סכמ"ש מרווה

veredmp

New member
../images/Emo175.gif סכמ"ש מרווה ../images/Emo175.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: למירי יש השבוע שתי הופעות בזאפה - 18 ו-19 לחודש. לאילו מהן אתם הולכים? ולכל התל אביבים שפה, או אלו שבא להם להגיע לת"א, יש היום ומחר (ואתמול, אבל זה כבר מאוחר מדי) סופ"ש אוהבים אומנות בעיר. המון מוזיאונים בחינם וכל מיני מיצגים ברחובות העיר. ממש מגניב http://www.tel-aviv.gov.il/Hebrew/Cityhall/News/Index.asp_NID=2126.html סופ"ש מהמם (ותרבותי) לכולם

Music4Life

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo204.gif../images/Emo145.gif../images/Emo42.gif../images/Emo100.gifמסכמת!!

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
אהובי, תיבה 530 (שיר מהמם שלא שמעתי הרבה זמן...), שיר לשירה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
ק. פלס
- "מבול" תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
לא יודעת..האמת שאין לי חידושים ולא בא לי לכתוב כל פעם אותו דבר. מי שעוקב אחרי יודע מה אני רואה ואוהבת...אם יהיה משהו חדש, העדכן שבוע הבא מבטיחה
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
יכולים להיות הרבה דברים, ובקלות אפשר להרים את מפלס מצב הרוח שלי, למזלי. היום אלו היו הילדים בגם שאני עובדת איתם, הם אושר שלי!
וגם הייתי עם חברה טובה שלי שאני אוהבת מאד מאד, עשתה לי טוב על הלב. וו..האאאא
משהו שחירפן אותי לטובה ולרעה אבל אשמור זאת לעצמי בלבד! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
המממ...כן היה משהו נוראי שקרה לי - המחשב שלי נמחק, נהרס, מת, וכל ההרדיסק נשרף - כל המידע הרגיש ביותר ביותר שהיה לי הושמד לנצח..ואין לי דרך להחזירו, ואני סובלת מזה מאד...מידע רגשי אדיר שאין לו דרך חזרה לחיי ....זה כואב ברמות אחרות...משתדלת לא לחשוב על זה אפילו...
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
ההופעה של מיריייייייייייייייייייייייייייייי, נו איזו שאלה.....אני כ"כ מתגעגעת!!!!!! וואי זה היה כזה כיף, לא יכולה לחכות יותר...
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
נראה את היפיופה עוד יומיים...וקסום, וכל הנ"ל, זה בטוח יהיה, כמו תמיד!
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
סבביישן
שאלת בונוס: למירי יש השבוע שתי הופעות בזאפה - 18 ו-19 לחודש. לאילו מהן אתם הולכים?
אני אגיע להופעה ב-18, אבל ב19 יהיה גם אפשרי לראותי....
שבת שלום לכולם
ונתראה בזאפה ...

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שיר לשירה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):ים הרחמים תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:לרדת בגדול איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:כל השבוע היה נחמד משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:היום אני עייף משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מירי!!!!!!!!!1111 האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-יהיה כלהתשובות נכונות סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:ממי מה נהיה ממני? שאלת בונוס: למירי יש השבוע שתי הופעות בזאפה - 18 ו-19 לחודש. לאילו מהן אתם הולכים? ב 19!!!!!!!!!!!

sp400

New member
ורד!!!!!!! אה שחכתי קצת!!!!!!!!!!!!!!!!!

התגעגעתי נעלמת בימים האחרונים

Music4Life

New member
מממ שלומי...

אתה בא ב19...יופי..., אז נתראה ...ואתה גם תראה את המכות שתקבל כשאראה אותך! יא גמדון קשוח שכמוך

g a l4

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):ביקשתי אש(בגרסא של שלוש אמהות מן הסתםXDD) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):חברים וכסף-מאור כהן ופיטר רוט תמונת/פליקס השבוע:אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:חסמבה דור 3
ציטוט/י השבוע:"רוץ דייגו רוץ!!!" התחרפנות קלה של חברות שלי ושלי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הופעה של מאור כהן ופיטר רוט בדיוק לפני שבוע!(אבל אני מחשיבה אותה בכל זאת
) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:ריב עם חברה ואמ...זה שברגע האחרון דפקו לי ברז ולא הלכתי להופעה של אביב גפן. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:בתקווה גדולה להופעה של מירי!!! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:אולי שבוע הבא.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חביב. שאלת בונוס: למירי יש השבוע שתי הופעות בזאפה - 18 ו-19 לחודש. לאילו מהן אתם הולכים?אני עוד לא יודעת...אבל אני ממש מקווה להצליח להגיע לאחת מהן

מסכמת...../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל מיני... תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ראיתי את המשחקי כדורגל של הנבחרת שהיו - אכזבה גדולה! ציטוט/י השבוע: היה לי שיעור ג'אז ממש מצחיק אתמול, אם רק הייתי זוכרת משהו ממה שנאמר שם חחח איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי, היה טקס פתיחה של פרויקט הרובוטיקה. היה מרגש, מצמרר ולא הצלחתי לישון אחר כך... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הגעתי למסקנה שיש לי בעיה ללכת להופעות של מירי בזמן הקרוב, ושאני אצטרך לחכות עוד הרבה זמן... וגם נתפסו לי השרירים וממש כואב לי חחח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בר מצווה של בן דוד שלי ועוד כמה דברים בטח שלא זכורים לי עכשיו.. האם פגשתם את מירי השבוע? לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מרגש שאלת בונוס: למירי יש השבוע שתי הופעות בזאפה - 18 ו-19 לחודש. לאילו מהן אתם הולכים? כמו שבטח הבנתם, אף אחת.... סופ"ש מהמם לכולם! ושמרו על הבריאות זה חשוב! =]

ady18

Well-known member
שבת שלום

שיר של מירי: ילדה שהתבגרה שיר לא של מירי השמלה ממדריד מוניקה סקס תוכנית:מחוברים\מאסטר שף מה שהעלה את מפלס את השבוע שגילתי שיש הופעה של מירי בראשון , וחגגתי לידיד טוב יום הולדת משהו שמצפה שבוע הבא:תל אביב ואבא חוזר מחו"ל השבוע היה:מצוין לא הולכת

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): בעיקר באה אליכם,וטיפה טיפה... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל שירי ההופעה של אביב גפן אתמול. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:חדשות:S אני כבר בתשע נרדמת בזמן האחרון:/ ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:ההופעה של אביב גפן אתמול, אחרי הרבה זמן שלא הלכתי להופעות שלו היה כיף... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי ב18 לחודש,הופעה של אביב ב21 :) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: שאלת בונוס: למירי יש השבוע שתי הופעות בזאפה - 18 ו-19 לחודש. לאילו מהן אתם הולכים?ב18 לחודש... נתראה:)

shay keran21

New member
מסכם....(מזמן לא סיכמתי:p)

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): בשבילי זה כמו לנשום ולאכול...."הוכחה" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שירים של אורטל וקרן תמונת/פליקס השבוע: באמממממ מחשב חדש..אין תמונות..חחחחחחחח תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כל התכניות החדשות שצצו להן....לרדת בגדול ציטוט/י השבוע: אין איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: האממממממ כל השבוע היה חביב ביותר..בעיקר בעיקר היום:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יש דברים קטנטנים...אתמול היה דבר שפוצץ אותי.... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעהההה של מירייייייייייייייייייייייייי האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סביר ביותר שאלת בונוס: למירי יש השבוע שתי הופעות בזאפה - 18 ו-19 לחודש. לאילו מהן אתם הולכים? הולך ב-19 תודה רבה אנשים!! ותודה לך ורד נשמה

veredmp

New member
מסכמ"שת שבוע עמוס פעילויות והליכות

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הקבועים
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מאיר בנאי למיניהם (הייתי באירוע של העבודה שלי והוא הופיע שעה, אקוסטי, רק הוא. רוב ההופעה על גיטרה, כמה שירים על קלידים. היה ממש ממש טוב)
תמונת/פליקס השבוע: תגידו לי שהכלב של גינדי זה לא הכלב החמוד ביותר שאי פעם ראיתם
ציטוט/י השבוע: "תמיד כשיש אקדח במערכה הראשונה יורים בו במערכה האחרונה, אז פה יש פסנתר בתחילת ההופעה, זה אומר שאני אנגן בו באמצע ההופעה" מאיר בנאי במשפט הכי ארוך שלו בהופעה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מירי ושוב פעם מירי
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עמוס
שאלת בונוס: למירי יש השבוע שתי הופעות בזאפה - 18 ו-19 לחודש. לאילו מהן אתם הולכים? לשתיהן

לילה טוב../images/Emo199.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אהובי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):עוד יהיה לך - ירמי קפלן תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:חזרתי עכשיו מגנב עירוני עם בן אפלק, אבל כמובן דבוקה גם להאוס ולמחוברים ציטוט/י השבוע:הוא האור שבעיני, הטעם בשפתי ,הדם שבעורקי
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:היום נשנוש עצבני של עפרי הקטנה תמיד עושה טוב על הלב
. מחכה כבר למחר לראות אותה שוב.להריח תינוקת. להסניף אותה. ריח של תינוקת אחרי מקלחת. אחרי שאני קלחתי אותה. נחת. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:יומיים רחוקה מדני.הוא בצפון.אני במרכז. קשה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:כאילו דא. מירי. יום אחרי יום. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:נותנת לה פטור. רק לבנתיים. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:משפחתי. שאלת בונוס: למירי יש השבוע שתי הופעות בזאפה - 18 ו-19 לחודש. לאילו מהן אתם הולכים?שתיהן.

למעלה