שיר השבוע

loner in love

New member
../images/Emo175.gifשיר השבוע

מהו שיר השבוע שלכם?
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?
מהו אלבום השבוע שלכם?
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם?

../images/Emo181.gifעונה נה נה נה../images/Emo181.gif ../images/Emo80.gif

מהו שיר השבוע שלכם? Kelly Clarkson- Behind These Hazel Eyes
Rooster- Come Get Some התחלתי לשמוע אותם אז אני מתלהבת! חחחחח SP- Untitled
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? Obviously
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? Mummy trade ו-WIG2S4
מהו אלבום השבוע שלכם? Breakaway של קלי קלארקסון
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? I climb a tree outside her home To make sure that she's alone הקטע הזה בקליפ הורג אותי מצחוק כל פעם מחדש!

beyonce3

New member
../images/Emo84.gifשלי!../images/Emo83.gif

מהו שיר השבוע שלכם?Crazy In Love/ביונסה וג'יי זי.. מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Honky Tonk Women מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?Britney מהו אלבום השבוע שלכם?Dangerously In Love/ביונסה...... מהו סמיילי השבוע שלכם?
.......אחריי שגיליתי שדסטניז שלי התפרקו!אעעעעעעעעעעעעע מהו משפט השבוע שלכם?"לא יודע מה לומר לא רציתי להכאיב את היום שכבר עבר אין לי דרך להשיב הסירי כעס מליבך ונסי למחול אל תכי ילד בקרבך הוא שלך למרות הכל..."

beyonce3

New member
כן...../images/Emo7.gif

היה אתמול באמטיוי היטס שעה או שעתיים נראה לי,של כל הלהיטים שלהן......היה לי דיי עצוב.....

beyonce3

New member
אמ...

אם אני לא טועה..מסתבר שהסיפור עם אבא של ביונסה הוא נכון..והיא פיטרה אותו....ולמעשה הוא הזה שבנה את הלהקה.והיא שייכת לו..ונוצר סיכסוך..אז הן החליטו להתפרק.......
..........עצובבבבבבב.....

beyonce3

New member
../images/Emo7.gif

אני יודעת....בטח הבום יבואו לי עוד מעט....הכוונה לדמעות....

mayoosh4

New member
greetings! we mean no harm.../images/Emo153.gif

מהו שיר השבוע שלכם? אההה i miss you - blink 182 מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? broccoli מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? over now חרשתי עליו
מהו אלבום השבוע שלכם? a present for everyone!!!! השגתי מקורי, סוף סוף
מהו סמיילי השבוע שלכם? אהההההה |חייזר| סתם כי בא לי. מהו משפט השבוע שלכם? מה שכתבתי בנושא! סתם כי בא לי

may90

New member
אני!!

מהו שיר השבוע שלכם?- אממ.. 1985- bowling for soup
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?-אהמ אין
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?-fun fun fun
מהו אלבום השבוע שלכם?-החדש של ג"ש
מהו סמיילי השבוע שלכם?
כתבתי היום שיר מאאגניב ביותר אז זה הפיזמון: Every Friday they go out clubbing. No one has ever seen them hugging. They tell the world they love each other, Everyone knows they’re lying so why even bother? Their neighbors are always peeping at their house, They see him sleeping in their bedroom, and she is on the couch.

mayoosh4

New member
היי מאייייי!!!!!! :|

לאאאא אל תפיצי את השירים של אינפקטד. ואם כבר אז בניצלוש רשמי ואת כל השיר! זה לא טוווווווווב.

may90

New member
זה לא שיר של אינפקטד!

השירים של אינפקטד הרבה יותר טובים מזה!! מיי אנחנו שולטיםםםםםםםםם אבל פירומניה מתעלים עליינו! אנחנו צריכות להתאחד ולכתוב בקצב שירים! השיר היחידי שכתבתי ויצא להיט הלך לי לאיבוד
רק את הפיזמון אני זוכרת!

א אנ אני!

מהו שיר השבוע שלכם? behind these hyzel eyes
של קלי קלארקסון מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? LOLA
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? losing you מהו אלבום השבוע שלכם? דיסק שעשיתי מהו סמיילי השבוע שלכם? מאוהב מהו משפט השבוע שלכם? אין

bustedit

New member
אנוכי../images/Emo122.gif

מהו שיר השבוע שלכם? אממ.. shiver
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? she loves you
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? lover in love
מהו אלבום השבוע שלכם? אין
מהו סמיילי השבוע שלכם?
חחח
מהו משפט השבוע שלכם? cuse you bring out the best in me like no one else can do. that's why i'm by your side, that's why i love you ג'יימס בורן ודני ג'ונס שליטה!!!!!

My sacrifice

New member
Mine

מהו שיר השבוע שלכם?Muse-Can't Take My Eyes Off Of You
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Brocolli
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?---
מהו אלבום השבוע שלכם?Muse-Origin
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם?I gave it starts I stomped on your hearts This is the end, No more pictures, we ain't friends It's raining in my room There's blood in my spoon You're out of my highchair I'm out of your womb

oriane0

New member
עונה

מהו שיר השבוע שלכם? scotty doesnt know של יורוטריפ מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם? i've got you מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם? losing you מהו אלבום השבוע שלכם? american idiot גרין דיי מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם? חפיף..

M c F l y

New member
../images/Emo9.gif

מהו שיר השבוע שלכם?The Reason-Hoobastank איך נדבקקתתי
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Get Over You מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?Britney ו3am מהו אלבום השבוע שלכם?present for everyone מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם?But our love it's like the wind i can't see it but i can feel it אנ'לא בטוחה שבדיוק ככע כותבים כי ראיתי ת'סרט לפני שבוע

PunK RocK 1o1

New member
אני

מהו שיר השבוע שלכם?Good Charlotte - Hold On
מהו שיר השבוע המקפלייי שלכם?Memory lane
מהו שיר השבוע הבאסטדי שלכם?runaway train
מהו אלבום השבוע שלכם? אין
מהו סמיילי השבוע שלכם?
מהו משפט השבוע שלכם?This world This world is cold But you don't You don't have to go

למעלה