סיכום שבועי..

אושRתי

New member
../images/Emo175.gifסיכום שבועי..

שם:
עדכון תמונה של האווטר:
טיפ שיכול לעזור בסקנד לייף:
משהוא טוב שקרה לכם השבוע:
משהוא שהרס לכם את השבוע:
מסר כל שהוא שאתם רוצים למסור לפורום: סופ"ש נעים לכולם

סופש חביב גם לך.

שם: טל. גיל: 16. ניק בסקנד לייף: Tal Yer. עדכון תמונה של האווטר: איןכוח. טיפ שיכול לעזור בסקנד לייף: אין. משהוא טוב שקרה לכם השבוע: יוםעצמאות נחשב..? משהוא שהרס לכם את השבוע: זה שהיום אמרו לי שמחר יש לי מתכונת... וזה עדיין לא בטוח.. ועד עכשיו אני לא יודעת Oo מסר כל שהוא שאתם רוצים למסור לפורום: הממ... העולם מפגר.

DragonChan

New member
...

שם: Aru-chan גיל: 19+ ניק בסקנד לייף: Aruruu Stawberry טיפ שיכול לעזור בסקנד לייף: תהנו ^^ משהוא שהרס לכם את השבוע: הייתי בבסיס בחג והמחשב האזרחי לא עבד משהוא טוב שקרה לכם השבוע: היה שקט במשמרת וישנתי כל היום מסר כל שהוא שאתם רוצים למסור לפורום: החיים טובים, פשוט תחייכו ^_^

July84

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם: יולי גיל: 22 ניק בסקנד לייף: Yuli Bingyi עדכון תמונה של האווטר:
טיפ שיכול לעזור בסקנד לייף: אין לי מושג אבל אני אשמח אם יספרו לי
משהוא טוב שקרה לכם השבוע: אין משהו מיוחד משהוא שהרס לכם את השבוע: מרצה מטומטם עם עבודה להגשה עוד יותר מטומטמת ... מסר כל שהוא שאתם רוצים למסור לפורום: סופ"ש נעים

July84

New member
כן ../images/Emo13.gif

מצרפת תמונה חדשה שלי אחרי כמה שינויים ....

אושRתי

New member
../images/Emo169.gif

שם:אושרת גיל:24 וחצי ניק בסקנד לייף:girl24 Abismo עדכון תמונה של האווטר:בקרוב אשים טיפ שיכול לעזור בסקנד לייף:אין כרגע משהוא טוב שקרה לכם השבוע: יום העצמאות משהוא שהרס לכם את השבוע:לא היה מסר כל שהוא שאתם רוצים למסור לפורום: יאלה בלאגן.

סיכום שבועי

שם:זאב ניק בסקנד לייף:Kahol Laval עדכון תמונה של האווטר:יש טיפ שיכול לעזור בסקנד לייף:לטייל הרבה ולישמור מקומות מיחדים כמו שצירפתי משהוא טוב שקרה לכם השבוע: התחלתי ללבוש בגדים שעיצבתי בעצמי וקיבלתי מתנה מאוד שימושית בסקנד ליף משהוא שהרס לכם את השבוע:לא היה מסר כל שהוא שאתם רוצים למסור לפורום: שבוע טוב ומוצלח לכולם

a d i d a s 1 8

New member
מה קיבלת?D: ואושרת..

את יודעת שגם גברים יכולים ללבוש שיער ארוך נכון?
כי זה AV

אושRתי

New member
יודעת../images/Emo6.gif

פשוט לא מבינה מה יש לכם לעשות בדמות של אישה..

DragonChan

New member
על זה אפשר לדבר המון...

את יודעת כמה בכמה משחקים פתחתי דמות של בת והרבה שחקנים נתנו לי מלא דברים בחינם ועזרו לי? מסתבר שזה ממש עוזר ולא חשוב באיזה משחק מתוך ניסיון D= חוץ מזה זה אינטרנט, זה באמת משנה מי יושב בצד השני של המחשב אם זה בן או בת ועם מה הוא משחק?

למעלה