונה נוכחתי לדעת שזה השיר רוק הראשון שאהבתי.. כמה מרגש!!)
להקת השבוע:איפה הילד?
אלבום השבוע:smashing hits- jimi hendrix
מאכל השבוע:גלידת יוגורט תאנים של "אלדו"!
משהו טוב שקרה השבוע:שיחות מעומק הלב. תמיד מקל..
משהו רע שקרה השבוע:כמה חבל ששיחות מעומק הלב לא תמיד משנות משהו..
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "אני כל כך גאה הבכן!! אני אתלה לכן דיגלי גאווה!..."
אתר השבוע:facebook. שוק.
ספר/סרט/סדרת השבוע:ספרות זולה
תמונת השבוע : מטיילים במעיין בשדות של המושב..
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:חופש, שוב. אחרון ל4 חודשים הקרובים. איזה יופי.
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שאני אמצא את עצמי בסוף החופש מתבאסת שלא עשיתי כלום..

DarkSecretLove

New member
ואו כמה זמן לא הייתי פה ../images/Emo7.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: ציפיה נחשב? אני הכי מחכה ביקום להוריקן....קניה וג'ראד שילוב מגן עדן! שיר השבוע:בלאק סבת'-בלאק סבת'[חח זה גם השם של השיר] להקת השבוע:KMFDM אלבום השבוע:
מאכל השבוע:סושי! משהו טוב שקרה השבוע:ציונים סבבה
משהו רע שקרה השבוע:לא הרגשתי טוב ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"זה נראה כאילו נפל לו הראש!" אתר השבוע:מייספייס ספר/סרט/סדרת השבוע:ספר-ברייקינג דון[כן כן אני עדיין בו] סרט-FROM HELL עם ג'וני דפ סדרה-מחשבות פליליות! תמונת השבוע :
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:לנסוע לשני
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): בגרויות מתכונות...איכסה פיכסה

ShAhArnavonXD

New member
פייי.....מיליון שנה הא?

שיר השבוע של 30: Obilvion שיר השבוע:Amy Winehouse - You Know I'm No Good להקת השבוע: להקה אין..אבל יש את Amy Winehouse אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:הזיכרון לא פועל לטובתי משהו רע שקרה השבוע: שוב... ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: שובב.. אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע: קאמורה!!!!!!!! תמונת השבוע: זו ממש השתפרות שאני שמה פה תמונה שלי... השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אין.. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מבחן במתמטיקה...

just sashka

New member
אני..אני..אני..../images/Emo113.gif

השבוע שהיה:קשה שיר השבוע של 30:end of the beginning שיר השבוע:Tinchy Stryder Ft. N-Dubz - Number 1 להקת השבוע:30stm אלבום השבוע:
מאכל השבוע:סושי משהו טוב שקרה השבוע:יום העצמאות משהו רע שקרה השבוע:הרבה פרויקטים ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:the grave.net ספר/סרט/סדרת השבוע:מהיר ועצבני 4 תמונת השבוע : השבוע שיבוא:נחמד משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:חופש משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

A Modern Myth

New member
אנשים נגמרים ברגע אחד

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: Message In A Bottle שיר השבוע: דן תורן- אימפריות נופלות לאט להקת השבוע: Coldplay אלבום השבוע: לא יודעת מאכל השבוע: מן עוגת וופלים כזאת עם מלא קרם טעים ומשמין משהו טוב שקרה השבוע: אחרי כמעט שנה, חזרתי לדבר עם מישהי ממש ממש חשובה לי. הייתי ביומולדת בשישי בבית של כמה חברים והיה מהמם. משהו רע שקרה השבוע: תחילת תקופת הלחץ. למידה למתכונת בהיסטוריה. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: ובתוך הדפים של הזמן שאבד, אנשים נגמרים ברגע אחד אתר השבוע: פורנו נעליים http://jakandjil.com/blog/ ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- ארבעה בתים וגעגוע למרות שלא קראתי בו כבר מלא זמן, סרט- הסיפור המופלא של בנג'מין באטן. סרט מדהים ואפילו בכיתי קצת בסוף... סדרה- הבורר, התחלתי לראות השבוע את העונה הראשונה תמונת השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: חופש למרות שלא יהיה לי ממש. ואולי (הלוואי הלוואי הלוואי) הופעה של שחר חסון השחרחר והחסון במוצ"ש. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): מתכונת בהיסטוריה שכנראה תלך זוועה, וחופש מבוזבז על למידה.

למעלה