שאלון

../images/Emo175.gif שאלון ../images/Emo175.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? לאיזה שורה מתוך שיר של היהודים אתם הכי מתחברים כרגע ? אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? אנגו'י.

ליאןןן

New member
../images/Emo221.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? אחד מכל דיסק? קשה לבחור..אממ מציאות נפרדת - מחפש תשובה/מלחמה שקטה, היהודים - באוויר/יכול להיות, פחד מוות - ליפול/בסוף תבכו איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] יש כמה, לא עולה לי משהו ספציפי איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] מרכז..תאטרון בעיקר. עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? לא חסר כאלה.. איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] או שורה ראשונה או מחוץ לקהל בצד. בחיים לא באמצע. עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? מחפש תשובה עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? ג'קי אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? נראה לי שמציאות נפרדת..אולי בעצפ פחד מוות. לא יודעת. לאיזה שורה מתוך שיר של היהודים אתם הכי מתחברים כרגע ? "..ואולי לא הספקתי הכל" אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? באתי לענות על זה, אבל האמת שאני חושבת שחלק מהקסם זה לא לדעת את הפירוש האמיתי ולהשאר עם הפירוש האישי שלך..למרות שיכול להיות נחמד לשמוע איזה סיפור.

yotem 17

New member
קשה, אבל ננסה P:../images/Emo83.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? מלחמה שקטה או הזמן שלך או תענה לי. התלבטות קשה. איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] WDYG, הזמן שלך איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] אממ אין מקום ספציפי עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות? אנשים שעושים כיף...יערה, נוף, ניצן, לוטם איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] מאחורה בד"כ עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה? לא'דע עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה? ג'קי כמובן אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה? דונט נואו אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה? מציאות נפרדת, אין ספק לאיזה שורה מתוך שיר של היהודים אתם הכי מתחברים כרגע? "והיא תעוף מכאן לאן שרק תרצה, לאן שרק תרצה..." אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה? הזמן שלך/מלחמה שקטה

yotem 17

New member
אה זה מכל אחד ../images/Emo122.gif../images/Emo83.gif

אז כלאופן, מציאות נפרדת- מלחמה שקטה/הזמן שלך, היהודים- לעוף, פחד מוות- תענה לי

אנסה

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ?
מציאות נפרדת - מלחמה שקטה
היהודים2 - לפעמים
פחד מוות - תענה לי איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...]
מממ..ג'קי או עוד ארון איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...]
ת"א בתאטרון
עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ?
דיד, בהמות איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...]
אם אפשר שורה ראשונה עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ?
דונט לייק זה אחלה עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ?
ג'קי כמובן אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה ?
להיות בנאלית ולהגיד בית יצחק?
וואי אריאל יהיה כיף! אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ?
משהו צרוב שאני אכין
אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ?
מממ...לא יודעת אם זה כ"כ חשוב לי..זה הורס ת'מיסתורין של השיר ות'פירוש האישי...אבל אם אני חייבת אז אולי כל הסיפור? יותר נכון, הייתי רוצה לדעת מה הסיפור של היהודים עם לשיר את 'כל הסיפור'

מתנות

New member
נכון לעכשיו.. ../images/Emo13.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה? (אני הולכת על 2, סלח לי...) קח אותי והזמן שלך, יכול להיות ולעוף, ליפול ובסוף תבכו. איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] ליפול, לעוף, קח אותי, הזמן שלך, מחפש תשובה... [בדיסק לייב נעשה עוול עם הסאונד] איפה אתם הכי אוהבים הופעות? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] תיאטרון. עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות? שירן. איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] באמצע כזה, עם גיחות לשורות הראשונות בשירים מסויימים
עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה? מחפש תשובה עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה? ג'קי אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה? בחוף גולן. ובאמסטרדם בעתיד....
אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה? פחד מוות, ברור. לאיזה שורה מתוך שיר של היהודים אתם הכי מתחברים כרגע? אמן. אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה? I'm In Love

yuvizz

New member
.......

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ?אי-אפשר אחד, נגיד שניים שלושה:) הזמן שלך, מחפש תשובה, מלחמה שקטה. לעוף, לפעמים.פאדר, תענה לי, המאה העשרים. איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...]מחפש תשובה, הזמן שלך, יכול להיות. איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...]תיאטרון, תודה. עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ?
. איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...]באמצע או שורה ראשונה. העיקר שיהיה צפוף מספיק. עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ?מחפש תשובה. עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ?ג'קי. אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה ?בא לי עכשיו תיאטרון. אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ?מציאות נפרדת. לאיזה שורה מתוך שיר של היהודים אתם הכי מתחברים כרגע ?אייףף. אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ?וואו, לא יודעת.

Tom 7

New member
אחלה בחלה שאלון! מהסוגים שאני אוהב ../images/Emo13.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ?יש הרבה בינתיים זה יובגטו ותענה לי. איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] יובגטו ותשחקאותה וגם טיפה בים (משולב). איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] מרכז. עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? חברים. איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] שורה ראשונה. עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? עוד ארון אחד. עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? ג'קי. אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? באיטליה ברומא במקום של הגלדיאטורים !! ממש מגניב
אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? פחד מוות כנראה. לאיזה שורה מתוך שיר של היהודים אתם הכי מתחברים כרגע ? הפזמון של מקום אחר. אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? וואי שאלה קשה אבל נראה לי שלעוף או תענה לי או מלחמה שקטה.

Niran2

New member
עונה

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? אממ וואי.. אי אפשר לענות על השאלה הזאת. זה עניין של תקופות, יש תקופות שאני חושב שזה גנבה, יש תקופות שזה הזמן שלך, תענה לי, פעמון מלחמה. לרוב זה עוד ארון אחד שזה פשוט השיר הכי מקפיץ, אבל עדיין, אי אפשר לענות על השאלה הזאת. איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] טיפה בים ללא ספק. גירסא מדהימה. אבל מצד שני לא שמעתי עוד את תענה לי בהופעות... איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] תאטרון. עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? ידידה איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] באמצע, שורה שנייה-שלישית עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? עוד ארון אחד, דונט לייק עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? לא קל. הכי יפה בעולם לסיים הופעה עם פיוטה אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? מדיסון סקוור גארדן, או איצטדיון כדורגל כלשהו אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? אנפלגד לאיזה שורה מתוך שיר של היהודים אתם הכי מתחברים כרגע ? "ועל כן, על כן רע לי ככה" אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? תענה לי.

כל הכבוד עמרי. ../images/Emo9.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? מציאות נפרדת- סוף העולם, מחפש תשובה. 'היהודים'- לעוף, לפעמים. 'פחד מוות'- בסוף תבכו, ליפול. איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] וואו..המממ..קשה מאד, בסוף תבכו לדעתי ממש מתאים להופעות
, גם כל הסיפור.
איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] אין ספק שתאטרון זו האסוציאציה הראשונה שעולה. או תאטרון או מקום רחוק
.
עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? עמרי, זמי, ספיר. הרגל.. איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] שורה ראשונה. הכי נוח והכי בהופעה. עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? מחפש תשובה
עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? ג'קי. טעם של עוד... אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? אממ.. נראה לי הודו. למרות שעוד לא הייתי שם, נשמע לי מיוחד. אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? וואו, זה באמת קשה. כרגע נראה לי ש'מציאות'. לאיזה שורה מתוך שיר של היהודים אתם הכי מתחברים כרגע ? הממ .. "עכשיו את, עכשיו את לא אוהבת אותי." אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? 'כל הסיפור' , 'לא קל'. היה נחמד
.

Dug E

New member
../images/Emo27.gif

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ? מציאות - לא קל היהודים - לפעמים, לעוף פחד מוות - WDYG, בסוף תבכו איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...] WDYG איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...] מועדון התיאטרון ללא ספק. עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ? זה לא כ"כ משנה לי.. איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...] רחוק, איפה אפשר לזוז כמו שצריך עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ? יצא לי להיות ב3 הופעות שנפתחו עם WDYG וזה היה בנזונה
. גם עוד מעט זה טוב.. עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ? מחפש תשובה. אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה ? איפה שמופיעים מיוז
הייתי שמח לעשות טיול בכל הולנד ועל הדרך לראות אותם.. אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ? פחד מוות. לאיזה שורה מתוך שיר של היהודים אתם הכי מתחברים כרגע ? "תודי, את פוחדת". אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ? לא קל ומלחמה שקטה

naama0

New member
עונה

מה לפי דעתכם השיר הכי טוב מכל כל אחד מהאלבומים שיצאו עד כה ?מלחמה שקטה לפעמים אמן איזה שיר אתם הכי אוהבים בלייב ? [לא בדיסק, בכללי...]סמי גקי קח אותי איפה אתם הכי אוהבים הופעות ? [איזור בארץ, מועדון ספיצפי וכו'...]התאתרון בתל אביב עם מי אתם הכי אוהבים להיות בהופעות ?פשוט להיות ... איפה אתם אוהבים לעמוד בהופעות ? [צד, שורה ראשונה, מאחורה...]שורה ראשונה מול תום עדיף ... עם איזה שיר הכי אתם הכי אוהבים שנפתחת ההופעה ?סמי עם איזה שיר אתם הכי אוהבים שמסתיימת ההופעה ?גקי אם הייתם צריכים לבחור מקום בעולם שתיהיה בו הופעה של היהודים וכמובן להיות בה, איפה זה היה ?אמסטרדם אם הייתם צריכים לבחור רק דיסק אחד של היהודים לקחת לאי בודד, איזה דיסק זה היה ?מציאות נפרדת לאיזה שורה מתוך שיר של היהודים אתם הכי מתחברים כרגע ?אבל זה עושה לה טוב אז מה כבר רע בקצת לברוח אם הייתם יכולים לבחור שיר מהשירים של היהודים ולדעת מה הפירוש האמיתי שלו ומה הסיפור שלו, איזה שיר זה היה ?מלחמה שקטה

למעלה