שמאל|מאי!!!!

../images/Emo175.gif../images/Emo152.gifשמאל|מאי!!!!../images/Emo36.gif../images/Emo152.gif../images/Emo175.gif

חודש חדש הגיע!
(יוהו!) וזאת אומרת, שזה כבר החודש השלישי שהפורום הזה קיים
(יוהו!) חשבתי שזאת אחלה הזדמנות לסכם את החודש הקודם, ולעדכן אתכם בדברים חדשים לחודש הבא, וכמובן, להתפקד
.
סיכום חודש אפריל
"שניים מי יודע"
יעל כהן הצטרפה אל מוטי פרנסיס שלנו (אתי, לא שלך) לתכנית מיוחדת לחול המועד בפסח. התכנית שודרה במשך 4 ימים כאשר בכל יום הגיע אורח אחר לאולפן ועשה ביחד איתם שמח
. ביום הראשון הגיע...
התם- איתי פרל
ביום השני הגיע......|
החכם- כפיר אפשטיין ביום השלישי........
הרשע- הצל
וביום הרביעי הגיע
זה שלא ידע לשאול- יואב דגני
את כל התכניות תאכלו לשמוע בארכיון של התכנית: http://homer.vez.co.il/
שבוע ילדות ב"חומר מקומי"
השבוע ב"חומר מקומי" שודר שבוע ילדות. בכל ערב חזרנו אל שירי הילדות שגדלנו עליהם.
וגם, אתי שאלה אתכם מה שיר הילדים האהוב עליכם? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=2008&msgid=115829050
שבוע עבודה עברית ב"חומר מקומי"
בשבוע הראשון של "חומר מקומי" שודר ספיישל עבודה עברית. לכבוד זה, החלטתי שנפתח גם כאן, בפורום של התכנית, ספיישל עבודה עברית, אני כתבתי, אתם הגבתם.. לא תקליקו לראות?
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=2008&msgid=114995459
וחוץ מזה.. הכרנו את עמוס, צלילוס ובןבן(וס) בפינת הראיונות הקבועה שלנו כאן בפורום, חגגנו יום הולדת לאתי
וכו..וכו...
סטטיסטיקות
:
החודש נכתבו בפורום 497 הודעות. שזה יותר מ100 הודעות פחות מבחודש הקודם
, ושזה לא נשמע כ"כ הרבה אבל זה אחלה לפורום שהוא חדש, כמו שלנו
.
אני הייתי הוגלשת הפעילה ביותר פה
ומיד אחרי, בהפרש של 4 הודעות, אתי
.
החודש מספר הכותבים הפעילים בפורום היה 32! שזה ממש יפה, שוב, להתחשב בעובדה שאנחנו פורום חדש.
עדכונים לחודש מאי
חודש המתכונות והבגרויות הגיע
, וזאת אומרת, שאני אאלץ להעלם מהפורום קצת יותר אבל אשתדל להשקיע את מירב המאמצים שלי בשביל להפעיל ולסדר את הפורום הזה. בשבוע הבא אצא לקמפיין פרסום הפורום, ואשמח אם תצרפו אלי, דבר שיצריך ממני לפתוח פה הרבה שרשורים מעניינים
אז אם יש לכם רעיונות ובאלכם לעזור, אני ממש ממש אשמח
.
השבוע שבוע קצר ב"חומר מקומי" וישודרו רק שתי מהדורות של התכנית, בראשון ובשני, וזאת בגלל יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ויום העצמאות. וכמו כן, היום לא ישודר המצעד הישראלי של רדיו י-ם, אבל כן ישודרו שעתיים של מוזיקה ישראלית עם מוטי, עקב יום השואה
.
אני אשמח לשיתוף פעולה גדול מכם בשרשורים בשביל ליצור פה פורום פעיל ומעניין! ואם תהיו נחמדים נסדר לכם דברים שווים במיוחד בחודש הבא
. ועכשיו!
חדל חפירות
כי....
*תופים* *מתח*
ההתפקדות החודשית
שמי בישראל:
תאריך לידה (לשם שיפוץ לוח האירועים בפורום):
תמונה, אם באלכם:
השיר שעשה לי את החודש:
האמן שעשה לי את החודש:
הדבר הכי טוב באפריל:
הדבר הכי רע באפריל:
קניה מוצלחת מחודש אפריל:
תכנונים למאי: זהו! שיהיה לכם יום בטעם תות
ותאזינו למוטי בערב, ותבואו לצ'אט!

אז? אני אתחיל?../images/Emo69.gif

שמי בישראל:ים
תאריך לידה (לשם שיפוץ לוח האירועים בפורום):12.6
תמונה, אם באלכם:לא באלי, אבל אני אשמש דוגמא..
ואעלה אותה אח"כ מהמחשב השני, כי פה הכל תקוע.. השיר שעשה לי את החודש:"ארץ זרה"- אלדד ציטרין האמן שעשה לי את החודש:נמ נראה לי שעברי לידר
או המרפסות הדבר הכי טוב באפריל:חופש פסח!, הופעה של עברי, גלעד, יום הולדת 18 לחברה ממש טובה שלי. הדבר הכי רע באפריל:שרוב חופש פסח למדנו
קניה מוצלחת מחודש אפריל:מצלמה חדשה (כן, שוב), תוכנה בעברית לאייפון (שממש יפה עליו
), ו"עבודה עברית". תכנונים למאי:
ניתוח
מתכונת בלשון, היסטוריה, מתמטיקה ואמנות
וגם בספרות
יום העצמאות בקיבוץ וזה
יום הולדת לצלילוס
וגם לגיא
בןבן מתגייס
לבקר ברדיו (כן, בטחD:)

GuyHemed

New member
גם אני פה

שמי בישראל: גיא
תאריך לידה (לשם שיפוץ לוח האירועים בפורום): 21.05.91
תמונה, אם באלכם:
השיר שעשה לי את החודש: לא יודע אם עשה את החודש אבל השיר של שי וגיא אביזרוב - זה ירדוף אותי
האמן שעשה לי את החודש: אין D:
תכנונים למאי: לחגוג יומולדת כמו שצריך :p לא אכפת לכם שדילגתי על שאלות נכון? נכון חח

A m 0 s

New member
אוקיי אז...

שמי בישראל: Amos תאריך לידה (לשם שיפוץ לוח האירועים בפורום): 5.1 תמונה, אם באלכם: לא בא לי.. השיר שעשה לי את החודש: ללא ספק דלתות נפתחות החדש של דנה'לה.. האמן שעשה לי את החודש: דנה וורד קלפטר (האלבום החדש שלה ממש מצוין מומלץ...*) הדבר הכי טוב באפריל: החג- החופש.. הדבר הכי רע באפריל: שמו לי אתמול גשר
היום קמתי עם כאבי תופת ואני לא מסוגל לאכול כלום, פשוט כלום!! זה ממש מזעזע
קניה מוצלחת מחודש אפריל: ורד קלפטר {
} ואיתי פרל {קצת פחות} תכנונים למאי: הופעות הופעות ועוד כמה הופעות..

חודש מאי../images/Emo99.gif אחח איזה חודש!

שמי בישראל: הילי [הילה]
תאריך לידה (לשם שיפוץ לוח האירועים בפורום): 8.11.90 תמונה, אם באלכם:
השיר שעשה לי את החודש: לפעמים-אביב גפן האמן שעשה לי את החודש: נועם פנחסוב, כי........... פשוט אין עליו
הדבר הכי טוב באפריל: מיכלי באה, נסיעה לרמת גן, ו-צופיםםםםםםםםםםםםם
הדבר הכי רע באפריל: ריבים >< קניה מוצלחת מחודש אפריל: 3 דיסקים מהממים!
בלאקפילד 2, בעז בנאי, השלישי-אביב גפן.. תכנונים למאי: הופעה של כפיר [מחרמחרמחר!!], רוק עצמאות [בחינם
], הופעה של יואב, ימי הולדתתת... ומלא דברים.. אני אשתדל להיות יותר פעילה בחודש הזה, כי תכלס זה פורום תותח וממש מעניין
שיהיה לכם חודש מאי נהדר

1mayush

New member
נוכחת ../images/Emo195.gif

שמי בישראל: מאיה :) תאריך לידה (לשם שיפוץ לוח האירועים בפורום): 10.1.91 :) תמונה, אם באלכם: השיר שעשה לי את החודש: "נקמה" - שירלי לילו, פשוט מתחברת אליו :) האמן שעשה לי את החודש: יואב דגני \ כפיר אפשטיין \ שירי מימון :) הדבר הכי טוב באפריל: טיול שנתי לרמת הגולן עם תחילת החודש :) הדבר הכי רע באפריל: נראה לי היה משהו אבל לא זוכרת \= קניה מוצלחת מחודש אפריל: בגדים ומקס ברנר
:) תכנונים למאי: אממ.. מתכונות, בגרויות, מתכונות, בגרויות וכך הלאה :) ומי שרוצה שיוסיף- 427845788 [email protected]

Tzassa

New member
../images/Emo13.gif

שמי בישראל: צליל. תאריך לידה (לשם שיפוץ לוח האירועים בפורום): 18.5 תמונה, אם באלכם: השיר שעשה לי את החודש: Through Her Eyes - Dream Theater, כל יום שאת לא איתו, בורח - נמרוד שיקלר, קרוב אל ליבך - רמי קליינשטיין. האמן שעשה לי את החודש: לא יודעת, היו הרבה. הדבר הכי טוב באפריל: טיול שנתי. P: הדבר הכי רע באפריל: היו מספיק. קניה מוצלחת מחודש אפריל: לא זוכרת. תכנונים למאי: יום הולדת לי ולעוד כמה אנשים מהממים. :)

amitshilo

New member
וואו ים! כל הכבוד על ההשקעה!../images/Emo47.gif

שמי בישראל: עמית שילה. תאריך לידה (לשם שיפוץ לוח האירועים בפורום): 12/9/94 תמונה, אם באלכם: קצת חתוכה, אבל חפיף
השיר שעשה לי את החודש: Michel-Anouk האמן שעשה לי את החודש: איתמר מאירי, יואב דגני, Anouk וMuse הדבר הכי טוב באפריל: מחנה פסח. הדבר הכי רע באפריל: חם. קניה מוצלחת מחודש אפריל: הממ..ארטיק
תכנונים למאי: ערבי מחול, הופעה של יואב

matanky

New member
כמה טוב לראות שהפורום הזה קיים ../images/Emo99.gif

שמי בישראל: מתן אבשלום
תאריך לידה (לשם שיפוץ לוח האירועים בפורום): שבוע אחרי ים!!
19.6.92 תמונה, אם באלכם:
השיר שעשה לי את החודש: 'החברים הישנים שלי' בהופעה של עברי. האמן שעשה לי את החודש: עברי לידר, בלי צל של ספק
הדבר הכי טוב באפריל: מסיבת הפתעה לאחותי, יום הולדת לאחותי, לא יודע אם זה טוב אבל זה לא רע חחח אז שרון התגייסה...
, יום הולדת לאמא, מחמאות מאנשים מסויימים, ועוד דברים כיפיים, מין חודש מהמם כזה.. הדבר הכי רע באפריל: נפילה רצינית בסוף החודש וזהו אני חושב. קניה מוצלחת מחודש אפריל: ממממ.. לא יודע אם קניתי משהו בכלל החודש
אבל שיהיה תכנונים למאי: וואו!
מתכונת ביהדות, רוק עצמאות, מתכונת בערבית, בגרות ביהדות, בגרות בערבית, עבודה חדשה, לעזוב את העבודה הישנה, דחוף! למרות שכבר חושבים איכשהו מתי אני כבר אהיה רק מלצרים :-O אבל אי אפשר שם יותר. וזהו
חודש מהמם לכולם
ובהצלחה בכל הבגרויות המעיקות למיניהם

למעלה