סיכום שבועי

../images/Emo175.gif../images/Emo176.gifסיכום שבועי ../images/Emo163.gif ../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif

כוווולם עונים :) אווווף איזה חום הסמל הראשי צריך להיות כזה :
+
אבל לפחוות יצאתי לחופש זה גם משהו
קודם כל , מה קוורה ? :)
סרט השבוע :
תוכנית השבוע :
מאכל השבוע :
משהו שהתחדשתם בו השבוע :
כבר יצאתם לחופש ?
דבר טוב שקרה השבוע?
דבר רע שקרה לכם השבוע ?
איש השבוע שלכם ?
צבע השבוע ? שבת שלום וסוף שבוע רגוע (מגלגלצ ) רגווע XD

../images/Emo175.gif../images/Emo176.gifסיכום שבועי../images/Emo163.gif../images/Emo181.gif../images/Emo180.gif2

שחכתי כמה שאלות
לאיזה כיתה אתם עולים ?
איך התעודה ?
כבר עשיתם ממוצע ? נו אז מה הממוצע .?!

danielleg1

New member
עונה../images/Emo6.gif

קודם כל , מה קוורה ? :) הכל טוב
סרט השבוע :Save.The.Last.Dance תוכנית השבוע :לא יצא לי לראות תוכניות חוץ מ"הלוחשת לרוחות" אז אני מניחה שזאת תהיה תוכנית השבועD: מאכל השבוע :מלפפונים
משהו שהתחדשתם בו השבוע :ג'ינס,משקפי שמש,שמלה,כל מיני שטויות לאילת...להמשיך?D: כבר יצאתם לחופש ?כןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכןכן=] בעצם אחרי יום שני.=/ דבר טוב שקרה השבוע?עברתי ת'שנה "הכי" קשה? דבר רע שקרה לכם השבוע ?מצבי רוח.=/ איש השבוע שלכם ?X צבע השבוע ?שחור-לבן לאיזה כיתה אתם עולים ?י"ב!!!!O: איך התעודה ?בסדר אני יודעת...=/ כבר עשיתם ממוצע ? נו אז מה הממוצע .?! 90.=/ וואייי שכחתי כבר מה הולך עם כל הסמיילים האלו

עוונה לעצמי :)

קודם כל , מה קוורה ? :) בסיידר :) סרט השבוע : ג'ונו תוכנית השבוע : לא כ"כ ראיתי תוכניות השבוע |: מאכל השבוע : עוגת ביסקוויטים משהו שהתחדשתם בו השבוע : לא ניראה לי שהיה כזה |= כבר יצאתם לחופש ? כןןןןןן אתמול , אני בחופש , אני בחופש ..
דבר טוב שקרה השבוע? יצאתי לחופש !
דבר רע שקרה לכם השבוע ? כל מיני עצבים מטומטמים! איש השבוע שלכם ? סבתא D: צבע השבוע ? צהוב - נטרלי לאיזה כיתה אתם עולים ? ט' איך התעודה ? סבבה צימוקים (שונאת צימוקים ! ) כבר עשיתם ממוצע ? נו אז מה הממוצע .?! 92.5 :) שבת שלוום לכולם :)

chuti

New member
אוף אני לא אוהבת לענות על זה אבל ננסה

קודם כל , מה קוורה ? :) הכל טוב =]
סרט השבוע : שכחתי את השם
תוכנית השבוע : חשופים
מאכל השבוע : גלידה בדלי קרים
משהו שהתחדשתם בו השבוע : אממ תיק חולצה ושרשרת
כבר יצאתם לחופש ? כןןן
דבר טוב שקרה השבוע? אממ המסיבה בספורטק
דבר רע שקרה לכם השבוע ? אממ לא זוכרת
איש השבוע שלכם ? המוכר החתיך מהדלי קרים