סופ"ש הגיע

maiky17

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo176.gifסופ"ש הגיע../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

עד כמה מהר עבר השבוע?
איך עבר השבוע באופן כללי?
היום הכי טוב, ולמה?
היום הכי פחות טוב השבוע?
קניית השבוע:
שיר/ספר/סרט השבוע:
ציטוט השבוע:
מחמאת השבוע:
הצלחת השבוע:
הפתעת השבוע:
המלצת השבוע:
מלך השבוע:
זרקו "הידעת":
הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע:
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע:
איך עבר עליכם ערב יום העצמאות? איזה הופעות ראיתם?
מי מינגל ביום העצמאות עצמו?
תוכניות לסופשבוע:
בשבוע הבא, מצפה ל...:

השבוע שלי ../images/Emo189.gif

עד כמה מהר עבר השבוע? תודות ליום העצמאות- מהר מאוד
איך עבר השבוע באופן כללי? היה לא רע,למרות שלא הרגשתי משהו. היום הכי טוב, ולמה? הממ... היום
, בילינו הרבה ביחד אני והבחור, קניתי נעליים וכדור לפיליטיס שאני מתחילה לעשות. היום הכי פחות טוב השבוע? הממ.... אתמול- ממש ממש כאבו לי הרגליים בגלל הנעליים הגרועות שהיו לי- עד כדי בכי אפילו. קניית השבוע: נעליים ב"אלדו" שממש נראות טוב
שיר/ספר/סרט השבוע: הממ... צ'אק ולארי- עם זה מ"מלך השכונה" ועוד שחקן מוכר- שכחתי את שמותיהם- ממש סרט חמוד
ציטוט השבוע: לא היה משהו מעניין, סורי
מחמאת השבוע: שרזיתי
הצלחת השבוע: הממ... מקווה שזה יהיה העוגיות שאני מכינה עכשיו
הפתעת השבוע: הממ... שסופסוף מצאתי נעליים שגם יפות וגם נוחות. המלצת השבוע: לא ללכת לקניות כשעצבנים, זה לא טוב. מלך השבוע: הממ... הבחור
זרקו "הידעת": אין לי. סורי... הדבר הכי טעים שהכנת/אכלת השבוע: הממ, מקווה שהעוגיות- מכינה עוגיות חמאה עם ריבה כאלה בצורות פרחים ועוגיות שוקולד מושלגות- מקווה שייצא טעים
הדבר הכי מועיל שעשיתי השבוע: לא חסר: ניקיתי את הבית, כביסה, אופה ומכינה עוגיות במקום לקנות
איך עבר עליכם ערב יום העצמאות? איזה הופעות ראיתם? היה לא משהו, כי הרגשתי לא משהו וההופעות היו מעפנות. היינו בת"א בכיכר רבין והלכנו אחרי הזיקוקים,ראינו גם את סינרגיה קצת ברמת גן. מי מינגל ביום העצמאות עצמו? בערך מינגלנו אצל דודה של הבחור. תוכניות לסופשבוע: לנוח, להכין פעילויות ולארח זוג חברים הערב. בשבוע הבא, מצפה ל...: שבוע עבודה מעשית. שיהיה סופשבוע נפלא

למעלה