סיכום שבועי

KATYUHA

New member
../images/Emo175.gifסיכום שבועי../images/Emo175.gif

איך עבר עליך השבוע?
משהו טוב או רע שקרה לך השבוא ואתה רוצה לספר:
בילוי השבוע:
סקופ השבוע:
שיר השבוע:
תמונת השבוע:
תכנית טלוויזיה שעשתה לך את השבוע:
משהו שאתה מחכה שיקרה שבוע הבא:

KATYUHA

New member
(עונה../images/Emo108.gif

איך עבר עליך השבוע?בסדר..... משהו טוב או רע שקרה לך השבוע ואתה רוצה לספר:האוגר שלי מת
הילוי השבוע:|ים עים חברות!!!
סכופ השבוע:אין... שיר השבוע:סוד(רוני
)
תמונת השבוע:
תכנית טלוויזיה שעשתה לך את השבוע:מועדון לילה שהיה בשבת! משהו שאתה מחכה שיקרה שבוע הבא:אין אני חשובת....

ME../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif

איך עבר עליך השבוע? הכי כייייף שיכול להיות
משהו טוב או רע שקרה לך השבוא ואתה רוצה לספר: לא צילמתי את רועי החתיך:(בילוי השבוע: ים המלח
עיר ערוץ הילדים
סקופ השבוע: אני מאוהבת ברועי
*הוא גדול ממני:p* שיר השבוע: "ביי ביי":] תמונת השבוע:
תכנית טלוויזיה שעשתה לך את השבוע: "שכחו אותי בבית", זה בעצם סרט שמקודם שודר ב"הוט פאן"
משהו שאתה מחכה שיקרה שבוע הבא: נחשונית:]

מאשה

New member
../images/Emo15.gifאניאניאנאיאניאאני

איך עבר עליך השבוע?אממ..משעמם:-\רוב הזמן הייתי בבית
משהו טוב או רע שקרה לך השבוע ואתה רוצה לספר:אממ..שברתי את האצבע ויש לי גבס
בילוי השבוע:בבית סקופ השבוע:זה לא כזה סקופ..אבל כל שבוע אני יותר ויותר מכוערת
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| איילה את מוזמנת לשתוק
שיר השבוע:וואי יש לי מלא
deja vu,sexyback,satellites,unfaithfl תמונת השבוע:על התמונות של אגם מספטיגל 2004
תכנית טלוויזיה שעשתה לך את השבוע:אממ..השיר שלנו נראלי..וערות הקניות
משהו שאתה מחכה שיקרה שבוע הבא:לא פותחת פה לשטן

אני..../images/Emo110.gif

איך עבר עליך השבוע? וואי איזה שבוע היה.. הכל.. היה קשה קל כיף לא כיף עצוב שמח.. הכל.. משהו טוב או רע שקרה לך השבוא ואתה רוצה לספר: המממ אני מעדיפה לא לרשום כאן
בילוי השבוע: חחחחחחחחחח בקייצת?
סקופ השבוע:
שיר השבוע: תן לי סימן של מירי מסיקה
תמונת השבוע:
תכנית טלוויזיה שעשתה לך את השבוע: חיכיתי ממש לכוכב נולד והתאכזבתי.. בלי מאיה הגמר לא שווה כלום. משהו שאתה מחכה שיקרה שבוע הבא: מותר לי לא להגיד כדי לא לעשות עין הרע נכון?

אני... ../images/Emo9.gif

איך עבר עליך השבוע? ככה ככה... :S משהו טוב או רע שקרה לך השבוא ואתה רוצה לספר: טוב
שבני דודים שלי סופסוף חזרו מלבנון.. הלכנו לראות אותם והם בריאים ושלמים
רק מה שהם מספרים.. :( ורע.. אני מעדיפה שלא לדבר על זה.. בילוי השבוע: ימית 2000 היה הכי מצחיק שיש! סקופ השבוע: מממ... שיר השבוע: "לראות את הכאב" של שרית חדד תמונת השבוע: אחותי צילמה
תכנית טלוויזיה שעשתה לך את השבוע: כוכב נולד... במיוחד הקטע שרפאל בכה... הוא ריגש אותי ברמותת משהו שאתה מחכה שיקרה שבוע הבא: יום שני! כפרעל עמרי!

פוסה

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo221.gif

איך עבר עליך השבוע?סבבה משהו טוב או רע שקרה לך השבוא ואתה רוצה לספר:רע לא טוב שראיתי את רוניי
בילוי השבוע?ים המלח
סקופ השבוע:מצאתי גבישי מלח בים חחח שיר השבוע:כל השירים של רוני והשיר של מלונות פתאל:p תמונת השבוע:
זו שלי
תכנית טלוויזיה שעשתה לך את השבוע:לא ראיתי כמעט טלויזיה משהו שאתה מחכה שיקרה שבוע הבא: מימדון

עונה

איך עבר עליך השבוע?סבבה.. משהו טוב או רע שקרה לך השבוע ואתה רוצה לספר:נפלתי במלון אבל זה היה בשבוע שעבר חחחח בילוי השבוע:קניון ... שופינג של 800 שקל כולל בגדים ונעליים חחחח סקופ השבוע:אממממממ שיר השבוע:יש המון.... חושב עליה ,כל יכול לקרות ועוד מלאאא חחחח תמונת השבוע:------------------------------------------> תכנית טלוויזיה שעשתה לך את השבוע: השיר שלנו פרק אחרון ראיתי אותו יום ראשון אז זה נקרא השבוע משהו שאתה מחכה שיקרה שבוע הבא: לפגוש את אגמוש

oorlyy1

New member
עונה../images/Emo13.gif

איך עבר עליך השבוע?טוב
משהו טוב או רע שקרה לך השבוא ואתה רוצה לספר:סוף סוף לצאת מהבית:) בילוי השבוע:קניון ויםםם =] סקופ השבוע:אין.... שיר השבוע:אין.... תמונת השבוע:התמונה(:) תכנית טלוויזיה שעשתה לך את השבוע:אמממ כל מיני תוכניות:) משהו שאתה מחכה שיקרה שבוע הבא:אין משהו

hila846

New member
עונההההה../images/Emo80.gif

איך עבר עליך השבוע?ממ סבבהה:) משהו טוב או רע שקרה לך השבוא ואתה רוצה לספר:רע-לא הרגשתי טוב בתחילת השבועע היייתי על הפניםם
,נגמר הש"ש
טוב-המדריכות שלנו עשו לנו התפעה והטיולל היה שווה בילוי השבוע:ממ לונה פארק ובאולינגג סקופ השבוע:ממ לעע שיר השבוע:יוזפול (איך שלא כותבים),ממ השיר הזה של הדורבנים.(שחכתי תשם שלו
), תמונת השבוע:
תכנית טלוויזיה שעשתה לך את השבוע:מועדון לילהה,השיר שלנוו:( משהו שאתה מחכה שיקרה שבוע הבא:ללכת ליםם עם המשפחהה
,ושהיה משו ולא נוכל לחזור ללימודיםם:p,יתחיל מההתחלה הש"ש

למעלה