סקר...

../images/Emo175.gifסקר...

והפעם-בנושא הפרסומות! (סתם מתוך שיעמום..) 1. מהי הפרסומת האהובה עליך? 2. איזו פרסומת את/ה שונא/ת? 3. תחשוב/תחשבי על פרסומת.חשבת?יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותה פרסומת? 4. איזה ערוץ מגזים בכמות הפרסומות? 5. איזה ערוץ משדר פרסומות יפות יותר ומעצבנות פחות? 6. מילות סיום.. ועכשיו תשובות שלי.. 1. מהי הפרסומת האהובה עליך? של השוקו עם סאבלימינל! ושל יופלה מוקצף 2.איזו פרסומת את/ה שונא/ת? של פמפרס..מה זה הטמטום הזה? לשבת..לקום..פאק אוף,גננת מעצבנת.. 3.תחשוב/תחשבי על פרסומת.חשבת?יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותה פרסומת?אני צף צף צף על היופלה מוקצף...איי ג'אסט קנט גט אינאף..יופלה מוקצף! 4.איזה ערוץ מגזים בכמות הפרסומות? ערוץ 10 5. איזה ערוץ משדר פרסומות יפות יותר ומעצבנות פחות? ערוץ 2!!! 6. מילות סיום..אני צף צף צף על היופלה מוקצף...איי ג'אסט קנט גט אינאף..יופלה מוקצף!

DevilishAngel

New member
תשובות../images/Emo26.gif

1. האגיס סופרים
2. הממ הפרסומות של YES כבר שורטות לי את המוח...יש לי YES וכל הזמן יש להם פירסומות של YES 3. "האאאגיס סופרייםםםם! נמתח לכללללל הכיוונייםםםםם! אחורה וקדימה וגם לצדדים! אין מה לדברררר! ~יה יה יה~ חיתול מעולם אחר..." 4. 10 5. 22 6. האגיס סופרים נמתח לכל הכיוונים

Tha Best DJ130

New member
חח לולי כמה צפוי המשפט הזה שלך../images/Emo8.gif

מהי הפרסומת האהובה עליך? של מי עדן
..התחרות ריצה ושהאיש המבוגר מגיע אחרון וכולם מוחאים לו כפיים
..נו הבנתם איזה אחת
איזו פרסומת את/ה שונא/ת? היא כבר לא משודרת זה לסר של משו ילדים היא הולכת ככה "ילדים חמודים מה אתם עושים לאמא ואבא טננה ננה ננה ננה"
ולראות אותה בלילה לבד, בחושך..לא רצוי
ד"א הסרט גרוע!
תחשוב/תחשבי על פרסומת.חשבת?יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותה פרסומת? אממ הפירסומת של אופיס דיפו.."ותעשה את זה מהר החבר שלי מחכה לי לסרט"..משו כזה
איזה ערוץ מגזים בכמות הפרסומות? 10 ו22
איזה ערוץ משדר פרסומות יפות יותר ומעצבנות פחות? לא יודעת
מילות סיום..בום בום טראח טראח(?)

Tha Best DJ130

New member
לא יצא טובב../images/Emo122.gif

מהי הפרסומת האהובה עליך? של מי עדן
..התחרות ריצה ושהאיש המבוגר מגיע אחרון וכולם מוחאים לו כפיים
..נו הבנתם איזה אחת
איזו פרסומת את/ה שונא/ת? היא כבר לא משודרת זה לסר של משו ילדים היא הולכת ככה "ילדים חמודים מה אתם עושים לאמא ואבא טננה ננה ננה ננה"
ולראות אותה בלילה לבד, בחושך..לא רצוי
ד"א הסרט גרוע!
תחשוב/תחשבי על פרסומת.חשבת?יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותה פרסומת? אממ הפירסומת של אופיס דיפו.."ותעשה את זה מהר החבר שלי מחכה לי לסרט"..משו כזה
איזה ערוץ מגזים בכמות הפרסומות? 10 ו22
איזה ערוץ משדר פרסומות יפות יותר ומעצבנות פחות? לא יודעת
מילות סיום..בום בום טראח טראח(?)

../images/Emo175.gifדור..

מה את מדברת על המשפט שלי?מה לא טוב בו?עכשיו בכוונה:אני צף צף צף על היופלה מוקצף! איי ג'אסט קאנט גט אינאף,יופלה מוקצף!! וגם..לפחות מישהו ענה לי..למה אתם אל עונים?פויה עליכם..לולי נעלבה..

° M A Z I °

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo12.gif

1. מהי הפרסומת האהובה עליך?אף אחת!
2. איזו פרסומת את/ה שונא/ת?את כולם!
3. תחשוב/תחשבי על פרסומת.חשבת? יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותה פרסומת?אין!
4. איזה ערוץ מגזים בכמות הפרסומות?כולם!במיוחד ערוץ 22!
5. איזה ערוץ משדר פרסומות יפות יותר ומעצבנות פחות?אף אחת!
6.
מילות סיום
שונאת פרסומות!
אולי הפרסומת של השוקו של קרלו נחמדה למדיי !|
אולי אם יש בפירסומות שיר יפההההה
אז מלאא חוץ מזה כולם מעצבנות

° M A Z I °

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gifאהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

.1 מהי הפרסומת האהובה עליך?חחחחחחחח עם הילד המעצבן הזה של בריאות כללית
2.2. איזו פרסומת את/ה שונא/ת? אין לי מושג נראה לי את זאתי שמראים חלב ובהתחלה טבור אנרף משהו כזה זה דוחה
חביב
3.תחשוב/תחשבי על פרסומת.חשבת? יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותה פרסומת?'כי אנחנו כאן בשבילך'
4.ערוץ 22 ו10!
5.ערוץ 22 נחמד
6.'כי אנחנו כאן בשבילך'
בכל מצב אני שונאת פרסומות בערך
פשוט מקודם לא נזכרתי בפירסומות אז עכשיו נזכרתי ועכשיו אני עונה נורמלי-סורי
בה ביייי

../images/Emo9.gif אני עונה ../images/Emo70.gif

אהבתי את הפרסמות של המנה חמה .. אבל כבר לא משדרים אותה אז חח מדליקה הפירסומת של הוירג'ן משהו כזה עם הבקבוקים ..
אה וגם את הפרסמות של היופלה היא קורעת לגמרי..
הפרסמות של הקריספי .. היא כזאת מטומטמת ..
אני צף צף צף על יופלה מוקצף .. חח פירסמות מגניבה ..
ערוץ 2 .. ו10
ערוץ 2 ברור
מה נחה ? מה נחה מה ? אויש הכוסון הזה ..

תשובות../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif

1. מהי הפרסומת האהובה עליך? הפרסומת של אורנג', פנ טק משהו כזה, כשהבחור מצלצל ויש לו צליל כזה והוא מתחיל לרקוד ואז הבחורה כזה לא מבינה מה קורה איתו...חחח....זאת פרסומת קורעת!!!! 2.איזו פרסומת את/ה הכי שונא/ת? את הפרסומת המטומטמת הזאתי של אורנג' ששני אנשים נפגשים באמצע הדרך, כז מסתכלים דרך השקופית, פרסומת דפוקה!
3. תחשוב/תחשבי על פרסומת.חשבת?יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותה פרסומת? יופלה, צףצףצף...
4. איזה ערוץ מגזים בכמות הפרסומות? ערוץ 22 5. איזה ערוץ משדר פרסומות יפות יותר ומעצבנות פחות? ערוץ קרטון נטוורק 6. מילות סיום.. ???????????????????????????????????

בעצם...../images/Emo60.gif

המשפט שנתקע לי בראש הוא:אהלן מותק מה נשמע, הא? הא? נשמה, תקשיבי מותק לסיפור:המ...קבעתי עם בחוררר...קחי לך כובע ושתייה, ל-מה נשמה? תראי איך את כולך צלויה, אני רק קצת אדומהההההההההההההההההההה
אני אהבלה, אהבלה בשמש, תזהו אותי לפי הנמששששששששששששש.....
מערוץ פוקס קידסססססס

rinani

New member
התשובות שלי:

1. מהי הפרסומת האהובה עליך?דנונה 2. איזו פרסומת את/ה שונא/ת?קופת חולים כללית 3. תחשוב/תחשבי על פרסומת.חשבת?יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותה פרסומת?אולייז לוק און דה ברייט סייד אוף לייב(באהגלית) 4. איזה ערוץ מגזים בכמות הפרסומות?ערוץ 2 5. איזה ערוץ משדר פרסומות יפות יותר ומעצבנות פחות?אין לי מושג 6. מילות סיום..יום טוב!!!

y a ® d e n a

New member
תשובות../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif../images/Emo47.gif

1. מהי הפרסומת האהובה עליך? אמממפ- היא ממש ישנה אבל אני מתה עליהה הפרסומת של אורז סוגת, עם הזקיינה הזאתי שאומרת על הכלב שמנגן "מכוער..." אה אני אוהבת נורא את הפרסומת של מנה חמה עם נולי ובץ..חח
וגם את הפרסומת של חלב תנובה עם סידן..
2. איזה פרסומת את שונאת? אני שונאת את הפרסומת של מפעל פייס זאתי עם זה שהם מדברים על "בדרך לאוטו..." 3. תחשבי על פרסומת..חשבת? יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותו פרסומת? "נמוג התפוגג נגוז..." "בין ארבע לשתיים נחים בצהריים" 4.איזה ערוץ מגזים בכמות הפרסומות? 2 ו-10
5. איזה ערוץ משדר פרסומות יפון יותר ומעצבנות פחות? אני אוהבת לפעמיים ת'פרסומת בערוץ 2! אני שונאת את הפרסומת ב-10! 6. מילות סיום: "תראו אותו... ילד כזה מחונך כל הזמן על המחשב...פלא שהוא נראה כמו תולעת! והיא דוגמנית מצליחה... כנראה לוקחים כל אחת היום! והוא בעל עסק... עסק שמסק תוך שבוע החברה מתמוטת! ודפנהה... אוי דפנה טעתה עם המשפחה... אבל עם האורז? היא תמיד מצליחה! **בלע בלע בלע** מכוער
"

../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

1. מהי הפרסומת האהובה עלייך?: צף צף צף יופלה מוקצף!
הזקנים האלו כל כך שולטיםםם!!
2.איזה פרסומת את\ה שונא\ת?: עם הילד הקרציה מקופת חולים כללית, "למה?, למה?, למה?" - חלאס תסתום!
3. תחשוב/תחשבי על פרסומת.חשבת?יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותה פרסומת?: "יוגה יוגה יוגהההה, יוגה יוגה יוגהההה, אמממ..יוגה?"
4. איזה ערוץ מגזים בכמות הפרסומות?: ערוץ 2 (22) 5. איזה ערוץ משדר פרסומות יפות יותר ומעצבנות פחות?: ערוץ 10 6. מילות סיום: הפרסומת של אסקייפ שאיזה אחד נותן מכה עם מחבט לפלאפון - עילגת!

adis90

New member
MY........./images/Emo29.gif

1. מהי הפרסומת האהובה עליך? שסותמים ת'פה לזאתי המעצבנת. למשהו עם סוכריות קופצות.... 2. איזו פרסומת את/ה שונא/ת? לא דעת 3. תחשוב/תחשבי על פרסומת.חשבת?יופי.עכשיו,מה המשפט שנתקע לך בראש מאותה פרסומת? "לא לא אני לא ממליצה..." 4. איזה ערוץ מגזים בכמות הפרסומות? אם.טי.וי. 5. איזה ערוץ משדר פרסומות יפות יותר ומעצבנות פחות? ערוץ 2 6. מילות סיום.. פרסומות זה יופי(
)

y a ® d e n a

New member
ידיד שלי מופיע בפרסומת של ג' יפית..

הוא בן 14 וחצייי
אפח'ד לא מאמין לי שהוא בן 14 וחצי...
הוא זה שמחקה את ג' יפית...

למעלה