שירשור הפרק היומי
פרק 9

../images/Emo175.gif שירשור הפרק היומי ../images/Emo41.gif פרק 9 ../images/Emo173.gif

כל מה שקשור לפרק של היום לכאן
כל השאר ימצא את מקומו בשירשור אחר
צפייה נעימה!!!

צפייה נעימה ../images/Emo44.gif

אתמול היה מותח וקורע מצחוק, איך שאלה בלעה את הטבעת

liron sa

New member
וואו אחלה פרק!

הקטע של ריקי ובנצי מעניין,לא חשבתי שכבר יגלו .. היא אמרה שכאילו בא פורץ ,ובסוף ירתה ובטח היא תגיד(אם הוא ימות,מה שלא נראה לי)שהפורץ ירה-ככה זה היה נשמע לפי איך שהיא אמרה. מעניין איך גלי תגיש את המהדורה כי ראו שהיא לא מפוקסת. וגם רואים יותר את הילי ויון=) סופסוף יש מתחים אמיתיים..

איזה פרק ../images/Emo13.gif + שאלה ../images/Emo15.gif

באמת שהיה אחלה פרק. בהתחלה היה את הקטע של גילוי הבגידה, לדעתי טיפונת מוקדם מידי אבל אחרת זה היה עלול להיות מרוח. ריקי הזו ממש מאופקת, אחרים היו שוברים את כל הכלים. ועוד איך שהיא לא אמרה כלום לגידי, בא פתאום להציע נישואים. האלה הזו טיפשה.
כל הקטעים עם גלי ואיתן - רבים ומשלימים - מה את רוצה ממני ? - גולי בובי! וכל זה טיפה מאוס וזה רק פרק 9. צריך קצת התקדמות בנושא הזה. חחחח השירה הזו שחקנית טובה, בתוך הסדרה. לא במקצוע. הבלוג שהיא פתחה ענק, איך גלי פחדה - רגע לפני שידור והיא עם פרצוף כל כך מפחד
מסכנה, אבל מעניין מה היא עשתה לאבא של שירה. אולי זה יגרום להפסיק את הרחמים
חחחחחחחחחח הדניאל הזו ממש מתוקה. אני גם אוהבת את הילי ילון בכללי, היא שחקנית מעולה
מלכה הזו קורעת אותי מצחוק. יש לה דיבור כל כך מצחיק. עלק חיבור בין העמים. "נראיין איזה רוסיה, נעשה כתבה על זנות!"
הבנצי הזה כלב אחד גדול. והריקי הזו השתגעה. טוב, מי היה נוהג אחרת? ולא הבנתי, בעיות שיער = טבעת נתפסת לה בשיער ואז הוא מתבלגן?

פרק מדהים! D:

שירה כ"כ גאונה
אחח תחייה הפוסטמה, מלכה יותר D: אואואו בונא ריקי הזאת התחרפנה...יש מצב שהיא תירה בו ! O: פרק מותח ומעניין.. חחחחחח ברק הזה...איזה משוגע, לתת את התחזית בבגד ים LOL וסמגד'..מסכנה לא יוצא לה טוב D: פרק נחמד!! סוף מותח!!!!!!!!!!!!~~

../images/Emo47.gifשירה המלכה,אלקנא הנסיך../images/Emo99.gifהשאר בררה

שירה מלכה איך היא עושה פשע ואז חוזרת לזירה כאילו כלום לא קרה,ככה מתנהגת מי שרוצה להרוס כל כבודלה אלקנא הזה מתנחל חרמן כל זמן עסוק בלהתחרמן עם בנות העיקר הוא שם כיפה על ראש להיות צדיק דניאל מעולה איך שהיא אוהבת להרוס לאבא שלה עם אלה,ונהנת עם אלקנא מהצד,משחקת נחמד אני אוהב ריקי סופסוף התחילה להיות בי'צית הגיעה הזמן איך כיוונה על בנצי את אקדח אהבתי שהיא נהייתה רעה , מירב חיה בסרט שכולם הבבות שלה בסוף ינטשו אותה וישאירו אותה לבד,עלק בשידור אתם תהיו מכונות חשה איתן וגלי סתומים חוש חש הבלשים חושבים שהם כל העולם,כולה הציצו לגלי במקלחת עשו מזבוב פיל סתומים

rotem bobo

New member
פרק מעולה!

וואו גם אני לא ציפיתי שהיא תגלה על בנצי ואלה כלכך מהר D: אלקנא
לא רק אני אה? ממ.. המשחק של צופיץ תמיד מעולה וכיף לראות משום מה את עמנואל הלפרין על המסך ... ממ דניאל ממש יפה בסדרה הזו<הילי ילון> מחכה לפרק 10:] 3> יום טוב

למעלה