סקר חדש!

../images/Emo175.gif סקר חדש! ../images/Emo175.gif

יש סקר חדש ואתה מוזמנים להצביע לאופציה המתאימה לכם ולספר פה מה בחרתם ולמה. תוצאות הסקר הישן:
הדמות הכי מעצבנת ב Torchwood היא...
קפטן ג`ק הארקנס - 1 [2.27%] גוון קופר - 11 [25.00%] יאנטו ג`ונס - 3 [6.82%] טושיקו סאטו - 11 [25.00%] אוון הארפר - 14 [40.91%]

steelwater

New member
../images/Emo207.gifאהלן!../images/Emo13.gif

היי אנשים, מה קורה? אני חדשה פה וזו רק הודעה קצרה לספר לכם שהיום חזרתי מאנגליה אחרי שביליתי שם קצת יותר מחודש, ומעבר לעובדה שקניתי טונות דבירם שקשורים לדוקטור הו והייתי בתערוכה של הסדרה בלונדון, אז גם הראיתי את דיוויד טאננאט משחק את המלט בסטרטפורד!!!! אציג את עצמי ואספר לכם הכל אחרי שאני אנוח קצת... מקווה שתקבלו אותי יפה! זה ממש כיף לראות שיש עוד אנשים שאוהבים את דוקטור הו וטורצ'ווד בארץ.

היי היי הייי! חזרי מהר ספרי איך היה!!!

איך היה המחזה? איך הוא שיחק? הוא מודרני או בדיוק לפי הטקסט המקורי? תעלי פה תמונות של מה שקנית, שיו, אני כל כך עצובה מזה שלא אראה את דייוויד כהמלט בתיאטרון לעולם. וואיי....אם קנית סוניק-סקרודרייבר, אני מתעבת אותך באמת! חחחחח סתם סתם...אני שמחה בשבילך שזכית בחוויה הזאת, להגיע לבריטניה ולהריח את האפרוריות העירונית שלהם באוויר, היית גם בעוד מקומות חוץ מזה? במוזיאונים וכאלה? ספרי איך היה כשזתחרי.

steelwater

New member
למה לעולם?

גם אני לא חשבתי שבאמת יצא לי לראות אותו, וזה קרה. אני מקווה שהוא ימשיך לשחק עוד הרבה הרבה שנים ושהוא יהיה עוד הרבה הצגות, אז אם פעם תטוסי לאנגליה בזמן שיש לו הצגה יש לך סיכוי לראות אותו.
כן קניתי סוניק סקרודרייבר, חחח.
טוב אני יענה על כל שאר השאלות מאוחר, וישים תמונה! למרות שלא ממש רואים אותו בה.

steelwater

New member
בלופ

המחזה היה מדהים. דיוויד שיחק מצויין. המחזה היה מודרני, הבגדים, האבזרים, התפאורה וכ"ו, אבל הטקסט הוא אותו טקסט. המילים המקוריות של שייקספיר. הם עושים את זה הרבה פעמים מסתבר, הפקות מודרניות למחזות של שייקספיר אבל המילים נשארות אותו הדבר. זה עדיין היה ממש יפה. כתבתי הודעה יותר מפורטת פה ואת מוזמנת לקרוא אותה ולהגיב.

nick at noon

New member
זאת אולי שאלה אידיוטית

אבל איך אני מגיע לעמוד הראשי של הפורום (שבו אני מניח נמצא הסקר) מהעמוד הזה. זה היה לי ברור לפני השינוי בשיטת הפורומים אבל עכשיו אני לא רואה שום מקום ללחוץ עליו.

Tristana

New member
הסקרים זה בצד שמאל...

... מתחת לחץ "עוד בפורום" (יחד עם האלבומים, מאמרים קישורים ועוד)... ונכון שהמערכת החדשה זה הדבר המחליא ביותר בעולם? אצלי במועדפים הפורומים שלי הם במתכונת הישנה, או שנראה לי לא הייתי נכנסת אליהם יותר...

tristan79

New member
תשבי, תנשמי עמוק

וקחי בחשבון שבעוד חודש וקצת כנראה כבר לא תהיה לך ברירה... (בספטמבר כנראה המתכונת הישנה של הפורומים תלך לגן העדן לגרסאות הגדול בשמיים
)

Tristana

New member
:) אנסה לא להיכנס לפאניקה. יותר מדי.

אבל עד שזה יקרה אנסה להעמיד פנים שזה לא...

למעלה