צהריים טובים צדיק כתמר יפרח?
א אפיק המקורי New member 25/8/08 #7 אגב סמיילי לדעתי אין קשר לשופר..../images/Emo9.gif שופרא דשופרא = הטוב שבטוב.
S smailie New member 25/8/08 #8 אחד הנימוקים להגיון שבמצוות השופר הוא שתקיעת השופר קוראת לנו ל ש פ ר את מעשינו בשנה הבאה. זהו גם מקור שמו של כלי הנשיפה החשמלי הזה. אגב, ידעת ש"שופרא" זה גם שמהּ של הוצאת ספרים, המתמקדת ביצירות בנושא ההומוסקסואליוּת ובטיפוח סופרים מן המיגזר הזה?
אחד הנימוקים להגיון שבמצוות השופר הוא שתקיעת השופר קוראת לנו ל ש פ ר את מעשינו בשנה הבאה. זהו גם מקור שמו של כלי הנשיפה החשמלי הזה. אגב, ידעת ש"שופרא" זה גם שמהּ של הוצאת ספרים, המתמקדת ביצירות בנושא ההומוסקסואליוּת ובטיפוח סופרים מן המיגזר הזה?
א אפיק המקורי New member 25/8/08 #9 צודק . זה בא מאותו השורש. לגבי הוצאת הספרים.. לא מתמצא .. אבל אולי מישהו אחר פה מכיר..
ש שרון מירושלים New member 26/8/08 #11 סליחה על ההערה, ואני באמת לא מהמקורבים אבל מקריאה שוטפת בפורום ממש מוזר שדיון כזה מתקיים ללא כבוד הצדיק(טיק).
סליחה על ההערה, ואני באמת לא מהמקורבים אבל מקריאה שוטפת בפורום ממש מוזר שדיון כזה מתקיים ללא כבוד הצדיק(טיק).
א אלמונית פלונית1 New member 28/8/08 #12 הוא בהחלט חסר לנו כאן בפורום והייתי שמחה אם הוא היה חוזר לכתוב כאן ....
ת תיקי וזיו שגן New member 30/8/08 #13 אכן כן צדיקטיק ממש חסר לנו אני מאמינה שנראה אותו יותר לאחר 1/9 כשיחזור ללמד בבית ספרו..
ש שרון מירושלים New member 30/8/08 #14 צריך לזרז את "מחשב נייד לכל מורה"! יש כבר כמה בתי ספר שקיבלו, בטח רק מי שמצטרף לאופק חדש.... (אין אייקונים לקללות, נכון?...)
צריך לזרז את "מחשב נייד לכל מורה"! יש כבר כמה בתי ספר שקיבלו, בטח רק מי שמצטרף לאופק חדש.... (אין אייקונים לקללות, נכון?...)