שירשור עידכונים
מ מוסי אנדרלמוסי New member 18/7/03 #2 אני מזמין את כולם להשתתף בתחרות בבלוג שלי, מוסי רושם ביד אחת, הושקה תחרות קיץ פתוחה בשם "תנו שם לביצה". מטרת התחרות היא לתת שם לביצה. יש פרסים, פיצוצים ובחורות - זה כדאי!
אני מזמין את כולם להשתתף בתחרות בבלוג שלי, מוסי רושם ביד אחת, הושקה תחרות קיץ פתוחה בשם "תנו שם לביצה". מטרת התחרות היא לתת שם לביצה. יש פרסים, פיצוצים ובחורות - זה כדאי!
B black_light New member 19/7/03 #3 הבלוג שלי עודכן, שופר, שונה ובכלל. http://blog.tapuz.co.il/heyelet
ע עמית המכשף New member 19/7/03 #4 נעים להכיר. בלוג של חיילת - מבטיח כתוב נחמד ומקורי. איך כתבת: "נתקעתי עם עור לבן, לא אשמתי". חחחח... אהבתי. כתבת שם שאת עומדת לסגור? את מה לסגור? לא את הבלוג אני מקווה. יופי של בלוג. הוא עוד חדש ואין בו כמעט כלום אבל נראה מבטיח.
נעים להכיר. בלוג של חיילת - מבטיח כתוב נחמד ומקורי. איך כתבת: "נתקעתי עם עור לבן, לא אשמתי". חחחח... אהבתי. כתבת שם שאת עומדת לסגור? את מה לסגור? לא את הבלוג אני מקווה. יופי של בלוג. הוא עוד חדש ואין בו כמעט כלום אבל נראה מבטיח.
B black_light New member 19/7/03 #5 תודה עמית! ../images/Emo13.gif התכונתי ללסגור שבת. אני אוסיף את זה!
פ פרינסס מיייאו New member 19/7/03 #6 ../images/Emo39.gif הנה שלי אם אין לכם מצב רוח, הבלוג הזה לא יעודד אותכם... אם יש לכם מצב רוח...יש בו קטעים שאולי יוציאו לכם את הרוח מהמפרשים. הכניסה על אחריותכם
../images/Emo39.gif הנה שלי אם אין לכם מצב רוח, הבלוג הזה לא יעודד אותכם... אם יש לכם מצב רוח...יש בו קטעים שאולי יוציאו לכם את הרוח מהמפרשים. הכניסה על אחריותכם