תזכורת - מפגש פורום.

FallOutGirl

New member
../images/Emo175.gifתזכורת - מפגש פורום.../images/Emo175.gif

המפגש קומונה הפך למפגש פורום D: כן כן. יום:חמישי תאריך:19.7.07 שעה:11:00 מיקום:מול הטאוור רקורדס-עזריאלי סמנו
/
או
/
אם אתם באים.

bloody marey

New member
אין לי כסף ללכת ;;

אולי אם אני ישכנע את ההורים שלי להלוות לי כסף לרכבת -_-"

PerfectSP

New member
לכי באוטובוס../images/Emo11.gif כמו פשוטי העם!כמוני../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

למה את מתנשאת על אוטובוסי?
ואיפה את גרה?D:

bloody marey

New member
XD

ממ אין לי בעיה לנסע באוטובוס זה אותו מחיר XD נו וגם בגלל שאני לא יודעת איזה קו מגיע מרעננה לעזריאלי

PerfectSP

New member
501:) ../images/Emo190.gif

ואת שואלת את עצמך,למה אני יודעת?! המ.אוונסנס הופיעו ברעננה.והרי לך תשובה

PerfectSP

New member
וואו.מהירה.XDD ../images/Emo190.gif

וואו,היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה כזה שווה!!ררררר....... כל כך...אלוהי

odemn

New member
חחח גם את מהירה!(;;

חחח יופי=]] חברה שלי הייתה.. אני לא רציתי גם ככה כי אני לא ממממש אוהבת אותם אבל אני חושבת שהם ממש טובים

PerfectSP

New member
רק כאלה שממש אוהבים אותם הלכו לזה, ../images/Emo190.gif

כי זה עלה פאקינג 360 שקל!:) או שהלכו לזה מעריצים שרופים,שיעשו להם חור בכיס,אבל לזה הם בטוח יסכימו,או סתם טחונים שאו לא מכירים ואוהבים הופעות או יש להם חיבה:)

odemn

New member
או שהורים שלהם עושים את זה כמתנה(;

כמו לבר מצווה של אח שלי..אני משכנעת אותו שיבקש מהורי ללכת להופעה של לוסט לבר מצווה שלו..ויקח אותי כמובן

PerfectSP

New member
חחח...בקשות גדולות יש לך...D: ../images/Emo190.gif

הוא אוהב את לוסט אח שלך?

odemn

New member
חחח כן בזכותי האמת..

אבא שלי פשוט חולה מוזיקה..הוא נושם מוזיקה כל החיים שלו זה מוזיקה הוא מכיר את כל הלהקות בעולם (מהתקופה שלו בעיקר) ויש לו איזה מיליון אלבומים אז הוא ממש מפרגן לנו על מוזיקה..הוא מזדהה איתנו=]

PerfectSP

New member
כיף לך../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

ההורים שלי מה זה לא
יש לך הורים מאגניביםD:

odemn

New member
אמא לא..אמא לא שומעת מוזיקה

אז היא קצת מרשעת בקטע הזה אבל אבא מנצח, חחח סתם(; אבל בכל זאת הלכת להופעה של אוונאסנס וגם תכלי לשל אמ סי אר, לא?

PerfectSP

New member
כמובן.וגם לשל נייטוויש.וכל מי שיבוא לארץ. |שט

חוץ מג'סטין טימברלייק וכאלה
בסדר..אולי אמא לא,אבל יש אחד! אצלי אח שלי הוא מטאליסט אז אין לו בעיה עם הלבוש,האח השני שומע גם דרים ונירוונה וכאלה,אבל גם יכול לשמוע לפעמים פופ.רק מזרחית כל הבית שונא.כולל הורים.והשני גם נרתע מהלבוש[ואני לא מבינה למה.אז מה?מה זה אומר,הא?!]... וההורים לא אוהבים הכל:) וגם האח המטאליסט אז יש לו בעיה עם חלק מהמוזיקה...כי מטאליסטים בררניםXDDD רק עם ווית'ין טמפטיישן אין לו בעיה בכלל:) כי הם בכל זאת סוג של מטאל...ולהקה שאפשר לכבד:)

odemn

New member
חחחח אין, מזרחית זה סיוט

זה סתם שירי בכי חסרי משמעות

למעלה