שרשור שאלות ובקשות חדש

• פותח הנושא sta
  • פורסם בתאריך

sta

New member
אני ממש מצטערת על ההודעה החדשה

קודם כל אני גם חולה על התכנית
יש לי כמה שאלות: 1) העונה שמשודרת כרגע בהוט 3, איזה מספר היא? 2) אתם יכולים לשים תמונות של השלושה שישארו בסוף וגם ללהגיד לי איך קוראים להן? תודה רבה

תעשו טובה לחיילת חביבה ../images/Emo13.gif

בגלל שאני רק כל סופ"ש שני בבית אני לא מצליחה תמיד לעקוב... תוכלו לשים שמות ותמונות של מי שנופו עד כה??? תודה מראש. נ.ב בלי ספויילרים!!!!!!!!!!!!!!!!

ודרך אגב

בפרק הקודם אז ג'ניפר רבה עם אן ואווה. נורל הראתה לכולם את הציצי שלה והתלהבה מהם. אמנדה אמרה שאווה גנבה לה את הקריסטלים וכול הזמן קראה לאווה כלבה (מאחורי הגב, אווה לא שמעה) ואמנדה שמה כסף בכול הבית כדי לראות אם אווה גונבת, ואווה לא גנבה, ואז אמנדה מצאה את הקריסטלים שלה במקום אחר והתרוץ שלה היה: החבאתי אותם כדי שאווה לא תגנוב אותם, ושכחתי מזה לגמרי

purple rain2

New member
למה מצטערת?../images/Emo8.gif

מקסימום אני משרשרת אותך
1. עונה שלישית במספר 2. שלוש הבנות שישארו בסוף הן עדיין בגדר ספויילר, ככה שכל מי שיודעת ועונה מתבקשת לשים סימן
בכותרת
, אבל יש תמונות של כולן בקישורים ובגלריות

niranat

New member
../images/Emo31.gifהחוליה החלשה../images/Emo31.gif

מה נסגר? מי עושה את זה ואת החסינות השבוע?.. דרך אגב, בפעם האחרונה [יום שלישי זה היה, כמדומני
] היה רק החוליה החלשה בלי חסינות, ולדעתי זה דווקא חשוב לפני הפרק השבועי, כי בפרק מישהי יכולה לעצבן ואז רוצים להעיף אותה, אבל יש לה
חסינות
וזה הופך את זה לקצת מעניין.

purple rain2

New member
תום היה אמור לעשות את החסינות

אבל הוא החליט לעזוב בינתיים (אל תדאגו, הוא יחזור, יש לי הפתעה בשבילכם, כבר אני אכתוב על זה הודעה
) בכל אופן את מוכנה בבקשה לעשות בינתיים את החסינות? ובהחלט צריך מתנדב לסבב הבא של החוליה החדשה שיהיה--- מחר?

גוחגוח

New member
מישו יכול ל..

לשים תמונות של בריטני מהעונה ה-4! וזהו אני לא רוצה לדעת לאיזה מקום היא מגיעה מתי עפה ל=א רוצה לדעת! רק תמונות =)

OhBaby

New member
מבטיחה שפעם אחרונה אני שואלת...

מה נסגר עם שרשור התפקדות, כמה אנחנו, כי בנות כבר לא מתפקדות יותר.כמה אנחנו......?????????

למעלה