שירשור בלוגים חדשים

Mr Boggy Man

New member
טרנד חדש להיות פסיכופתים מוזרים?

אני רואה הרבה בלוגים שמדברים על פסיכופתיות, פסיכודליה וכל הפסיכו האלו....מזה טרנד חדש? זה in עכשיו להיות פסיכופט?

מיצי007

New member
זה לא אין

אני אחת מהמנהלות של אחד הפורומים ושפתחו את הבלוגים לא היה לי מה לרשום אז רשמתי את זה... ואני באמת פסיכוטית תשאל אנשים.

Mr Boggy Man

New member
אממ...

תראי זה לא חדש וזה מאוד ידוע שהדור האחרון הוא מאוד פרובוקטיבי אינדיבידואלי. זה דווקא כן IN

De-Panther

New member
בדרך כלל זה סתם סוג|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מסוים של תרוץ לכלמיני דברים

חןשסק

New member
נחשו מי עודכן?

נכון מאוד. הבלוג שלי... הוא עודכן אפילו בשני קטעים- אז היו חביבים, השאירו חותמכם שם
!

חןשסק

New member
שכחתי את הקישור../images/Emo26.gif

חפשו אחרי החתימה. (לעזאזל מתי אני אלמד לעשות קישור מתוך ההודעה?!)

חןשסק

New member
אופס.. תגובה להודעה הלא נכונה...

הייתי צריכה להגיב לעידכונים...

free star

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gifהזמנה../images/Emo20.gif|כלני

כולכם מוזמנים להיכנס לבלוג היחסית חדש שלי!! http://blog.tapuz.co.il/freestar

בלוג חדש!

מקווה שזו אכן הבמה, ובכלל עוד לא הבנתי סופית אם האתר שלי הוא בלוג או לא, אבל כנראה שכן, אז אתם מוזמנים לבקר... חגית

איה@

New member
היי חגית ../images/Emo24.gif

שמחה לראות אותך כאן. יש לך ספק? בטח שהאתר שלך הוא בלוג! ואפילו בלוג מעוצב יפה מאד!!
אני מקווה לראות אותך כאן כמשתתפת פעילה. ואגב - אני מחכה בסקרנות לתשובה על גוגל.... (בעברית אם אפשר - את הרי מתרגמת לא?
) תודה.
איה.

לינקים באתר

היי איה, עניתי לך גם באתר, ואני מנסה גם כאן - אני חוששת שאולי לא מספיק ברור באתר מה קישור ומה לא, כי אחרת למה לא לחצת על הקישור כדי לגלות את התשובה למה זה גוגל? שמתי לב שעוד אנשים שאלו...אז אני אשמח לשמוע ממך - זה לא ברור שזה לינק? אני צריכה לשנות צבע? או להוסיף קו תחתון??? הלפ! תודה, חגית

איה@

New member
אולי באמת ../images/Emo26.gif

צריך לחזק קצת את צבע הקישורים - באמת לא שמתי לב שזה קישור..... אל תשימי פס מתחת לקישור - שונאת פסים..איכסה
ועוד דבר חשוב בכל פעם שאת כותבת בפורום - תתרגלי לחתום בקישור - דרך המחרוזת וזו הצעה לכולם! פשוט כך הרבה יותר קל להכנס לאתר שלכם. את הקישור יוצרים דרך המחרוזת.
איה.

the blue 0cean

New member
כולכם מוזמנים....

htty://blog.tapuz.co.il/ocean ובהזדמנות זו אני ישאל שאלה קטנה..... אתמול כשפירסמתי פעם ראשונה את הבלוג הוא לא הופיע ברשימה של הבלוגים החדשים או פירסומים חדשים...מישהו יודע אולי למה?.... ואיך אפשר לשנות ת'עיצוב... שיהיה יותר יפה....?

the blue 0cean

New member
סליחה יש לי שגיאונת קטנה בכתובת

http://blog.tapuz.co.il/ocean מקווה שעכשיו זה טוב

למעלה