סיכום שבועי

x N O A M x

New member
../images/Emo175.gifסיכום שבועי../images/Emo175.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-
סקופ השבוע שלכם-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
ציון כללי לשבוע [מ1-10]-

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- היה הרבה
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- big girls don't cry רמיקס
בילוי השבוע שלכם- קניון סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- זהות משהו
סרט טוב
סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לשמוע את הרמיקס של ביג גירלז דונט קרי 6 שעות
משהו שהרס לכם את השבוע- בגרות במחשבים
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- פרגי ב TRL
ציון כללי לשבוע [מ1-10] 8
ציון כללי לשבוע [מ1-10]-

HaDaRoSh

New member
שלישי ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

כמובן שאצלנו היא לא תהיה, אונלי באמריקה
אולי יהיה ת'פרימיירה של ביג גירלז :)

avivoOsh2

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo135.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- אממ גאט יור הנס אפ מהאלבום של פרג :] מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- Jesse McCartney - Just So You Know
חתייך שלי
בילוי השבוע שלכם- סתם ניפגשים עם כוולם :)) היה כייף סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- 'מועדון ארוחת בוקר' באמטיוי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סקופ השבוע שלכם- המורה שלי מתחתנת
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- אהבתי אחושרמוטה$#$@*^ ביאיפי שליטה עולמיתת
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אממ.. להכיר אנשים חדשים זה תמיד טוב. :) תזכרו את זה.^^ משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן בערבית כוסאמא של המורה הזאתתת :S פיכס. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- 2 מבחנים- מדעים והיסטוריה.
חוצמיזה שממש אין לי כוח לשבוע הבא. ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 8 [הוו אני אופטימית
]

Cuttie Cat

New member
אנסוורינג חח

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- שט אפ מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-מוש בן ארי ודין דין אביב - ועוד יום בילוי השבוע שלכם-לא היה משו מיוחד סתם חברות וזה סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שיחה עם היועצת של ביצפר..חח.. נראיתי לה עצובה =/ תנסו לדבר עם מישו אובייקטיבי זה עוזר :) משהו שהרס לכם את השבוע-בנים כרגיל ..חח.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-יש משהו אבל אני לא זוכרת עכשיו חחח ציון כללי לשבוע [מ1-10]-6 וחצי

2MayaN

New member
*בלי כותרת* |קרמבו|../images/Emo221.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-where is the love מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-יש הרבה ואין לי כח לכתוב בילוי השבוע שלכם-קניון ועוד כלמיני סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-אממ נגיד חברים סקופ השבוע שלכם-גיחה זה חרא! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לאדעת משהו שהרס לכם את השבוע-אני חולה ויש מלא מבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שייגמר השבוע-יש יותר מידי דברים ציון כללי לשבוע [מ1-10]-7 וחצי:p (לא השתנה)

system רולז

New member
my week../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]-Hey Mama
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]-Timbaland feat Nelly & Justin – Give it to me
בילוי השבוע שלכם-חברות
סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם-הצד שלו הצד שלה.,סרט יפה. סקופ השבוע שלכם- יאי אבא שלי קנה לי מסך למחשב כי הוא בחו"ל
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]___צריכה את המחשב הנייד.
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-לא משהו מיוחד
משהו שהרס לכם את השבוע-אספת הורים.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אבא שלי יחזור מחו"ל.
ציון כללי לשבוע [מ1-10]-7

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif באיחור

מה שיר השבוע שלכם [של הבלאק]- חחחחחח ילדה אחת שהייתה איתנו בקבוצה בצימרים לא הפסיקה לשמוע דונט פאנק וויד מיי הארט
מה שיר השבוע שלכם [לא של הבלאק]- 37MM- AFI בילוי השבוע שלכם- צימרים ? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם- "קעקועים, סיפור אהבה."
סקופ השבוע שלכם- לול אפשר לחטוף מכה רצינית כשמתהפכים אחורה עם הכיסא ובמורד הגבעה חחחחחחחח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] חהחה D: היא לא מהשבוע בכלל היא מזמן אבל אהבתי אותה ... חחח זה חלק מסט שעשינו אני וחברה משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- נממממממממממממ לאדעת משהו שהרס לכם את השבוע- המכה בכתף חחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- לרכב על סוסים D: ציון כללי לשבוע [מ1-10]- 8⅔ ככה חחחחח התלהבתי מהמדעית

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif אווו שיט

כןכן אני מודעת לזה שיש לי לק ורוד מזעזע, בתדודה שלי כפתה עליי

למעלה