Aberdeen September 2007 יש המשך לאותו האירוע:]] XDD דני ודאגי נראים טובב
B butbut New member 6/9/07 #1 ../images/Emo175.gifAberdeen September 2007 ../images/Emo175.gif יש המשך לאותו האירוע:]] XDD דני ודאגי נראים טובב
../images/Emo175.gifAberdeen September 2007 ../images/Emo175.gif יש המשך לאותו האירוע:]] XDD דני ודאגי נראים טובב
S sweet shir New member 7/9/07 #107 זוהי ההגדרה של להסתפר.. לקצר את האורך של השיער................... ^^"
B butbut New member 7/9/07 #114 לא,יש הבדל>יחי ההבדל הקטן!< לקצר באורך של הלתלים-התכוונתי בזה שהוא רק גזר קצוות:]]] ואם הוא היה מסתפר זה היה יותר משמעותי..כי זה לא שהיה לו כבש על הראש:]]
לא,יש הבדל>יחי ההבדל הקטן!< לקצר באורך של הלתלים-התכוונתי בזה שהוא רק גזר קצוות:]]] ואם הוא היה מסתפר זה היה יותר משמעותי..כי זה לא שהיה לו כבש על הראש:]]
R roni poynter New member 6/9/07 #24 אני יודעת מה הוא עושהה.. אבל זה לא כזה חשוב כי הוא עדייןן חמודדד ..אז מה שהוא עושה זה..הוא ביקש מדני חברות..דני אמר לאאאאאא!!! ואז הוא אמר AWW NO תתרחק ממני..! עזבווו עזבוווו אחלה תמונההה
אני יודעת מה הוא עושהה.. אבל זה לא כזה חשוב כי הוא עדייןן חמודדד ..אז מה שהוא עושה זה..הוא ביקש מדני חברות..דני אמר לאאאאאא!!! ואז הוא אמר AWW NO תתרחק ממני..! עזבווו עזבוווו אחלה תמונההה
B baril New member 6/9/07 #74 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלטום יש סווטצ'ר של הביטלס@#$!@^% אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
Y Yu vi New member 7/9/07 #88 כןןןןןןןן../images/Emo85.gif חחחחחחח ראיתי אתזה וישר חשבתי עלזה שאני צריכה לרוץ להגיד לך
D DoLi it is Me New member 7/9/07 #124 הוא מנסה לכשף את דני מזה אבל תמיד הוא כזה ביישן בתמונות אולי הם היו שיכורים O.O?
B butbut New member 6/9/07 #4 ../images/Emo26.gifטום חזר לכובע גרב שלו!!! מישהו, מכות?? >< סתם הוא עדיין חתיךךךך!!
Y Yu vi New member 6/9/07 #26 חחחחחחח איזה חמודים הם פהD:../images/Emo85.gif חחחחחחחחחחח דאגי וטום דני והארי D: חחחחחחחחחח חמודייייייים D:::
חחחחחחח איזה חמודים הם פהD:../images/Emo85.gif חחחחחחחחחחח דאגי וטום דני והארי D: חחחחחחחחחח חמודייייייים D:::
M m o r 1 0 2 New member 6/9/07 #28 פרצוף טום=>../images/Emo9.gif...איזה מתוק../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif
M m i c k e y 15 New member 6/9/07 #63 די די די עם הכובע! חחחח כל הבנים האלה עם הכובעים המשוגעים האלה שלהם..XDD תחשפו קצת שיער! לא לא אתם הארי ודאגי XDD
די די די עם הכובע! חחחח כל הבנים האלה עם הכובעים המשוגעים האלה שלהם..XDD תחשפו קצת שיער! לא לא אתם הארי ודאגי XDD