10 הכי-הפינוקים שלכם

spelling

New member
../images/Emo175.gif10 הכי-הפינוקים שלכם../images/Emo175.gif

זה "10 הכי" מיוחד במינו! פה כל אחד יספר על 10 דרכים בערך..שאתם מפנקים תצמכם ועושים טוב! ואולי מי יודע אחרים יאמצו את אחד הרעיונות שלכם! זה הולך להיות שירשור חיובי מאודדדדדדדדדדדד! ורק בסוף תוסיפו איזה כוכבית* קטנה ותגידו אם אתם נהניתם!

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo175.gif

אני לא בטוחה שאני אגיע לעשר אבל ננסה 1-
אמ..לדעתי לצפות בסרט טוב עם המשפחה זה סוג של פינוק כמובן,סרט קולה פופקורן.חח 2-
לדעתי טיול שקניון לפעמים גם יכול להרגיע 3-
אחד הפינוקים האהובים עלי והוא לא סוג של פינוק בכלל זה ברגע שמגיע יום חמישי ואחריו שישי-זה פשוט נעים כי מגיעים לסוף השבוע ויש יום מנוחה
4-
לצפות בפרק סיום של טלנובלה ממש כיף לי כמו לצפות או לשמוע שיר נחמד ויפה
5-
אמ..לדעתי אחד הפינוקים שאין אדם שלא אוהב אותם הוא מקלחת-אין אין קשה לי לחשוב על חיים בלי מקלחת לפחות פעם ביומיים
ואם יש זמן-כול יום
-ממליצה לכם
ובשישי אמבטית קצץ.חח 6-
דבר נוסף שהוא פינוק זה הקטע שיושנים בו ביום-חח..כי זה פשוט כיפי
7-אין לי ממש מה לכתוב אבל בעיקר משפחה מנוחה וחברים זה הפינוקים הכי טובים
היה נחמד אדם אומנם אם תצמצם את זה ל5 הכי-זה יהיה מושלם-כי כמעט תמיד אין לי 10

spelling

New member
הנה שלי!../images/Emo98.gif

1)זה מקום שמזיעים בו המון ויש אנשים שרואים בו סבל מתמשך אבל מבחינתי הוא כמו בית שני!חדר כושררררררררר..אין כמו לצאת ממנו בהרגשה שנתת אחלה אימון!ואתה בונה לעצמך אחלה גוף!אחלה אנשים,אחלה אווירה,אחלה מוזיקה! 2)ממתקיםםםםםםםםםםםם-מבחינתי לשבת וללעוס סוכריות גומי,סוכריות על מקל,מסטיקים,חטיפים והכי הרבה לאכול סופלה שוקולד עם קצפת וגלידההההההההההה(למרות שיש בסוף בחילה לא נורמלית!) אבל ברור שלא הכל בבת אחת..למרות שגיסי הטרי רופא שיניים ציך עדיין לאכול בזהירות חח! 3)מוזיקה-אין כמו לשמוע שירים אהובים עליך,כל אחד והז'אנר המוזיקלי שלו והשירים שהוא כל כך אוהב שהכי עושים לו את זה!במיוחד שאני יוצא להליכה ואני עם ג'ורג' בקטן שומע קלי וכל מה שאני רוצה!מוזיקה זה כמו בועה שלא רוצים לצאת ממנה והיא מפתחת תדמיון ואין מקרים שהיא לא עוזרת! 4)מקלחת\אמבטיה-שהייתי קטן הכריחו אותי ולא אהבתי ללכת למקלחת אבל היום אני מאוד אוהב..אחרי יום חם כמו בארץ הזאת שחוזרים ג'יפה הביתה מאימון או מכל מקום אחר אין כמו מים נעימים עם ריח טוב:) וסופשבוע לדפוק איזה אמבטיה כיפית כזאת!חוץ מהמים שמנקים תגוף יש גם משהו בזה שמרגישים נקיים בכלליות ולא רק פיזית! 5)בילויי עם המשפחה-הכי כיף לצאת לטייל או לראות טלויזיה ולאכול ביחד!במיוחד אצלי בבית שכל הזמן רק צוחקים!גם אלה האנשים שהכי קרובים אליך ואם מסתדרים מעולה אין יותר טוב מזה! 6)מכושפות\וויל וגרייס\חברים-כל הסדרות שאוהבים לראות ומצחיקות ומותחות!זה לשכוח תיום יום(לא שהוא כזה נוראי) אבל אין כמו לשבת ולהכנס לעולם הזה של הקומדיה..מבחינתי לצחוק זה אחד הדברים הכי מדהימים שקיימים! 7)כל דבר שקשור באליסה-הפורומל'ה שלנו!תמונות חדשות שלה,סרטונים ביוטיוב,פרקים של מכושפות ומי הבוס וכל מה שקשור אליה חחחח כל פעם שאני רואה ממנה משהו זה עושה לי טוב על הלב! 8)אין כמו לצאת למקומות נחמדים ולקנות משהו מגניב!כל דבר אם זה בגד נעל(שהייתי יותר קטן משחק מחשב) דיסק או כל דבר אחר שממש עושה כיף!כשמתחדשים במשהו זה איןןןןןןןןןןןןןןן זה חוויה! 9)חברים-מאוד סבבה לשבת עם חברים לצחוק ולדבר שטויות..ובמקרה שלי לקבל התקפות צחוק שהולכות ככה:שעה לצחוק,20 דקות רגיעה,10 דקות שיחזור צחוק,5 דקות רגיעה סופית! וגם שיוצאים למסעדות סרטים בריכה וכל מיני מקומות עם חברים זה ממש כיף! 10)יש משחק מחשב חחח רולרקוסטר טייקון(בונים לונה פארקים) המון מכירים תמשחק הזה וכן כן מתמכרים מהר!יש בזה משהו כל כך מספק חחחח מאבדים שםן תחושת זמן או תאבון חחח..ממליץ בחום למי שלא מכיר!

always be me mc

New member
עונה:

בקצרה:
1. אוכל מתוק(שוקולד וכדומה)
2. קניות(בדרך כלל קונה דיסקים חדשים אבל לפעמים גם סרט או עונה של סדרה)
3. טלוויזיה-> צפייה בתוכנית שאני ממש אוהבת ולפעמים אני גם עושה מרתון של פרקים שאני אוהבת ושיש לי
4. שוקו חם, התכרבלות בשמיכה מתי שקר(וגם דיי גורמת לאמא שלי להגיש לי דברים למיטה
)
5. אמבטיה חמה וטובה עם קצף
6. גורמת לאמא להביא את הכל לחדר(אוכל, מים, כל מה שבא לי) מתי שאני בקושי מזיזה תאצבע חח
7. שמה תמוזיקה שאני הכי אוהבת ומתרווחת על המיטה(לעיתים אני גם שומעת מוזיקה כאשר אני הולכת לישון אבל זה לעיתים ממש רחוקות כי לרוב זה רק מעורר אותי חח)
8. מפנקת את עצמי בסרטים שרואה בטלוויזיה(בין אם מושאל ובין אם שקניתי), או בקולנוע ושיהיה ברור שגם כאשר אני רואה בבית אנחנו לא מוותרים על פוקפורן
9. רואה מדי פעם את כל הסירטונים שהכנתי ברצף כשהם מפורמטים וניתן לראות אותם על מסך ה-TV
10. לוקחת ספר טוב, מתרווחת על המידה ולפעמים כשיש חשק לוקחת איזה ממתק לאכול תוך כדי בקיצור לא חסרים לי פינוקים. *ובאשר לפינה- אוקי היא הייתה טובה בפעם הראשונה, שניה , שלישית, רביעית אבל עכשיו היא כבר חרושה וכן קצת נמאס לי לענות עליה*

always be me mc

New member
וכמובן שגם צפייה בתמונות של אליסה ואתם יודעים

מי עוד
אבל לא הייתי בטוחה לגבי זה לכן לא הכנסתי אבל שלפחות תדעו שזה קיים

spelling

New member
כמה דברים...

1)מי מפנק את עצמו עם ספר???????????????פעם אחרונה שקראתי נראה לי הייתי כיתה(מילה גסה)....וגם זה כי היה חייב חחחחח 2)תראי גל..לצערי בזמן האחרון המקוריות בפורום לא משהו משהו גם אחוז התגובות ירד אולי זה כי התחילו הלימודים והחוגים..ואם קיבלת את התוצאות משלי לגבי הפינות שאמרנו שנעבור על זה אםא ת זוכרת..לדעתי צריך לרענן באיזה דרך תפורום ויש לי רעיונות העניין הוא למה מסכימים ולמה לא מסכימים...את יודעת כל רעיון ממצים בסופו של דבר...(ואני מרגל המון חח)

אדם,אני בטוחה שגל עברה על הכול

וכולנו קצת בשבוע של עומס הלימודים,עבודה וכו.. לכן עוד מעט יתחיל להשתפר פה

always be me mc

New member
טוב:

1) דבר ראשון יש ספרים טובים(יומני הנסיכה
וגם הארי פוטר למען האמת), שכיף לקרוא וכן לקרוא אותם זה פינוק, זה מעניק חוויה של בריחה לעולם אחר לעולם הדימיון(כזה שהטלוויזיה לא מעניקה) אז אני לא מצטערת שכתבתי ספרים. זה שאתה לא אוהב זה עניין אחר אבל למה להגיד "מי מפנק את עצמו עם ספר???????????????" זה שאתה לא אוהב זה סבבה אבל לא יכולת לכתוב משהו שלא נשמע קצת פוגע?(כמו אם את אוהבת אז סבבה לך?) אני לא באה לפתוח איתך במריבה מחודשת אני רק אומרת שלפעמים צריך לחשוב לפני שמגיבים במיוחד כשזה משהו שמישהו אחר אוהב לעשות לפעמים בזמנו החופשי 2) ואתה יודע איך זה אדם. ברגע שיש משהו שחשוב לך אז אתה תגיב לו בכל מחיר. אני לא מכחישה שיש לימודים וסידורים כי זה נכון אבל גם אי אפשר להכחיש שזה נובע ממשהו אחר שהרי בפעם הקודמת שלא כל כך צלחה עוד לא התחילו הלימודים וכו'.

...../images/Emo4.gif:-\

גם לדעתי ספרים זה מהנה לקריאה אני קראתי בקיץ בהזדמנות 3 ספרים עם 500עמודים בכל ספר[489לדיוק]וזה היה ממש מהנה עד שהגיע הסיום של 3הספרים והתחלתי להיות עצובה
ולא היו ספרי המשך
באשר לדבר השני-עוד מעט הפורום יחזור לעצמו כולם מתחילים סוג של תקופה חדשה בחיים וצריך זמן להתרגל גם אם זה אומר להיות 5 דקות פחות בפורום
בכל אופן אני ממשיכה עם התוכניות שלי ומחר יום רביעי מצפה שרשור מעניין לטעמי בבית המשפט של אליסה מילאנו
יש למה לחכות

YaEl 15

New member
אני מפנקת את עצמי עם ספר !

אם הוא טוב, זה ממש פינוק..

spelling

New member
טוב נו היה אחד שאהבתי...

"האביר בשריון החלוד"....ספר מאוד יפה.. הנה מרוצים??

YaEl 15

New member
הפינוקים שלי ../images/Emo9.gif

הראשון כמובן, מוקדש, איך לא, להאוס. לראות את הפרק השבועי, זה אחד מהפינוקים הכי גדולים... אחר כך יש מרתונים של האוס, שגם זה פינוק בפני עצמו.
אממ.. אני.. לא יכולה להיות צבועה ולא להכניס את זה אז - כשיש תמונות חדשות של יו, זה ממש פינוק בשבילי, אני יושבת ומדפדפת, ונהנת מכל שנייה
בחורף, כשבחוץ קר, ובפנים חם, וזה שבת בבוקר, אפשר לשבת ולקרוא ספר טוב זה כ"כ כ"כ כיף !! האווירה, והספר, והגשם ! אוףף בא לי חורף !
לקרוא דברים יפים שאנשים כתבו עליי... אין הרבה כאלה, אבל יש כמה, ואני עוברת עליהם, וזה כיף.. לא יודעת, להרגיש שאיכפת ממני..
תמיד אחרי מדורת ל"ג בעומר, לדוגמא, שחוזרים בבוקר, וממש עייפים, ולא יכולים לישון בלי להתרחץ כמובן, אז מתרחצים, שמים משהו קליל, וככה, עם ראש רטוב, ומלא מלא עייפות עוצמים את העיניים
איך אני אוהבת את התחושה הזאת, של לישון אחרי ששמש עייפים.
לשמוע שירים בMP שלי (ברנרד). אני אוהבת לשמוע מוזיקה בעיקר בנסיעות, זה כ"כ כיף, שהנוף מתחלף מול העיניים, ובאוזניים אתה עסוק במוזיקה ו..במוח.. טוב נו, הפינוק הבא שלי יוקדש למוח.
אני אוהבת לדמיין, לשבת, ופשוט לפנטז לי דברים...

למעלה