סכמ"ש קיצי

veredmp

New member
../images/Emo175.gif סכמ"ש קיצי ../images/Emo175.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
לזכרו של דודו טופז לא תהיה השבוע שאלת בונוס. לכו תשתו קצת אורנג'דה......... סופ"ש נעים לכולם
ואל תשכחו להצביע

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי באה אליכם שיר השבוע לא של מירי אפטר בסדינים\ללכת שבי אחריך אילנית הכי מוצלח הופעות של איה כורם\אילנית\ארוחה משפחתית נחמדה מחכה הופעה של עינת שרוף\בילוי עם חברים שבוע מצוין

BRANGELINA

New member
../images/Emo11.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שלום לאמונות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל מיני קובי אפללו תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:בכללי הערוץ ריאליטי של יס..רדוד וממכר... ציטוט/י השבוע: האוואי של המסנג'ר שלי: למה?כי אני משוגע ...!!!!!#$@$!..אח"כ אנשים תוהים למה הוא התאבד...אידיוט.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום רביעי היה נחמד עבדתי בכיכר רבין מטעם הסינימטק באירוע של הילדים... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לאהרגשתי טוב ביום שלישי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:שבוע אחרון של החופש... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא....אבל הזמנתי כרטיסים ל23.9!!!!!!!!! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נחמד לזכרו של דודו טופז לא תהיה השבוע שאלת בונוס. לכו תשתו קצת אורנג'דה.........

sp400

New member
מסכם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שני כוכבים שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): בין החלומות או כל שיר אחר של דור דניאל תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: דני הוליוד (סופים מעולים המשך פושר) ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:חמידי ערב כיפי עם החברים ( הפסדתי 4-0 בספייד ) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: רבעי- כל דבר רע שיכול לקרות קרה לי באותו יום כולל להינעל באמבטיה ושאחותי צוחקת מהצד השני) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לחזור לעבודה ושיהיה עוד שבוע כל כך טוב כמו השבוע האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ושוב לא יצא ואם אני לא ישכנע את אמא להזמין לי כרטיסים ל 23 אז גפם לא יצא עד לסיבוב הבא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מ ע ו לה!

veredmp

New member
../images/Emo163.gif קר, קר שם בחוץ ../images/Emo163.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לא בדיוק שיר שלה, אבל הביצוע שלה ושל קרן ל"מי היה מאמין" מהאולפן השקוף. כל כך מהמם!
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הסינגל החדש של עפר בשן - "מנוחה ללב". מקסים!
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אני עדיין בגילמור. הגעתי לעונה 4
ציטוט/י השבוע: אבל אני רציתי סיבוב!!
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי
האם פגשתם את מירי השבוע? מחכה בסבלנות לספטמבר
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: פוזיטיבי

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "לשם" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "CADA DIA" - עידן רייכל. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מועדון לילה ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי, הייתי בהופעה של שלמה ארצי בקיסריה, היה פשוט מדהים!!! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יום ראשון לחזור לבסיס אחרי שבוע שהייתי בחו"ל (בורגס עם אמא..) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פותחת מחלקה 5 במספר!!! 82 נגדים ואנוכי, נקווה לטוב
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: ח-ם !!!

sp400

New member
אין את רואה שאני מסכם את חייבת לסכם קנאית!!!!

אך היה בבורגס?

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): לשם (היחידי ששמעתי השבוע שלה) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אבא - אביתר בנאי תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: דני הוליווד ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: מוצ"ש - עברתי דירה ומהרגע הראשון הרגשתי בבית:) שלישי - המשפחה עשתה לי מסיבת "הפתעה" חודש וחצי לפני יום ההולדת:) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: חמישי - נודע לי שהבחורה הראשונה שאהבתי נפטרה לפני שלוש שנים:( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שיהיה מוצלח כמו השבוע הזה:) האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: בקו עלייה!!!

../images/Emo207.gif תמיד שנאתי

את אייל גולן אבל הוא הביא הברקה ב- 7 לילות: "מירי מסיקה... מדהימה בעיניי, נינט לא. " חח הצחיק אותי משום מה.

למעלה